Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר אחד חשוב, אני לא מכנה את היבואנים גנבים (וגם לא אמרתי חזירים בשירשור הזה). 

מבחינת הלקוח זה שקוף לו אם הכסף הלך לתרומות או לכיס של מישהו. יש חברות שנותנות לך את האופציה לשלם יותר ושהכסף הזה ילך לתרומות...

הטענה שלי היא ש(תיאורתית) להתחזר במחיר ואז להגיד ''לא חזיר - נתתי לצדקה וחזירים רק לוקחים לעצמם'' זה לא באמת הופך את.זה לנכון. לדעתך כן, לדעתי לא. תכלס גם לדעתך לא, כי מההיכרות איתך אתה לא מאמין בחלוקת כספים כפויה. 

בכול מקרה הלכנו פה למקום יותר מדי תיאורתי כי אני גם לא טוען שהיבואניפ חזרזירים, גם לא טוען שהם גנבים, גם טוען שיש תחרות (או אפשרות לתחרות) בשוק הרכב בארץ.[מה שכן, עדיין יש לי ויכולה להיות לי ביקורת כלפי יבואנים, ההתנהלות שלהם והתמחור שלהם]

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 35 דקות, CX25GTI כתב:

התגובה מעידה שאין לך מושג מה קורה בבתי החולים , ומאחל לך שלעולם לא תדע.

מי שמטפל ביקר לו מבין היטב את מה שכתבתי ואת העובדה שבשעות הלילה המאוחרות באם אתה ואו היקר לך רוצה משהו לשתות אתה תשלם גם 20 שקל כי פשוט אין אלטרנטיבה ...

מזכיר לי משהו מתחום הרכב...

לא קרה לי אפילו פעם אחת בבתי חולים שלא היה קולר ומטבחון מאובזר עם קפה ותה.

אם כבר העושק הגדול בבתי חולים זו החנייה. קרה לי פעם שהגעתי עם הרכב שלי למיון, אושפזתי ל 5 ימים והייתי צריך לשלם סכום גבוה על כל ימי החנייה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 דקות, David32 כתב:

הטענה שלי היא ש(תיאורתית) להתחזר במחיר ואז להגיד ''לא חזיר - נתתי לצדקה וחזירים רק לוקחים לעצמם'' זה לא באמת הופך את.זה לנכון.

למילים יש משמעות והמשמעות של ״חזיר״ ברורה. מישהו שהוא חזיר הוא מישהו שיש לו הרבה ולוקח עוד לעצמו, על חשבון אחרים. המושג ״להתחזר במחיר״, במנותק מהמוכר, זו כבר המצאה שלך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

אם כבר העושק הגדול בבתי חולים זו החנייה. קרה לי פעם שהגעתי עם הרכב שלי למיון, אושפזתי ל 5 ימים והייתי צריך לשלם סכום גבוה על כל ימי החנייה

זה לא עושק. בית חולים זה לא קניון שיכול לתת לך חניה בחינם כי אתה מבזבז שם כסף. הגיוני שאם יש מחסור בחניות אז המחיר יעלה. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה קשור?!
יש פה ניצול של לקוח שבוי, שמגיע מחוסר ברירה.
בשביל שהשוק יהיה חופשי, צריך חופש בחירה. אפשר לבחור לא לקנות קולה. אי אפשר לבחור לא להגיע למיון

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

איפה הניצול פה? אתה יודע מה מרכיבי עלות החניה? 

בגישה הזאת אפשר לומר שכל דבר שאתה נאלץ לשלם עליו זה עושק. 

פורסם

אתה יודע מה מרכיב הטיפול הרפואי?

אני טוען שהחנייה היא חלק מהטיפול הרפואי, ולראייה, הסדירו את עניין החנייה בבתי החולים והגבילו את הגבייה.

אני לא השתמשתי במילה עושק. אני כתבתי ״לקוח שבוי״ ו-״שוק לא חופשי״.

פורסם
לפני 35 דקות, SlowRide כתב:

זה לא עושק. בית חולים זה לא קניון שיכול לתת לך חניה בחינם כי אתה מבזבז שם כסף. הגיוני שאם יש מחסור בחניות אז המחיר יעלה. 

לא חינם לכל מבקר אבל רכב אחד למאושפז עם מספר רישוי שנמסר בזמן הקבלה כן.

זה לא פחית קולה שאני יכול להביא מהבית וכשצריך לשלם יום יום במשך שבוע או אפילו חודשים זה סכום רציני מאוד.

פורסם
לפני 30 דקות, falou כתב:

למילים יש משמעות והמשמעות של ״חזיר״ ברורה. מישהו שהוא חזיר הוא מישהו שיש לו הרבה ולוקח עוד לעצמו, על חשבון אחרים. המושג ״להתחזר במחיר״, במנותק מהמוכר, זו כבר המצאה שלך.

בגלל זה הדוגמא שנתתי היא של רובין הוד...

מה זה לוקח עוד לעצמו על חשבון אחרים. אני לא בטוח שחזירות בכלל חייבת לבוא על חשבון אחרים. הרי אם יש יותר ממספיק עוגה לכולם, וכולם לוקחים פרוסה אחת, ואני דוחף לפה שלי חמש פרוסות - עדיין יסתכלו עלי מוזר ואני אואשם בגרגרנות לא? גם אם נשארו עוד מלא פרוסות עוגה. עצם הצריכה המוגזמת, ביחס לשאר, היא החזירות [שוב, לא תקף בתחום הרכב כי כרגע יוצא שכולם לוקחים פלוס מינוס אותו הדבר, גם יבואנים מקבילים וגם ייבוא אישי]

עיניין החזירות הוא של צריכה מעבר לנחוץ, בגלל זה במשך מספר עמודים נשאל פה מאיזו רמה הרווחים חזיריים - או בעצם כמה זה 'נחוץ'. בגלל זה נהג לילה פה התחיל לדבר על שכירות של נכסים ועבודה כשכיר. בגלל זה ההגדרה היחידה שמישהו נתן פה לחזירות אצל יבואני הרכב היא בהשוואה לאחרים, מתוך יציאת מנקודת הנחה שאם מישהו מגיע ומתחיל למכור מוצר ב 50% פחות מכול השאר ועדיין מרוויח - אז זה ה 'נחוץ'. כן יש בהגדרה הזאת בעיות - היא לא כזה מעניינת אותי האמת, בסך הכול ח''ח על זה שהוא היחיד שאשכרה נתן הגדרה שנכונה לדעתו, ועפו עליו על זה בקטע פחות נחמד. אפשר להתדיין עליה, אבל זה לא מה שאנחנו עושים עכשיו.. 

ולכן, העובדה שרובין הוד מחלק לעיניים, לא הופך אותו ללא גנב. באותה מידה אם אתה צורך בצורה חזירית אבל תורם לקהילה, זה לא אומר שאתה לא חזיר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, falou כתב:

אתה יודע מה מרכיב הטיפול הרפואי?

אני טוען שהחנייה היא חלק מהטיפול הרפואי, ולראייה, הסדירו את עניין החנייה בבתי החולים והגבילו את הגבייה.

קודם כל יש לך חופש בחירה, יש דרכים נוספות להגיע לבית חולים.

אם החניה היא חלק מהטיפול הרפואי למה היא בכלל בתשלום? 

לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

לא חינם לכל מבקר אבל רכב אחד למאושפז עם מספר רישוי שנמסר בזמן הקבלה כן.

זה לא פחית קולה שאני יכול להביא מהבית וכשצריך לשלם יום יום במשך שבוע או אפילו חודשים זה סכום רציני מאוד.

חבל שלא ידעתי את זה מראש, היה חוסך לי הרבה כסף. 

בכל אופן אתה לא חייב להגיע ברכב ולהשאיר אותו שם. אם יש מצוקת חניה בבית החולים מחירים גבוהים זה דווקא עוזר למי שבאמת אין לו ברירה וחייב להגיע ברכב, אחרת לא תהיה לו חניה.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

קודם כל יש לך חופש בחירה, יש דרכים נוספות להגיע לבית חולים.

אם החניה היא חלק מהטיפול הרפואי למה היא בכלל בתשלום? 

חבל שלא ידעתי את זה מראש, היה חוסך לי הרבה כסף. 

בכל אופן אתה לא חייב להגיע ברכב ולהשאיר אותו שם. אם יש מצוקת חניה בבית החולים מחירים גבוהים זה דווקא עוזר למי שבאמת אין לו ברירה וחייב להגיע ברכב, אחרת לא תהיה לו חניה.

כשאתה צריך לשבת ליד חולה לילות וצריך להחליף עם בן משפחה אחר בלילה אין לך הרבה ברירות שלא לדבר על שבתות וחגים.

אני הגעתי למיון ואושפזתי. איך אני אמור להוציא את הרכב?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה חייב להגיע לשם באוטו שלך? אין מי שיקח אותך? משפחה, חברים, מוניות, אוטובוסים? מה עושה מי שאין לו רכב? 

זאת בחירה הגיונית של נוחות, לנוחות יש עלות.

לאורחים זה משהו אחר, אבל אם המחיר יקר מדי חונים בחוץ והולכים ברגל. 

פורסם

לא תמיד יש ומוניות זה פיתרון יקר בהרבה. לא כולם גרים דקה מבית החולים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לא לכולם יש רכב, כי רכב זה בתכלס מותרות. אבל שירותי בריאות לא.

פורסם
לפני 44 דקות, SlowRide כתב:

לאורחים זה משהו אחר, אבל אם המחיר יקר מדי חונים בחוץ והולכים ברגל. 

אין חנייה גם בחוץ בת״א. איפה שיש, החניון לא יקר.

כאמור, הנושא הוסדר והמחירים ירדו, בתנאים מסויימים, כי הבינו שיש בעיה.

לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

גם לא לכולם יש רכב, כי רכב זה בתכלס מותרות. אבל שירותי בריאות לא.

רכב לא לא (תמיד) מותרות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...