Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הצעה שלהם והיא די דומה למה שיש לי היום 

כרטיס אשראי בנקאי - 20 שקל

עמלות שקרכלשהוא - בערך 15 שקל לחודש (העברת כספים וכו' - מוגבל לשנה הקרובה בעקבות מעבר לחשבון ללא עמלות עו"ש - הנחה  שקיבלתי לאחר שביקשתי מבנקאי בסניף רנדומלי שהוא לא סניף אב)

עמלת הקצאת אשראי - בערך 20 שקל (לא שם לב כי אני לא עוקב אדוק אחרי החשבון בנק - רוב הזמן אין הרבה כסף בעו"ש).

מה שone zero מציעים זה 50 שקל לחודש הכל כולל הכל.

מה אני מפספס? יש אותיות קטנות שלא שמתי לב אליהם?

יש לי בטעות מנייה של אגודת אשראי - בנק אופק - לפי איך שזה נראה זה נתקע כמו כל אגודה שיתופית בוויכוחים והתנהלות "פושעת".  ככה שאין לי מה לחכות להם רק עוד שנה. 

לפי ההודעות בפייסבוק זה תמיד "נגיע ל10 אלף ונפתח, נגיע ל15 אלף ונפתח. אוי זה נתקע בעקבות בעיות טכנולוגיות, אוי זה נתקע בעקבות שלמפתח נשברה היד, אוי זה נתקע בגלל סיבה לא ברורה"

ככה שאני כבר איבדתי תקווה לגביהם ויש עוד כאלה מ2014 שממתינים להם. 

המלצות לבנקים עם מסלולים דיגיטליים שנגישים במקרה לכאלה שלא חברים בהסתדרות/הייטקזון או שיקוץ כזה או אחר?

חשוב אפליקציה נוחה/אתר נוח לשימוש, עמלות סבירות ונגישות נוחה לבנקאי בעת הצורך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מבחינתי הייתרון הענק של וואן זירו זה 0 עמלות על מטח. לא בהמרה, לא בקבלה, לא בשליחה.

הבנק היום שוחט אותי, אני מגיע לעמלה של אלפי שח בשנה, שלא לדבר על זה שבהעברות גדולות הוא מתחקר אותי כאילו אני פעיל טרור ןהוא השבכ.. סהכ מעביר כמה דןלרים כהשקעה, הוא מבקש חוזה ובןדק בציציות כמו לא יודע מה.

הכסף היה אמור לעבור תוך 3 ימים לקח 7.

וזה כסף שלי כן? ואני מצהיר על מה שהם רוצים..

בקיצור מעצבנים בטירוף.

משום מה בתהליך הרישום לוואן זירו קיבלתי הודעה שייצרו איתי קשר ואף איד לא חזר.

פורסם (נערך)

יקר, ובינתיים שירותי הבנק הזה מוגבלים מאוד. אפילו חשבון משותף אי אפשר לנהל שם.

@vxlanאין מה לעשות, מנגנוני מניעת הלבנת הון הם עניין מכביד, אבל תצפה משום בנק להחליק אותם, כי הוא ייסגר מהר מאוד. ודרך אגב, אנחנו לא יכולים לדעת האם העמלות שאתה משלם גבוהות או נמוכות, כי צריך להתייחס להיקף הפעילות.

האם יש לך אזרחות זרה? אם כן, ובמיוחד אם היא של ארה"ב, הסיפור מסתבך עוד יותר. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הגשתי בקשת הצטרפות די מזמן, עדיין לא קבלתי אישור לפתוח חשבון. סתם רוצה לנסות את הבנק הזה, מה שיקבע עבורי הוא בעיקר האפליקציה ונוחות השימוש, קלות ועמלות העברות כספים לחו"ל והמרת מט"ח ברכישות מחו"ל שאצלי הן יחסית גדולות (כצרכן פרטי, לא עסקי). 

פורסם

שהם הבנק החדש הראשון בישראל הזה עשורים, ושאין סניפים פיזיים. מצד שני, השרותים שלהם עדיין מוגבלים מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא רואה שום יתרון אצלהם כרגע על פני בנקים אחרים, טרם הצלחתי לשים את האצבע על מה השוס הגדול בפרסומים כי בפועל העמלות בדיוק כמו שכתבת - לא ממש שונות מכל מקום אחר.

בדיוק עברתי בעצמי בנק אל הבינלאומי.

אם אתה עובד הייטק או במשהו שנשמע אפילו קצת כמו הייטק (אף אחד שם לא באמת בדק משהו כשפתחתי את החשובן) יש להם כרגע חשבון חדש שנולד כדי להתחרות בהייטק זון (שעד לאחרונה היה בשת"פ איתם ועבר לפועלים) שנקרא "הייטק 10" והוא עם תנאים מאוד טובים.. פטור מלא מעמלות עו"ש ל10 שנים, מסגרת אשראי ללא עמלה (עד פי 3 מגובה משכורת), הטבות במט"ח, כרטיס אשראי ללא עמלה ועוד כל מיני תנאים מועדפים. שווה להציץ על העלון באתר שלהם. מבחינת שירות, לא הייתי צריך אותם יותר מידי בינתים אבל כשכן קיבלתי מענה מהיר וטוב. האפליקציה והאתר אחלה.

עריכה אחרונה על ידי dalet11
  • אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)

גם לאומי ייתנו פטור מלא מעמלות עו"ש ודמי כרטיס אשראי (בשיחת טלפון לסניף שלך / לאומי CALL)

האמת שהיום, ללקוח פרטי שלא עושה משהו מיוחד אין באמת סיבה לשלם עמלות לבנק בכלל.

הינה, איך בשיחת טלפון אחת אתה חוסך ה660 ש"ח בשנה.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

לאומי קרציות. עזבתי אותם כי כל פעם החליטו להחזיר והייתי צריך לריב איתם.

עברתי ליהב ומאז שקט.

פורסם

מי משלם היום על כרטיס אשראי :Foil:?

• אהבתי 3

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש פרסום מאסיבי על הבנק הזה בכל אתר שקיים על הפלנטה.

מבין שאין להם משכנתאות ושום הלוואות?

לגבי עמלות - יש לי כרטיס הייטקזון / דרך המעסיק והעמלות בכרטיס אשראי זה מוצמד לשער היציג ויש החזר על רוב הסכום ההזוי שלוקחים, ככה שזה די כלום כסף העמלות.

בONE ZERO כאילו אין עמלות אבל השאלה היא מאיזה שער העסקאות מחושבות - יציג או שער מזומן/המחאות... כי ככה מקבלים עמלה בלי להגיד לקחתי לך עמלה...

פורסם
בתאריך 21.8.2022 בשעה 22:44, vxlan כתב:

מבחינתי הייתרון הענק של וואן זירו זה 0 עמלות על מטח. לא בהמרה, לא בקבלה, לא בשליחה.

הבנק היום שוחט אותי, אני מגיע לעמלה של אלפי שח בשנה, שלא לדבר על זה שבהעברות גדולות הוא מתחקר אותי כאילו אני פעיל טרור ןהוא השבכ.. סהכ מעביר כמה דןלרים כהשקעה, הוא מבקש חוזה ובןדק בציציות כמו לא יודע מה.

הכסף היה אמור לעבור תוך 3 ימים לקח 7.

וזה כסף שלי כן? ואני מצהיר על מה שהם רוצים..

בקיצור מעצבנים בטירוף.

משום מה בתהליך הרישום לוואן זירו קיבלתי הודעה שייצרו איתי קשר ואף איד לא חזר.

עד 60 אש״ח בשנה לפי התקנון.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...