Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק של רנו קפצ'ור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להבין את המצב שלך ואת ההתלבטות, ולא מצליח. 

יש לך רכב לא מבוקש שאתה צריך למכור. 

הקילומוראז' שלו די גבוה. 

יש בעיות ידועות לדגם (מנוע, מזגן). 

אז למה אתה חושב שאם תמתין עוד, יבוא הקונה שיהיה מוכן לשלם לך מחירון? 

הרי המחירון עלול לרדת עד אז, ואתה משלם את עלויות אחזקת הרכב בזמן הזה. 

לדעתי. עליך לפרסם במחיר שיהיה פשרה בין מחיר הוגן ומכירה מהירה. 

הרי לא מדובר כאן על עשרות אלפי שקלים. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 6 דקות, markb205 כתב:

אני מנסה להבין את המצב שלך ואת ההתלבטות, ולא מצליח. 

יש לך רכב לא מבוקש שאתה צריך למכור. 

הקילומוראז' שלו די גבוה. 

יש בעיות ידועות לדגם (מנוע, מזגן). 

אז למה אתה חושב שאם תמתין עוד, יבוא הקונה שיהיה מוכן לשלם לך מחירון? 

הרי המחירון עלול לרדת עד אז, ואתה משלם את עלויות אחזקת הרכב בזמן הזה. 

לדעתי. עליך לפרסם במחיר שיהיה פשרה בין מחיר הוגן ומכירה מהירה. 

הרי לא מדובר כאן על עשרות אלפי שקלים. 

ממש לא מצפה לקבל מחירון, אבל כרגע קיבלתי הצעות של 30% מתחת למחירון, פשוט נראה לי הזוי, אולי אני תמים.😀

פורסם

אם הרכב מפורסם מספיק זמן וזו ההצעה הטובה ביותר שקיבלת, אז צריך לבלוע את הצפרדע ולמכור. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני כשעה, markb205 כתב:

אם הרכב מפורסם מספיק זמן וזו ההצעה הטובה ביותר שקיבלת, אז צריך לבלוע את הצפרדע ולמכור. 

מה זה מספיק זמן?

הוא מפורסם שבוע כרגע

פורסם
לפני שעתיים, ilanbs87 כתב:

ממש לא מצפה לקבל מחירון, אבל כרגע קיבלתי הצעות של 30% מתחת למחירון, פשוט נראה לי הזוי, אולי אני תמים.😀

במצב השוק כיום ואם אתה לא לחוץ למכור, תמתין קצת אולי יגיע קונה שיהיה מוכן לשלם יותר. במקביל תחשוב מה אתה יכול לעשות כדי לשפר את סיכויי המכירה, נקיון יסודי, ריח נעים, טיפול דרוש, צמיגים, צביעה נקודתית וכו'. יש לא מעט אנשים שישמחו לשלם מעט יותר עבור רכב שהם יחשבו שצריך רק למלא דלק ולנסוע ולא להיות מוטרדים בזמן הקרוב. 

בהצלחה !

• אהבתי 1
פורסם
לפני 34 דקות, Moshe c כתב:

במצב השוק כיום ואם אתה לא לחוץ למכור, תמתין קצת אולי יגיע קונה שיהיה מוכן לשלם יותר. במקביל תחשוב מה אתה יכול לעשות כדי לשפר את סיכויי המכירה, נקיון יסודי, ריח נעים, טיפול דרוש, צמיגים, צביעה נקודתית וכו'. יש לא מעט אנשים שישמחו לשלם מעט יותר עבור רכב שהם יחשבו שצריך רק למלא דלק ולנסוע ולא להיות מוטרדים בזמן הקרוב. 

בהצלחה !

האמת שאני לא לחוץ.

בגלל זה כל כך כואב לי ההצעות שאני מקבל, כי האוטו מכנית וחיצונית מושלם, זו לא גרוטאה.

תודה לך

פורסם
לפני 42 דקות, ilanbs87 כתב:

מה זה מספיק זמן?

הוא מפורסם שבוע כרגע

אתה צריך רק קונה רציני אחד, מדוע שלא תפרסם בלוח כאן?

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 6 דקות, waterman כתב:

אתה צריך רק קונה רציני אחד, מדוע שלא תפרסם בלוח כאן?

אני באמת אנסה

תודה על ההצעה

פורסם
בתאריך 16.7.2022 בשעה 15:38, ilanbs87 כתב:

האמת שאני לא לחוץ.

בגלל זה כל כך כואב לי ההצעות שאני מקבל, כי האוטו מכנית וחיצונית מושלם, זו לא גרוטאה.

תודה לך

נכון זו לא גרוטאה

יחד עם זאת אי אפשר להתעלם מהבעיות הידועות של הרכב.

ובראשה בעייית המזגן.

כשקונה בא לקנות את הרכב ורואה את זה הוא נרתע, ואם יש כאלו שלא נרתעים הם מוכנים לשלם פחות כדי לספוג הפסדים אחר כך.

פורסם
לפני 3 שעות, roy007 כתב:

נכון זו לא גרוטאה

יחד עם זאת אי אפשר להתעלם מהבעיות הידועות של הרכב.

ובראשה בעייית המזגן.

כשקונה בא לקנות את הרכב ורואה את זה הוא נרתע, ואם יש כאלו שלא נרתעים הם מוכנים לשלם פחות כדי לספוג הפסדים אחר כך.

אין ספק שהמזגן שם הוא לא מהמקפיאים, אבל אני באמת בן אדם שחם לו תמיד, והמזגן שם סביר ביותר.

לוקח לו זמן קצת, אבל זה לא כזה גרוע כמו שתואר.

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 16.7.2022 בשעה 15:38, ilanbs87 כתב:

האמת שאני לא לחוץ.

ברגע שאינך לחוץ, תוכל לגלות בעצמך האם המצב אכן גרוע כפי שאתה מתאר כרגע, 30% מתחת למחירון, או אולי יגיע האביר שיציל אותך עם 15% בלבד מתחת...😉

אישית, אינני מתקרב כלל למנועי הקונצרן הללו. היצרן והיבואן הרוויחו לדעתי ביושר את היעדר הסחירות של כל דגמי רנו-ניסאן-דאצ'יה עם מנועי ה-1.2 טורבו. חוסר היכולת לפתור את הבעיות של כ"כ הרבה לקוחות גרם אף לתביעה ייצוגית שעדיין מתבררת בבית המשפט - ובעידן שלנו, בו המידע כה זמין ונגיש, צריך להיות ריאלי ולהבין שהקלף שיש לך ביד כרגע הוא חלש, ויש מצב שתיאלץ למכור מאד בזול. 

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

רכב מהעבודה מתומחר בצורה כלשהי. אם לא מדובר על רכב שאמור לשמש לעבודה אלא רק נסיעה הלוך וחזור, הייתי בודק כמה עולה לי הרכב מהעבודה. יש סיכוי שיותר כלכלי יהיה להשאיר את הרכב הנוכחי במקום למכור אותו בנזיד עדשים. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, Moshe c כתב:

רכב מהעבודה מתומחר בצורה כלשהי. אם לא מדובר על רכב שאמור לשמש לעבודה אלא רק נסיעה הלוך וחזור, הייתי בודק כמה עולה לי הרכב מהעבודה. יש סיכוי שיותר כלכלי יהיה להשאיר את הרכב הנוכחי במקום למכור אותו בנזיד עדשים. 

חושב שזה ההצעה הכי נכונה שנתנו פה עד עכשיו

אם לא לחוץ לך ואתה מבסוט מהרכב אל תמכור תנצל אותו כמו שצריך עוד כמה שנים (שתחסוך בהם את הכסף של הרכב מהעבודה)

ומתי שיגיע הזמן תפרד ממנו 

בהצלחה 

פורסם
לפני 9 שעות, הלוחש למכוניות כתב:

ברגע שאינך לחוץ, תוכל לגלות בעצמך האם המצב אכן גרוע כפי שאתה מתאר כרגע, 30% מתחת למחירון, או אולי יגיע האביר שיציל אותך עם 15% בלבד מתחת...😉

אישית, אינני מתקרב כלל למנועי הקונצרן הללו. היצרן והיבואן הרוויחו לדעתי ביושר את היעדר הסחירות של כל דגמי רנו-ניסאן-דאצ'יה עם מנועי ה-1.2 טורבו. חוסר היכולת לפתור את הבעיות של כ"כ הרבה לקוחות גרם אף לתביעה ייצוגית שעדיין מתבררת בבית המשפט - ובעידן שלנו, בו המידע כה זמין ונגיש, צריך להיות ריאלי ולהבין שהקלף שיש לך ביד כרגע הוא חלש, ויש מצב שתיאלץ למכור מאד בזול. 

נתקלתי כבר בכתבה הזו, מבין את החשש( למרות שאני מוכר בכלל מסוף 2017, ופה דובר על שנים קודמות).

עד עכשיו באמת לא יצא לי להתקל בכתוב, בודק שמן כל שבוע, והמזגן בסדר גמור.

אין ספק שיבואן צריך להתייחס ברצינות לבעיות הלקוחות, אבל לתייג עכשיו את כל מכוניות היבואן ככאלו, ללא הבחנה, לדעתי קצת מוגזם.

לפני 8 שעות, _-? כתב:

חושב שזה ההצעה הכי נכונה שנתנו פה עד עכשיו

אם לא לחוץ לך ואתה מבסוט מהרכב אל תמכור תנצל אותו כמו שצריך עוד כמה שנים (שתחסוך בהם את הכסף של הרכב מהעבודה)

ומתי שיגיע הזמן תפרד ממנו 

בהצלחה 

בהחלט אפשרות, תודה

פורסם
לפני שעתיים, ilanbs87 כתב:

אבל לתייג עכשיו את כל מכוניות היבואן ככאלו, ללא הבחנה, לדעתי קצת מוגזם.

זה נכון בגדול, אבל לקוח פונטינצאלי לא מוכן לעמוד במבחן הסטטיסטיקה, ויעדיף לרכוש רכב שיקנה לו שקט נפשי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...