Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד מנפלאות מע"צ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכביש בין צומת יגור ליוקנעם עבר לפני מספר חודשים שיפוץ שבמסגרתו קורצף חלקית ונסלל חלקית. התוצאה המדהימה בתמונה למטה:

לכביש יש כיום 3 דרגות גובה ושלושה מקדמי חיכוך שונים ! מי שנוסע בנתיב השמאלי חייב להצטמצם שמאלה או לסוע בשוליים , ומעבר מנתיב לנתיב מחייב כתיבת צוואה מראש.

התקשרתי 3 פעמים למוקד המפגעים של מע"צ (211112-800-1 )ודיברתי עם המפגע הראשי: גברת בשם אביבה שלא מבינה פשוט כלום. בסוף ביקשה ממני לשלוח פקס כי "ככה זה יותר מםודר" . ניסיתי השבוע להתקשר שוב לברר למה עוד לא עשו כלום והיא אמרה לי שהם בעיצומים....

אני מבקש מכל קוראי הפורום , אנא התקשרו לגברת אביבה עם המסר הקליט : כביש 75 , בין צומת יגור לצומת העמקים , נא לגמור את הסלילה!

אני מבטיח לעדכן אם יהיו תוצאות.

נמרוד

road to yokneam.jpg

פורסם

לא ייאמן :shock:

אותו בזיון, עם מפלס אחד פחות (שני מפלסים זה די והותר :x ),

ניתן למצוא בין מחלף זכרון למחלף קיסריה בכביש החוף לכיוון דרום.

בזיון :mm_nah:

טוב, למה ניתן לצפות בדיוק? שיקום מישהו ממע"צ

ויבקש סליחה על הצמיגים, הבולמים ושאר ירקות שנהרסים

עקב כבישי ישראל? yeah right...

תביעה ייצוגית תיראה טוב יותר... :roll:

MCS 2008

פורסם

ספר לי על הכביש הזה אני עושה אותו יום יום וזה פשוט דרך איומה.

לפעמים אני מעדיף לחתוך דרך זיכרון למרות שזה חתיכת סיבוב ליוקנעם :? .

בכל אופן אין מצב שייסמו את זה שם בלילות הכביש נחשב למנחת ואלוהים יודע מה יכול לקרות...אפשר לשפץ את זה רק בערב חג או משהו שאנשים בבתים.

מי שהיה היום ביוניברס קלאב בתלך חנן..הצומת יציאה משם פשוט איומה היום כמעט ראיתי 4 צרפתיות נמחצות למוות .

פורסם

על התופעות הללו פשוט מזעזעות.. ואחרי זה חיים הכט עוד

תוהה כמה הרוגים יש בכבישים ומוציא את הפתגם הכי שטותי ששמעתי

השנה אי פעם "זה ביידיים שלכם"...

על כל פנים הדוגמא המקומית שלי , ליד הבית שלי בכביש 40 ממש צמוד לפ"ת

יש קטע של כ 3 ק"מ שמקורצפים ומלאי בורות כבר 5 חודשים!!!!!!!!!!

ואני לא צוחק ומגזים 5 חודשים ... ומי חושב לתקן את זה?

אף אחד!

אני עובר שם דיי הרבה... הכביש לא רק מקורצף אלא מלא בורות

אבל השוליים רגילים אז אין הרבה ברירה מדינת ישראל גורמת לי לעשות דבר עבירה

ולנסוע בשוליים במשך 3 ה ק"מ הללו...

ואני לא היחיד בלשון המעטה

• תוכן חדש...