Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צירוף סרטון לבקשה להישפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי דוח תנועה שלא קשור למציאות - וכשהגשתי בקשה להישפט לא היה מקום לצרף סרטון ממצלמת הרכב - איך ניתן לצרך סרטונים?

(דווקא כשהגשתי בקשה לביטול הדוח היה מקום להעלות סרטונים, לא שזה שכנע אותם לבטל...)

פורסם (נערך)

לפני שאתה רץ לשלוח בקשה, מציע להתיעץ עם המומחים בפורום שיעזרו לך להבין ולקבל החלטה איך מתקדמים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 52 דקות, ד ו ד כתב:

לפני שאתה רץ לשלוח בקשה, מציע להתיעץ עם המומחים בפורום שיעזרו לך להבין ולקבל החלטה איך מתקדמים.

הסיפור ממש פשוט - נסעתי ישר בצומת T - כאשר הצומת ריקה מכל מכונית.

לאחר הצומת החלה ניידת לדלוק אחרי, עצרה אותי וטענה שעקפתי בצומת מכונית תוך נסיעה בנתיב שמסומן לפנייה שמאלה.

בדחיית הבקשה לביטול נאמר ש"הסרטון שצורף על ידך מתעד את המסלול קדימה ולא משקף את הכביש מצידי הכביש" - למרות שרואים את כל הכביש. בקיצור, לא רוצים לרדת מהעץ.

השאלה היחידה היא טכנית, איך להעביר את הסרטון לבית המשפט :)

פורסם (נערך)

עדין מה שחשוב הוא הדוח המפורט כפי שנכתב במקום, מציע שתעלה אותו לפורום בהסתרת פרטים אישיים כדי לאפשר קבלת  עצה או שתיים.  תתפלא כמה עצות מועילות קבלו אחרים שלא הבחינו בפרטים הקטנים. אם נותר לך זמן להגשת בקשה להשפט, נצל את הזמן לבירורים כאן בפורום

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

לא הבנתי אם כבר הגשת בקשה להישפט או לא.

אם עדיין לא,

אם הסרטון באמת מוכיח את חפותך תפנה טלפונית למרכז פניות נהגים ותגיד שיש לך סרטון שרואים בו שלא ביצעת עבירה. יתנו לך דרך לשלוח להם אותו. 

בשליחה הראשונה לא בטוח שמישהו צפה בו בעיון.

אם כבר הגשת בקשה להישפט, תמתין לדעת המומחים האם אפשר לבטל את הבקשה או לשלוח את הסרטון.

אם תגיע למשפט, בבית המשפט תוכל להציג את הסרטון. תשמור אותו בדיסק און קי ועדיף גם בטלפון.

פורסם

גם את זה הסרטון יבהיר. לכן מציעים לבחור להעלות את הדוח והסרטון לכאן - בטשטוש פרטים מזהים של הנהג והרכב - ולקבל עצות. צריך לראות גם מה סעיפי האישום, וכיוון שיש סרטון - גם את תנאי הדרך, הן מבחינת תנועה והן מבחינת תמרורים (כולל סדרה 800 שעל פני הדרך). 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

גם את זה הסרטון יבהיר. לכן מציעים לבחור להעלות את הדוח והסרטון לכאן - בטשטוש פרטים מזהים של הנהג והרכב - ולקבל עצות. צריך לראות גם מה סעיפי האישום, וכיוון שיש סרטון - גם את תנאי הדרך, הן מבחינת תנועה והן מבחינת תמרורים (כולל סדרה 800 שעל פני הדרך). 

אז לבקשת הקהל:

זה הסרטון המלא-  מתחיל טרם כניסתי לצומת. בשנייה 11 אני בצומת, ניתן לראות את הניידת. בהמשך היא כורזת לי לעצור בצד, בסוף תיאור העבירה.

אני מצרף גם את תיאור העבירה מהדוח ואת מכתב הדחייה שקיבלתי בבקשה לביטול הדוח

תיאור העבירה.PNG

דחיית בקשה לביטול דוח.PNG

פורסם

תן עוד חצי דקה יותר מוקדם. אני לא רואה את העקיפה, אבל עבירת הנתיב נעברה.

מה מספר העבירה בדו"ח?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

תן עוד חצי דקה יותר מוקדם. אני לא רואה את העקיפה, אבל עבירת הנתיב נעברה.

מה מספר העבירה בדו"ח?

אין לי כרגע נגיש את החצי דקה מוקדם יותר - בכל מקרה, הסרטון מתחיל מספיק זמן לפני הצומת, ולפני שהניידת יכולה לראות אותי.

העבירה היא 6250 (6 נקודות+500 שח). אין חולק שלפרק זמן מסויים הייתי על שני הנתיבים - אבל זו לא עקיפה. לא איסוזו. ולא 6250.

פורסם (נערך)

אכן אני לא רואה עקיפה. לעניות דעתי הסעיף הנכון הוא 6482, 500 ש"ח ו-6 נקודות, ולדעתי הסרטון  מרשיע.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

אכן אני לא רואה עקיפה. לדניות דעתי הסעיף הנכון הוא 6482, 500 ש"ח ו-6 נקודות, ולדעתי הסרטון  מרשיע.

תודה על ההתייחסות, כמה שאלות:

נניח שבאמת יש כאן הרשעה ב6482 - האם בית המשפט ירצה/יוכל לרשיע בעבירה שלא נטענה בדו"ח?

אני מבין שב6482 יש אפשרות להמרה באזהרה - זה נכון גם לבית משפט? יוכל לתת לי אזהרה על 6482?

האם העובדה שזה בוצע בכביש ריק, וממש ללא סיכון כלשהו למישהו/משהו - לא תגרור פטור מסוג של "חוסר עניין לציבור"/מדיניות אכיפה?

פורסם

תשובתי כהדיוט:

1. אפשר להמיר את סעיף האישום.

2. המרה לאזהרה אפשרית אם אתה עומד בתנאים.זה תפקיד המשטרה (מרכז פניות נהגים ארצי), לא בית המשפט.

3. ממש לא. 

אתה יכול לפנות שוב למפנ"א, להצביע על הסרטון ולהודות בעבירה של נסיעה שלא בהתאם לחיצים. האם מפנ"א יתיחסו? מי יודע. היה כאן סיפור מקביל שבו מישהו קיבל דוח עם עבירה שגויה, ביקש להמיר לעבירה פחות חמורה שיא גם העבירה הנכונה וביטלו לו א האישום. לך תדע. הצד השני הוא ששעון כפל הקנס מתקתק, ואם לא ימירו לך לאזהרה אתה עלול להדרש לשלם קנס יותר גדול. 

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

תשובתי כהדיוט:

1. אפשר להמיר את סעיף האישום.

2. המרה לאזהרה אפשרית אם אתה עומד בתנאים.זה תפקיד המשטרה (מרכז פניות נהגים ארצי), לא בית המשפט.

3. ממש לא. 

אתה יכול לפנות שוב למפנ"א, להצביע על הסרטון ולהודות בעבירה של נסיעה שלא בהתאם לחיצים. האם מפנ"א יתיחסו? מי יודע. היה כאן סיפור מקביל שבו מישהו קיבל דוח עם עבירה שגויה, ביקש להמיר לעבירה פחות חמורה שיא גם העבירה הנכונה וביטלו לו א האישום. לך תדע. הצד השני הוא ששעון כפל הקנס מתקתק, ואם לא ימירו לך לאזהרה אתה עלול להדרש לשלם קנס יותר גדול. 

תודה על התשובות - אשתדל לעדכן אחרי המשפט, מתי שלא יהיה.

• תוכן חדש...