Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הניסאן נוט 2008 שלי עברה תאונה ואני מחפש משהו באותו סגנון  בסביבות ה50עד 60 אלף . לא מכיר בכלל רכבים כי היה לי טוב עם הניסאן ולא תכננתי להחליף. רוצה משהו אמין מאוד כי אני מחליף רכב פעם ב7 שנים בערך .

פורסם
לפני שעה, Moshe c כתב:

מכיוון שאהבת את היוצאת ולא תכננת להחליף, תוכל לרכוש ניסאן נוט ממודל מאוחר יותר, סביר גם להניח שתישאר עם עודף. 

הבעיה שהמודל המאוחר יותר הוא ממש לא רכב אמין.

המודל הבא סובל מלא מעט בעיות בגיר הרציף ובמנוע הטורבו

פורסם
לפני שעה, Gavrik כתב:

חבל , מאוד אהבתי את הנוט . 

פורסם
לפני שעה, Gavrik כתב:

אני מכיר כמה שמחזיקים ברכב ללא הבעיות שציינת, כנראה שהן לא מאוד נפוצות. אולם הרכב יחסית עצל, רועש במהירות גבוהה, דורש החלפת תושבות מעבר לממוצע ובד הדיפונים מתפרק אם הרכב חונה בחוץ. להם זה לא מפריע משום שהוא יחסית זול להחזקה, מרווח ואמין מעבר לנאמר. בכל מקרה מחיר הרכישה הנוח כנראה משקלל את הנתונים האלו. 

פורסם

גם אני מכיר כמה שמחזיקים ב1.2 PURETECH או ב1.2 TCE ללא בעיות, אבל בו זמנית יש גם לא מעט תלונות על מחלות יקרות לתחזוקה מה שמראה על סיכוי גבוהה יותר להיתקל בתקלות יקרות ערך.
הגיר ברכב הוא הJATCO JF015 הידוע לשמצה גיר חרבנא שניסאן וסוזוקי אכלו כבר לא מעט טביעות בגללו, על המנוע אנשים מתלוננים על סופרצ'ארג'ר ועל חלקי פלסטיק שנשברים (במנוע), הבעיה שהמנוע מאוד לא נפוץ ולכן כן חלק עולה הון תועפות (ראיתי מספרים של כמה אלפי שקלים). 
במיוחד שפות"ש ביקש רכב מאין לתקופה ארוכה, במקומות הייתי מחפש ספייס ורסו או הונדה ג'אז רכבים דומים, רק בלי הבעיות של הנוט.

• תוכן חדש...