Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל  מתוך סקרנות

במה זה תורם הזיהוי תמרורים?

מי שיש לו עיניים וקיבל רשיון אמור לדעת לזהות בעצמו לא?

איך בכלל פועלת המערכת?

לדוגמא:אם למשל נוסעים בנגב ויש תמרור של גמל אז איך המערכת מגיבה?

• אהבתי 1
  • תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, הלוחש למכוניות כתב:

מה שברור לי מהסיפור, הוא שדעתי לגבי סיניות בכללי לא השתנתה, בהחלט ניתן לצפות לעוד סיפורים כאלו ואחרים, גם אצל יבואנים אחרים. מבחינתי - הסינים צריכים להוכיח לנו, הלקוחות הפוטנציאליים, שהם אכן יודעים לבנות מכוניות כראוי, אני אולי אולד-פאשנד אבל כשמדובר במוצר טכני מורכב וחשוב כרכב, אינני ממהר לאמץ יצרנים עלומים בתחילת דרכם (וכוווולם עדיין בקטגוריה הזו!!) בשילוב עם טכנולוגיה חדשה בכל העולם. עניין של שיקול לפני קנייה, וכמובן זו דעתי הסובייקטיבית בלבד

זאת גם הבעיה שלי עם רכבים סיניים. הם עדיין מרגישים חצי אפויים.

אפילו שכמעט כל המוצרי חשמל אצלי בבית נושאים את התווית made in china, על הרכבים שלהם אני עדיין לא סומך, חשמלי או לא.

לדעתי הסינים נמצאים עכשיו במקום שבו היו קוריאנים עד שנת 2010.

הם צריכים עדיין להתאמץ ולהוכיח ללקוח מערבי מפונק שהמכוניות שלהם לא פחות טובות משל מה שהוא כבר רגיל אליו.

אז הם תפסו את השוק במצב שבו יש להם head start ברכבים חשמליים, זה עדיין לא אומר שהם צריכים להרים את הידיים.

אגב היבואן של ג’ילי זה יוניון מוטורס. לא יודע אם זאת חטיבה נפרדת, אבל משהו אומר לי שאם היית קונה טויוטה, מצב כזה לא היה קורה, אפילו שלשירות של טויוטה יש הזיות משל עצמו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נתחיל מזה שאם צריך עכשיו להעביר תאוריה, עזוב טסט 80% מהנהגים יכשלו? איך נהגים יודעים באיזה מהירות לנהג רק לפי התמרור!

בנוסף הכיוון הוא לנהיגה אוטונומית ושם בינתיים חשוב לזהות מהירות ולנהוג לפי החוק. 

מעבר לזה אתה לא צריך באוטו כלום חוץ ממנוע (כלשהו), 2 דוושות והגה.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 5 דקות, nit_zan כתב:

שואל  מתוך סקרנות

איך בכלל פועלת המערכת?

אם זה כמו מובילאיי, אז זה מציג לך את התמרור על המסך מולך.

לא יודע אם אצל ג’ילי יש פונקציונליות נוספת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באופן כללי, זיהוי תמונה עדיין בעייתי, לדוגמא הטסלה שדרסה את בובת הילד או חשבה שהשמש היא רמזור ..

אולי בחלק מהמכוניות זה מבוסס מיקום ?

• רעיון גרוע 1
פורסם

כל הכבוד למההל הבכיר, אבל למה להגיע לממב שהגעת אליו? קצת להשקיע לפני זה בלקוחות ויחסוך הרבה עוגמת נפש לכולם.. גפ אפ בביקור האחרון שלך זה היה מטופל זה לא בסדר, אנשים לא צריכים לבזבז כמה ימי חופש מהעבודה בגלל תקלה כזאת ברכב חדש.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

אם זה כמו מובילאיי, אז זה מציג לך את התמרור על המסך מולך.

לא יודע אם אצל ג’ילי יש פונקציונליות נוספת.

אם זה זה 

אז זו עוד סתם הסחת דעת מיותרת מהכביש

ובכלל לא ראיתי שכל הטכנולוגיות האלה מורידות מתאונות הדרכים

יש דברים שווים כמו בקרת שיוט אדפטיבית או בלימה אוטונומית

אבל כל מה שגורם להסטת הראש מהכביש ולהסחת דעת ללא תועלת מיותר ואף מסוכן כי הנהג מתרגל לא לסמוך על עצמו אלא על איזה BEEP כזה או אחר 

פורסם

ואני אומר כמה כח יש לפורום הזה,

פנו אליך אחרי שפתחת את הפוסט ההד יצא...

מזכיר לי את המקרה של החבר עם הוולוו.

שאפו לפורוםוגם מילה טובה ליבואן שבסוף כן חשוב להם לתת שירות.

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, nit_zan כתב:

שואל  מתוך סקרנות

איך בכלל פועלת המערכת?

מצאתי שזה עוזר אם נוסעים בעיר ולא בטוחים איזה שלט היה, 30, 50 או 70. זה המקרה היחידי שזה עזר לי.

פורסם (נערך)

זיהוי התמרורים עובד מעולה ביחד עם מגביל המהירות. בחלק מהרכבים ניתן להשתמש במגביל מהירות דינמי שמתאים את עצמו לתמרורים. 

השתמשתי בזה בגרמניה, יש שם אין ספור מצלמות מהירות עם טריגר הפעלה מאוד קרוב למהירות שמופיעה בתמרור.

לגבי הסיפור עם התקלה.  שמח שפנו לפות"ש.   אומנם באיחור אבל עדיף כך מאשר להמשיך עם הסחבת.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם
לפני 4 שעות, nit_zan כתב:

שואל  מתוך סקרנות

גם אתה, גם אני וגם מיכאל שומאכר, לא מזהים את כל התמרורים בדרכנו, כל הזמן ובכל מקום. זה נכון במיוחד כאשר אנו נוסעים בדרך קבועה ועלולים לא לשים לב לתמרור חדש. 

זה תורם בכך שיש עוד שכבת "הגנה" כלפי טעויות של הנהג. כמו למשל טייס אוטומטי במטוסים. כמו למשל מספר מערכות גיבוי שמגינות על תפקוד המטוס. 

• אהבתי 5

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 4 שעות, המהיר הזהיר כתב:

רק מעדכן:

יציר איתי קשר נועם שהוא אחד המנהלים מג'ילי ישראל והבטיח שהוא אישית מטפל בזה, ראוי לציין שבדרג הגבוה יחסי האנוש שלהם מעולים..

על הבוקר התקשר אלי אבישי שהוא המנהל הטכני, וסוכם שכבר בתחילת שבוע בע"ה הוא יגיע להביא לי רכב חילופי ולקחת את הרכב לטיפול אצל הבכירים יותר במוסך ביחד עם המהנדס דל הרכב...

בא נקווה לטוב בעזרת ה'

אעדכן

טוב שהחליטו להיתיחס ברצינות.. שילמת מגיע לך!!!

• אהבתי 1
פורסם
לפני 30 דקות, ניקו פ. כתב:

גם אתה, גם אני וגם מיכאל שומאכר, לא מזהים את כל התמרורים בדרכנו

בוא נגיד שמיכאל שומאכר זו לא דוגמא טובה לזיהוי כלשהו, כבר כמה שנים- לצערנו.

• מבאס 2

• תוכן חדש...