Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, KipodYam כתב:

חברים, מה לגבי משכנתאות והלוואות?

הלוואות לדעתי יש.

משכנתאות אין לי מושג.

אותי מעניין מה יהיה עם התיקי השקעות כשיושקו.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ במקום לפתוח חדש, עברה חצי שנה מפתיחת השרשור וקצת יותר מפתיחת הבנק. האם יש למישהו רשמים חדשים לגבי one zero? חושב להחליף בנק בקרוב. גם ככה סגרו את הסניף במקום מגורי ובכל מקרה הייתי מבקר בו פעם באף פעם..

מה היתרון בעצם של וואן זירו?

כיום משלם 20-30 שח במצטבר על עמלות. לא משלם עבור כרטיסי אשראי או משהו כזה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יותר פשוט. תתקשר לסניף ובקש לבטל את העמלות. עשיתי זאת לאחרונה, ביטלו לי עמלות גם בחשבון וגם בכרטיסי האשראי. השיחה ארכה בסביבות 2 דקות.

אגב, מה קורה בבנק האינטרנטי כאשר יש צורך בטיפול פיזי? נשבוע נזקקתי לחתימת מורשה חתימה על מסמך, הביקור בסניף ארך דקות אחדות. איך זה מתבצע כשאין סניף?

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ערוץ איכותי וסדרת סרטונים משעשעת, אבל ספציפית בפרק הזה גם ביקורת נוקבת על וואן-זירו והכשלים הבסיסיים בהתנהלות היומיומית שלהם:

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

משעשע (ועצוב) אבל לא הבנתי למה אי אפשר לשלם מס הכנסה בהעברה בנקאית מהחשבון שלו באמצעות האפליקציה? מה הקשר לבנק הדואר?

פורסם

ואו. הבנק הדיגיטלי ששולח אותי במנהרת הזמן ישירות ל-1996.

הוא מתאר הצטברות הכנסות ומחזור גדול באופן נקודתי, כנראה מעבר למגבלה של העברה בנקאית בחשבון שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...