Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשה עשתה רוורס ולא שמה לב לאוטו שלי ונכנסה בו מאחורה כשאני עומד.

היא קראה מהר לבעלה והוא אמר לי כך: או שאני מתקן את הנזק בכפר או שאני מפעיל ביטוח ואז אני יאמר שגם אתה נסעת ואני יפעיל גם את הביטוח שלך ואז יהיה גם לי וגם לך נזק של השתתפות עצמית 2000 ש''ח וגם תעלה לך הפרמיה.

השאלה היא איך אפשר להוכיח שאני לא אשם כלל?

עריכה אחרונה על ידי אנרגיה
פורסם
לפני 14 דקות, אנרגיה כתב:

אשה עשתה רוורס ולא שמה לב לאוטו שלי ונכנסה בו מאחורה כשאני עומד.

היא קראה מהר לבעלה והוא אמר לי כך: או שאני מתקן את הנזק בכפר או שאני מפעיל ביטוח ואז אני יאמר שגם אתה נסעת ואני יפעיל גם את הביטוח שלך ואז יהיה גם לי וגם לך נזק של השתתפות עצמית 2000 ש''ח וגם תעלה לך הפרמיה.

השאלה היא איך אפשר להוכיח שאני לא אשם כלל?

אין מצלמות באיזור?

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, בני ברקית כתב:

@אנרגיה

צילמת מיד אחרי התאונה?

כן. אבל מיד אחרי שהיא נכנסה בי היא מיד זזה ואז יצאה מהאוטו...

עריכה אחרונה על ידי אנרגיה
  • משעמם 1
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, אנרגיה כתב:

יש לי מצלמה אבל רק מקדימה...

מצויין. מן הסתם הסרטון מראה שבעת הפגיעה אשתך לא היתה בתנועה לאחור, הסרטון מראה היכן (גיאוגרפית) התרחשה התאונה ואני מקווה שהשעון מכוון. שמור היטב את הסרטון ואת הצילומים ב-3 מקומות שונים, אתה עשוי להזקק להם.

לגבי ה"תיקון בכפר" - מחק אותו מהזכרון. תקן במוסך שמקובל עליך ותבע את הפוגע (והביטוח שלו). עם הסרטון יקשה עליו להתחמק מהתביעה, אם כי צריך להוסיף כי יש טיפוסים שקשה לקבל מהם כסף גם אם יש פסק דין לטובתך.

2 הערות אגב:

1.האם יש לכם פרטי הנהגת והרכב הפוגעים?

2. האם התייעצתם עם סוכן הביטוח שלכם?

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול גם להתקשר אליו ולנסות לגרום לו לחזור על האיום הזה תוך כדי שאתה מקליט אותו.

להבא, אחרי תאונה מיד שולפים את הטלפון ומפעילים וידאו (בלי שהצד השני יראה, שיחשוב שאתה מצלם תמונות רגילות של התאונה). זה הזמן שבוא אנשים מודים (לפני שמישהו שכנע אותם לשנות את דעתם), או מאיימים ותוקפים, תמיד טוב שיהיה תיעוד.

• רעיון טוב! 4
  • תוכן חדש...