Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות טיפולים BMW 320I

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, חדש בפורום

מתעניין לגבי קנייה של BMW 320I, שנתון 2011-2014 , 100K - 150K קילומטר, ורציתי לקבל איזשהי הערכה לעלות טיפולים שנתית לא כולל אסונות טבע חחח

ברור לי שהמחיר כניסה יחסית נמוך בגלל הירידת ערך, ולא רוצה להיכנס לזה עיוור. דיברתי כבר עם מוסך מורשה והבנתי סדר גודל של 4K לטיפול 10,000, מדוייק? מה אני יכול לצפות ממוסך לא מורשה?

רכב "רציני" ראשון שלי, עד עכשיו היו לי סוזוקי סוויפט (2010), וגולף GTI (2012) שלצערי לא בין החיים יותר. 

תודה רבה

פורסם

מאיפה אתה בארץ? לא חייב להכנס למורשה בשביל טיפול כזה. זה טיפול של 1200 שקל גג.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

במידה ולא ימצאו תקלה או בלאי, במוסך מורשה לא תגיע לכזה סכום עבור החלפה של שמן ופילטרים, זה יעלה לך סביב 1300-1600 לכל היותר (החל משנתון מסויים אתה מקבל גם הנחות יפות).

מבחינת טיפולים, היא תהיה קצת יותר יקרה מלטפל ב GTI במורשה, החלקים בבמוו קצת יותר יקרים.

פורסם

כמו כל רכב לא חדש ובעיקר באחד ממותג פרמיום תעשה שיעורי בית. 

תמצא מהיכן ניתן להזמין חלקים ומוסך מקצועי שמכיר את הדגמים ומוכן שתביא חלקים. 

זה יקצץ לך בעלויות האחזקה מבלי להתפשר באיכות. 

בדקת מה עלויות הביטוח? 

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני מבאר שבע, יכול להגיע בכיף לאשקלון אשדוד, אשמח לקבל המלצות.

האמת מרגיע לשמוע שזה קרוב לGTI אני אמשיך לעשות שיעורי בית לגבי החלקים אם אצליח לאסוף מידע מעניין אפרסם פה.

הביטוח יקר, מחכה לקבל עוד כמה הצעות אבל זה מה יש.

פורסם

יש  מוסך מצויין בבת ים . אבל בשביל שמן/פילטר שמן אפשר גם כל מוסך נורמלי. במידה של תקלות כנראה עדיף מישהו שמתמחה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אתה מתכוון לבימר? אם כן אז הוא על הכוונת שלי, מנסה למצוא אחד יותר קרוב לתחזוקה שוטפת, אבל אני אקח את הרכב ישר לבימר אחרי הקנייה.

פורסם

תודה רבה, אחפש את אילן.

הייתי עכשיו במכון לבדיקת רכב לפני קנייה, אמרו לי שם שהם לא מתחייבים על: טורבו, מנוע, ראש מנוע, ועוד 101 דברים. חוזר לעשות בדיקה שם ביום ראשון (מ.מ.מ.מ), על מה חשוב לשים דגש?

האם מישהו מכיר מוסכניק אמין (מנסיון) מירושלים שאני יכול להגיע אליו לבדוק את הרכב בנוסף?

פורסם

ראיתי בנתיים 6 רכבים, בכולם התעללו בצורה כזאת או אחרת. הכי גרוע היה אחד עם שכבת שמן על כל המנוע, והוא עוד אמר לי שככה זה כל הזמן

פורסם

לצערנו ישראלים אוהבים לקנות אבל בלי לטפל (או שלא חושבים על העלויות שיהיו לטיפול). זה מאוד נפוץ במיוחד במותגים כאלה.

פורסם

הולך לבימר עם הרכב שבוע הבא לקבל הערכה כמה יצא לתקן את כל הסיפור פה, בכל מקרה אני אשמו לשמוע אם יש משהו שככה קופץ לכם מהדוח בדיקה, האם הייתם מוותרים על הרכב, ובכמה אתם מעריכים את הנזק.

באופן כללי לדעתי הרכב פשוט הוזנח מבחינת טיפולים.

IMG-20220728-WA0076.jpg

פורסם

צר לי להוריד לך מהרכב הזה, הבדיקה הזאת לא נראית כמו השטויות הרגילות שהם כותבים.. מה הבוחן אמר כשהוא סקר את הדו״ח?

ניראה שהוא מוזנח. לא אמורות להיות נזילות שמן מהמנוע ומהטורבו (מה זה מנוע לחידוש?) והרכב גם אחרי תאונה (פגיעה בחזית והחלפת דלתות).

אני הייתי מחפש משהו שמור יותר ומטופל בהתאם עם הסטוריה מלאה, לא חסרות סדרה 3 למכירה.

לתקן את הרכב הזה ולעשות לו יישור קו יהיה יקר, לפי מה שזה נראה פה (אם הכל נכון) זה יהיה 10 בקלות אם אתה הולך למוסך טוב שמתמחה במותג.

• אהבתי 1
פורסם

עם הרשימה הזו לא סביר שבעל הרכב יסכים להפחית את הסכום הדרוש לביצוע עסקה. שווה לשקול אם כדאי לבזבז את הזמן בהמשך בדיקה או להמשיך הלאה. 

אישית הייתי מוותר על הרכב. 

• תוכן חדש...