Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גם ג'ילי וגם BYD שומרים בינתיים על הקצב. אבל בשבוע האחרון של החודש מקלידים הרבה רכבים ונראה לי שעד יום שני הבא יוקלדו עוד כ-10000 כלי רכב. ואז תהיה תמונה יותר ברורה.

טסלה מפציצים בכמויות מ-א-ד יפות.

גם אשתדל להוציא דוח שני שליש שנה.

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
  • תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 49 דקות, PriceDevil כתב:

גם ג'ילי וגם BYD שומרים בינתיים על הקצב. אבל בשבוע האחרון של החודש מקלידים הרבה רכבים ונראה לי שעד יום שני הבא יוקלדו עוד כ-10000 כלי רכב. ואז תהיה תמונה יותר ברורה.

לגבי "מקלידים" - 

מדובר על כלי רכב שכבר יש להם בעלים ונמסרו ללקוחות, ורק היה פיגור בהכנסתם לרשימות הממוחשבות ?

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

דף יד 2 של ORA מלא כולו ברכבים במסלול יד 2 0ק"מ, הרכבים משווקים על ידי אלבר \ כלמוביל טרייד אין.

ניכר שהלחץ מתחיל לחלחל..., הרכבים אוטוטו בני שנה.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 15 שעות, PriceDevil כתב:

תודה רבה על הדוחות, מספקים מידע סופר מעניין. האם ניתן בדוחות לראות רישומי יד יבואן? או שהם נספרים כמסירה רגילה?

STI 2004

פורסם

אין רישום מיוחד לזה. אבל אם זה קריטי אפשר להוציא מידע איזה כלי רכב נמכרו סמוך לגיולם אבל זה מצריך עבודה בלשית ועיבוד לא טרוויאלי.

פורסם
לפני שעתיים, PriceDevil כתב:

אין רישום מיוחד לזה. אבל אם זה קריטי אפשר להוציא מידע איזה כלי רכב נמכרו סמוך לגיולם אבל זה מצריך עבודה בלשית ועיבוד לא טרוויאלי.

אם זה עוזר, זה יהיה רישום ביום האחרון של חודש הגיול, אף יבואן לא ירשום דקה קודם.

STI 2004

פורסם
לפני 10 שעות, CX25GTI כתב:

דף יד 2 של ORA מלא כולו ברכבים במסלול יד 2 0ק"מ, הרכבים משווקים על ידי אלבר \ כלמוביל טרייד אין.

ניכר שהלחץ מתחיל לחלחל..., הרכבים אוטוטו בני שנה.

בנתיים זה לא משתקף בנתונים בפועל.

מתוך 646 כלים מתוצרת אורה שנמכרו מכל הסוגים והמינים. קצת מ-20% (בסביבות 100 מכוניות) נמכרו לציי רכב. כל השאר נמכרו לפרטיים.

מתוך כל המכוניות שנמכרו רק 10 החליפו ידיים (רובן כנראה ליסינג 0) ועוד 14 מליסינג נמצאות על תו סוחר ומחכות לקונים.

פורסם
בתאריך 29.8.2023 בשעה 19:45, PriceDevil כתב:

דף יד 2 של ORA מלא כולו ברכבים במסלול יד 2 0ק"מ,

נכון ולא נכון. הנכון הוא שכל האורות ביד2 כרגע הם 0ק"מ (בפועל אגב, 10).

אבל בסה"כ יש שם 14, זה לא מה שיציל את השוק. אולי הם מנסים. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

@Jack457 הציטוט הוא לא שלי אלא של @CX25GTI אני דווקא חושב שכלמוביל יודעים מה הם עושים. לא בכדי הם היבואן הגדול בישראל בפער עצום.

נכון לרגע כתיבת שורות הם העלו 49952 כלי רכב עד 3.5 טון מתחילת השנה. שהם יותר מ-20% מהשוק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 1.9.2023 בשעה 17:09, Jack457 כתב:

נכון ולא נכון. הנכון הוא שכל האורות ביד2 כרגע הם 0ק"מ (בפועל אגב, 10).

אבל בסה"כ יש שם 14, זה לא מה שיציל את השוק. אולי הם מנסים. 

על פי נתוני המכירות שהתפרסמו, האורה מכרה מתחילתהשנה 710 רכבים, ממש הצלחה מסחררת... , סרס האנונימית שבקושי מפורסמת מערה 670 יחידות באותה תקופה.

המחירים החזירים מכים ביבואן והוא מפנה את הרכבים למסלולי יד 2 .

בתאריך 1.9.2023 בשעה 17:24, PriceDevil כתב:

@Jack457 הציטוט הוא לא שלי אלא של @CX25GTI אני דווקא חושב שכלמוביל יודעים מה הם עושים. לא בכדי הם היבואן הגדול בישראל בפער עצום.

נכון לרגע כתיבת שורות הם העלו 49952 כלי רכב עד 3.5 טון מתחילת השנה. שהם יותר מ-20% מהשוק.

אכן בשוק הליסינג שבו המחיר הוא המלך שם הם שולטים יחד עם קיה ללא עוררין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

על פי נתוני המכירות שהתפרסמו, האורה מכרה מתחילתהשנה 710 רכבים, ממש הצלחה מסחררת... , סרס האנונימית שבקושי מפורסמת מערה 670 יחידות באותה תקופה.

אכן בשוק הליסינג שבו המחיר הוא המלך שם הם שולטים יחד עם קיה ללא עוררין.

כלמוביל הם לא היבואן של קיה.

היצרנים העיקריים אותם הם מייצגים הם:

יונדאי, מיצובישי ומרצדס

פורסם
בתאריך 1.9.2023 בשעה 17:24, PriceDevil כתב:

האמת היא שהם אפילו מובילים את המכוניות של המתחרים שלהם:

חלק גדול מאוד מהמשאיות שמובילות מכוניות של יבואנים אחרים, הן משאיות מרצדס :-) 

לפני 27 דקות, NP1 כתב:

כלמוביל הם לא היבואן של קיה.

היצרנים העיקריים אותם הם מייצגים הם:

יונדאי, מיצובישי ומרצדס

הוא לא כתב שהם יבואני קיה, הוא כתב שהם וקיה שולטים על שוק הליסינג, כלומר קיה הוזכרה בנפרד ממותגי כלמוביל (אם כי לא ברור לי למה לא הוזכרה טויוטה, שמוכרת יפה מאוד גם בליסינג וגם בשוק הפרטי).

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

ההשוואה לסרס היא לא כל כך נכונה, כי את סרס הייתי משווה לאטו 3 ולג'ילי גאומטרי.

מה שיותר מסקרן אותי בסרס, זה איך שנה שעברה הם מכרו 738 והשנה כבר חצו את ה-600 - למרות שהם מוגבלים ל-400 יחידות בשנה.

את האורה צריך להשוות מול המכירות של BYD דולפין ו-MG4.

ולמעשה שלושת הדגמים האלה שייכים לקטגוריה שהולכת ומצטמצמת בשוק הישראלי - בשנה האחרונה גם קורולה האצ'בק, וקיה סיד גם כבר לא מיובאות יותר.

בכללי אם בוחנים את הקטגוריה של המשפחתיות הקומפקטיות כיום היא נשארה רק עם אופל אסטרה, פורד פוקוס, פולקסוואגן גולף, הונדה סיויק (עם התמחור ההזוי) וקופרה לאון.

את יונדאי i30 אני לא מכליל כי הביאו באופן כנראה זמני רק את גרסת ה-N.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...