Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת רמזור בקריית חיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי
אני חושב שבטעות עברתי ברמזור אדום בצומת אחת בקריית חיים.

זה באיצטדיון קצת אחרי הksp.
והיתה שם מצלמה לבנה כזאת, בוואיז לא מופיע כלום אבל עדיין מפחד, עכשיו שעברתי שם ראיתי ששינו את הכיוון של המלצמה, אני מפחד שהם מסתכלים במצלמה הזאת ומביאים דוחות.
מלא אומרים לי שזה של העירייה ואני לא מבין מה זה אומר

A26AE7F1-CC09-4B26-A8AE-9042CDC7C9F7.png

פורסם

לא מכיר מצלמות רמזור בכביש 58*. מצלמות בקרה לא מספקות הרשעות, לצורך זדרשת מצלמת רמזור ייעודית (גאטסו). כמובן שאפשר שצולמת על ידי "שומר דרך".

*כינוי לכביש,בפי המקומיים, על שם מספר קו אוטובוס שהיה נוסע בו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 40 דקות, sperial כתב:

לא מכיר מצלמות רמזור בכביש 58*. מצלמות בקרה לא מספקות הרשעות, לצורך זדרשת מצלמת רמזור ייעודית (גאטסו). כמובן שאפשר שצולמת על ידי "שומר דרך".

*כינוי לכביש,בפי המקומיים, על שם מספר קו אוטובוס שהיה נוסע בו.

היי

אז אתה חושב שלא אקבל דוח במקרה הזה?

פורסם (נערך)

אלה מצלמות הרמזור והמהירות של משטרת ישראל, מוכרות גם כגאטסו וכ-א-3. רק אלה מנפיקות דוחות, אחרי בקרה של שוטר.

מצלמות פיקוח, בקרת רמזורים, ביטחון ואחרות נמצאות בכל חור, אם כי אתה לא שם לב אליהן. המצלמות האלה לא מיועדת לאכיפה ואינן מתאימות לכך.

המקור היחיד שאתה צריך לחשוש ממנו, וגם זה בסבירות נמוכה, הוא "שומרי הדרך".

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אלה מצלמות הרמזור והמהירות של משטרת ישראל, מוכרות גם כגאטסו וכ-א-3. רק אלה מנפיקות דוחות, אחרי בקרה של שוטר.

מצלמות פיקוח, בקרת רמזורים, ביטחון ואחרות נמצאות בכל חור, אם כי אתה לא שם לב אליהן. המצלמות האלה לא מיועדת לאכיפה ואינן מתאימות לכך.

המקור היחיד שאתה צריך לחשוש ממנו, וגם זה בסבירות נמוכה, הוא "שומרי הדרך".

תודה רבהההה

אז אין ממה להיות בלחץ??

זה היה ב4:30 בבוקר לא היה אף אחד

פורסם
לפני 23 שעות, makatuvkan כתב:

דו''ח לא יהיה, אבל לפעם הבאה שים לב לכביש בבקשה

איך אתה כל כך בטוח?

אתה חושב המצלמה לא קשורה לדוחות?

• תוכן חדש...