Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חצי שנה עם מאזדה 3 2.0 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, vadim6385 כתב:

לא.

נתקלתי בקירקושים כמה פעמים, בסוף הסתבר שזה מבקבוק מים שהיה מונח בתוך הכיס בדלת 

מה שכן, נתקלתי בתופעה מעצבנת אחרת - מראות לא תמיד מתקפלות או נפתחות עד הסוף, במיוחד אחרי גשם או שטיפה.

לפני כמה חודשים שפכתי לתוך המנגנון כמות נדיבה של WD40. הייתי צריך לשחק כמה וכמה עם המראות (או להשאיר אותן פתוחות כשהתייאשתי), זה בסוף הסתדר לבד איכשהו.

עכשיו התופעה לא חזרה על עצמה, והמראות מתקפלות בסדר. לפעמים, אחרי שטיפה, קורה שאחת המראות לא מתקפלת עד הסוף, אז אני פשוט מבטל את הקיפול לכמה שעות, זה מתייבש ומסתדר.

מסתבר שזאת מחלה ידועה של מאזדה, קיים לא רק ב3.

לדעתי יש שם איזושהי בעיה במגעים, אבל כרגע לא רואה טעם להתעסק בזה.

המראות זו אכן תופעה ידועה בכל הדגמים ואכן לאחר שטיפה המנגנון משתגע (בעיקר של צד נהג) ומסתדר בדר"כ מעצמו..

מה שכן, היבואן גם מכיר בתקלה והוציא "ריקול שקט" לדגמים מסויימים. כדאי לבדוק עם מוסך מורשה מי שצריך.

בלי קשר, הח' מנוע למראה כזו לא יקר יחסית - סדר גודל של 350-400 ש"ח במורשה

• מעניין 1
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חוויתי בעיה דומה במראות (מראה ימין לייתר דיוק) במאזדה 2.

באופן קבוע לאחר שטיפה, לא הייתה נפתחת עד הסוף לאחר הקיפול, יכול להיות גם כמה ימים לאחר השטיפה.

שאני דיברתי עם היבואן על זה (לפני בערך 8 חודשים) נאמר לי שאין להם מושג על מה מדובר ויש להגיע לבדיקה (הרכב היה באחריות).

בסופו של דבר תמיד איכשהו פתרתי את זה ע״י ״קיפול״ של המראה עד הסוף החוצה (קיפול הפוך) וחזרה למקומה כאשר היא לא מקופלת, כמה פעמים כאלה סידרו את הבעיה אבל כמובן שחזר על עצמו אחרי שטיפות כל פעם מחדש.

פורסם
לפני 36 דקות, Liel Baruch כתב:

באופן קבוע לאחר שטיפה, לא הייתה נפתחת עד הסוף לאחר הקיפול, יכול להיות גם כמה ימים לאחר השטיפה.

שאני דיברתי עם היבואן על זה (לפני בערך 8 חודשים) נאמר לי שאין להם מושג על מה מדובר ויש להגיע לבדיקה (הרכב היה באחריות).

בסופו של דבר תמיד איכשהו פתרתי את זה ע״י ״קיפול״ של המראה עד הסוף החוצה (קיפול הפוך) וחזרה למקומה כאשר היא לא מקופלת, כמה פעמים כאלה סידרו את הבעיה אבל כמובן שחזר על עצמו אחרי שטיפות כל פעם מחדש.

תיקנו לי את המראות אחרי סיום האחריות.

תבדקו מול המוסך מורשה. יש הרחבות אחריות בדברים מוסיימים 

image.thumb.png.ba3d51901cf5ac093cd535983880fdae.png

פורסם (נערך)
לפני 57 דקות, Liel Baruch כתב:

אני השפרצתי wd40 עם קשית לתוך המנגנון (הקשית האדומה הזאת שמקבלים כשקונים wd40).

בטווח ארוך זה עזר, אחר שרוקנתי איזה רבע פחית לתוך כל מראה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...