Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מזמין בדרך כלל את הווישרים עם פילטרים מאמזון גרמניה, עם משלוח עד הבית יוצא בסביבות 200 שקל (טוטאל) למגבים ברמת המקורי אם לא טובים מהם. לא מבין למה לקנות פה זבל או איזה בוש סיני ב100 פלוס שקל באוטו דיפו.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם

אולי לא הייתי ברור. אני קונה מאמזון פילטרים למזגן (של Mann/Mahle/Febi) ווישרים של בוש (אירוטווין) בדר״כ. קנייה כזו של זוג וישרים ופילטר עולה יחד עם משלוח כ-200 שקלים. לגבי קישור, זה לא יעזור כי אתה צריך את דגם הפילטר והמגב המדויק.

פורסם
לפני שעתיים, imprezadude כתב:

אולי לא הייתי ברור. אני קונה מאמזון פילטרים למזגן (של Mann/Mahle/Febi) ווישרים של בוש (אירוטווין) בדר״כ. קנייה כזו של זוג וישרים ופילטר עולה יחד עם משלוח כ-200 שקלים. לגבי קישור, זה לא יעזור כי אתה צריך את דגם הפילטר והמגב המדויק.

אני צריך מגב 26 + 14. 

הסתכלתי קצת באמאזון האמריקאי וגם בגרמני. המחירים מאוד לא אטרקטיבים ואין עליהם משלוח חינם מעל 49 דולר.

פורסם

אני חושב שזו מידה זהה לזו שקניתי לאוונסיס שלי. יש הרבה דגמים, ונכון, זה תלוי, אבל אלו המחירים פלוס מינוס ככלל. נסה אגב להשתמש בכלי של אמזון גרמניה לראות שזה אכן מתאים לרכב הספציפי שלך. מה שאני עושה שוב זה להזמין וישרים יחד עם דברים אחרים שאינם כבדים, כמו פילטרים כאמור, וככה המשלוח לא קופץ מצד אחד, אבל אתה מקבל יותר דברים על אותו משלוח. כ-200 שקלים זה מה שיצא לי בקניות האחרונות, כנ״ל לזוג וישרים ופילטר שקניתי עבור הפיאסטה שלי. אגב, יש וישרים של בוש שהם Vehicle Specific, כמו לאוונסיס, ויש כאלה שהם אוניברסליים ועם מתאמים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

זרועות המגבים הקדמיים ב CX30 ו ב 3 משולבות עם מתזים בתוכן, ולא ניתן להרים סתם כך את הזרועות.
ש טכניקה מסוימת כדי שיעמדו בניצב לשמשה - בסרטון:
מזדה 3 ו CX30 מצב החלפת מגבים
לא בטוח שניתן להשיג חליפיים איכותיים בכלל (בזמנו חושב לכל הפחות שלא היה). ממליץ בחום להחליפם במרכז שירות ברשת היבואן.
(תיכף פה כולם קופצים עלי.. :)).

פורסם

קצת מוזר לי שאנשים עם כזו דעה מוצקה לקנות מוצר סיני עלום ב 25 ש"ח במקום מוצר איכותי ב 80 ש"ח. אפילו אם הם מחזיקים אותו זמן. מנסיוני יש בהחלט הבדל בביצועים לאחר זמן לא רב. אני קונה את היקרים, לא "מוריד מנקה משמן" או כלום, ועל השנתיים שהם מחזיקים ההבדל בינם לאשפה הוא... 3 ש"ח לחודש? 

לעיתים התחליפים גם לא מתחברים כמו שצריך ואז הבחור קצת מעקם שם את הזרוע כדי שיכנס בלחץ, באהבה. 

מזכיר לי המלצות חמות לקנות פילטר מזגן תחליפי במקום המקורי כדי לחסוך 30 ש"ח. כולה נייר... 😒

• רעיון גרוע 2

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

צודק

זה לא עניין של כסף, זה סכומים פעוטים, ומדובר במוצר בטיחותי.

אבל כל הנחרצים, וגם אני בינהם, ניסו וקנו וחיפשו את המגב הכי יקר של בוש, או הזמינו במיוחד מגרמניה את המגב של (הכנס כאן חברה איכותית), ו-וואלה, אחרי אותו משך זמן הוא תפקד כמו המגב הגנרי שקנית בתחנת הדלק ב20 שח, וזה הרגיז ועיצבן וביאס.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 22 שעות, Jack457 כתב:

קצת מוזר לי שאנשים עם כזו דעה מוצקה לקנות מוצר סיני עלום ב 25 ש"ח במקום מוצר איכותי ב 80 ש"ח. אפילו אם הם מחזיקים אותו זמן. מנסיוני יש בהחלט הבדל בביצועים לאחר זמן לא רב. אני קונה את היקרים, לא "מוריד מנקה משמן" או כלום, ועל השנתיים שהם מחזיקים ההבדל בינם לאשפה הוא... 3 ש"ח לחודש? 

לעיתים התחליפים גם לא מתחברים כמו שצריך ואז הבחור קצת מעקם שם את הזרוע כדי שיכנס בלחץ, באהבה. 

מזכיר לי המלצות חמות לקנות פילטר מזגן תחליפי במקום המקורי כדי לחסוך 30 ש"ח. כולה נייר... 😒

צודק 100%, אבל אם תשים לב טוב, זו בערך גישת 90% מהגולשים בפורום - לחסוך איפה שניתן.

לענייננו - אני עם בוש שמוכר "מוסך רון" זוג ב-100 ש"ח. לא זוכר בדיוק את הדגם המדויק, אבל מה שיפה בבוש זה שהם מייצרים מגבים ספציפיים לרכבי VAG

(כנראה שגם לרכבים אחרים) ואז המגב יושב בול ולא עם קומבינות ומתאמי פלסטיקים. לא שומע חריקה אחת, והמים עפים בצורה פסיכית.  לא פעם אנשים

שנסעו איתי ברכב בגשם שאלו על המגבים ותהו איך זה כל כך שקט.

כמו כן, שמעתי על אין ספור מקרים של מגבים זולים עם מתאמים שעפים באמצע הנסיעה ושוברים שמשה. מצרף סרטון ממצלמת רכב של מישהו שאני מכיר,

שקנה מגבים זולים כמו שממליצים כאן והתקין עם המתאמים הזולים מהפלסטיק. בשטיפה מסוימת הם עפו לו על השמשה וסדקו אותה. לא נעים.

זה מוצר בטיחותי, ובבטיחות - לא חוסכים. תפסיקו להיות קארספורום טיפוסיים ולחפש איפה לחסוך. זוג הכי איכותי עולה 100 ש"ח, זה זול פיצוצים. שלי בני שנתיים

ומתפקדים כמו יומם הראשון.

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה לא משנה אם זה מגב של 100 שקל או 20 שקל, כל עוד הוא עושה את העבודה מה הבעיה?
יש לי מגבים של בוש ארוטווין שקניתי ב2016 באיביי, בגלל שהאוטו עומד כמעט תמיד בצל הם עדיין מנקים מעולה. אבל אין באמת הבדל בביצועים של זה לעומת מגב ב20 שקל. עוד לא ראיתי מגב, זול ככל שיהיה, שמתפרק לחתיכות באמצע הנסיעה בלי התראה מוקדמת. לפני עונת הגשמים צריך להסתכל על המגבים, לראות שהם שלמים וזהו.
ואם כבר שמירה, וטיפול מונע עדיף למלא מים מזוקקים עם סבון של סונקס במקום המים הכחולים שיש בתחנות דלק, זה גם עוזר בשמירה על הגומי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 20.10.2022 בשעה 23:58, imprezadude כתב:

אמזון גרמניה, בוש אירוטווין, תוצרת אירופה (בלגיה למשל), מגבים פשוט מעולים. 

קניתי לפני חצי שנה Bosch AeroTwin באמזון גרמניה (המוכר היה אמזון עצמם, לא Marketplace), ואמנם הם מגבים מצויינים, אבל מה שקיבלתי (גם הקדמיים, גם האחורי) היו תוצרת סין.

בתאריך 21.10.2022 בשעה 19:01, Nakamichi כתב:

אני צריך מגב 26 + 14. 

הסתכלתי קצת באמאזון האמריקאי וגם בגרמני. המחירים מאוד לא אטרקטיבים ואין עליהם משלוח חינם מעל 49 דולר.

כמובן, מחירים משתנים, ומשלוח חינם יש אך ורק מאמזון ארה״ב ורק על מיעוט קטן מהמוצרים, אבל כשקניתי מאמזון גרמניה לפני חצי שנה, המחירים אחרי משלוח היו 40% פחות מאשר בארץ לדגמים הזהים (קדמיים לא סימטרים 28 אינץ׳ ו-31 אינץ׳, ואחורי 14 אינץ׳).

פורסם

אם  יש ברכבי מגבים מיוחדים עם מתזים , מעדיף לשלם עוד קצת ולהיות בראש שקט.
אברר מחירים במוסך שי לי , ממה שאני מתרשם בפורום הוא המקביל של מאזדה למוסך רון .

פורסם
בתאריך 21.10.2022 בשעה 19:01, Nakamichi כתב:

אני צריך מגב 26 + 14

אני הזמנתי מאלי אקספרס זוג גומיות למגבים המקוריים במידה הזו.

את הגומיות החלפתי בפעם הראשונה לפני שנתיים והשנה החלפתי שוב. עניין של 5 דקות ו-5-10 דולר.

דווקא במגבים שהמתזים מובנים הייתי מתאמץ יותר לנסות להחליף גומיה. מקסימום לא הולך, רוכשים חדש במוסך..

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הומלץ בפורום בחו"ל:
Bosch Aerotwin AR653S לקדמיים ו H354 לאחורי, תוכל לבדוק מלאי אצל אבי חלפים Justmotor ברחובות.
ההחלפה ניתנת לביצוע עצמי לפי הפרוצדורה שצירפתי בסרטון לעיל.

• תוכן חדש...