Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כמו לשפוט מדינה לפי הגרסא המקומית שלהם ליצאת צדיק.

מי שמחפש נוכלים, ימצא אותם בכל מקום.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יכול להיות שמי שנכווה יותר מפעם אחת מסקאם של מקומיים בחול צריך לשאול את עצמו גם על ההתנהגות שלו? 

לפני שאני טס אני קורא על בעיות אפשרויות, כמו נגיד מוניות, שלרוב אני לוקח רק מהשדה גם ככה (וזה פיקסד פרייס בלא מעט מקומות אני חושב). כמובן שאם עומדים ובוהים בשעון בפראג או בחילופי המשמר בלונדון - יש סיכוי טוב שיכייסו אותך. ללכת עם פאוץ׳ מתחת לבית השחי לא חשבתי אף פעם. אבל אולי זה גם עניין של מזל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

במנילה פיליפינים הם שוברי שיאים בתחמנות, בכל מקום מנסים לסדר ולרמות עד שכבר התחלנו להתרגל לזה, במיוחד בהפקעת מחירים, וכאשר מעירים הם אומרים: ''טעות''. מעין שיטת מצליח, ועד לאדם שניסה למכור לנו סיפור שבת שלו מחר נוסעת לישראל ופיתה אותנו לעלות לרכבו. בשיטה הזו נשדדו המון תיירים דאז. אבל הכי קטע היה שאני ועוד זוג חברים פגשנו במסעדה בחור מקומי משכיל ושוחחנו לנו מעט, עלה הנושא של התחמנות והוא לא האמין לנו בכלל ודחה את טענותינו בבטול. בתום הארוחה הזמננו חשבון ונחשו מה? שוב ''כאילו טעות'' דהיינו רימו אותנו בחשבון ממש למול עיניו המשתאות והנדהמות.

לגבי הסרטון בי-ם, גם את המקומיים מסדרים לא רק תיירים. כחייל משוחרר חסר הון נעתרתי לבקשה של אדם כזה שבקש צדקה ושמתי בידיו את כל המטבעות שהיו ברשותי. כמעט קבלתי מכות ממנו, וגם קרא לי בשמות גנאי.. מאז אין סיכוי שאתן כסף לאדם זר. יש דרכים רבות אחרות לנתינה מכל הלב, דבר שמאד מקובל אצלי.

• תוכן חדש...