Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מחר אני אמור להכנס למוסך לצורך תיקון שריטה עמוקה בכנף הרכב (שריטה ממפתח מסוים..),

השאלה היא: האם אחרי הצביעה כאשר אני משתמש בווקס על כל הרכב, ההבדל יהיה גדול? (הצבע החדש לעומת הצבע הישן) או שעדיף לי לא להשתמש בווקס?

יש לציין כי הרכב לא עבר תיקוני צבע כלשהם וכי הצבע המקורי הוא אפור עכבר מטאלי.

נ.ב. חפשתי במנוע החיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלתי.

תודה.

פורסם

אני מאוד אשמח לשמוע איפה אתה מתקן ומה דעתך על התוצאות כשיהיו.

גם לי שרטו את האוטו ואני רוצה לראות כמה עבודות לפני שאני מפקיד את הבייב שלי בידיים של פחח...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לא אמור ליהיות הבדל גדול אחרי טיפול בווקב אלה ההפך זה יכול לעזור מאחר וההישתקפות של הווקס תחליק את ההבדל בצבע ווקס אם הצב טורטל או GS27 יעשו את העבודה !!!!!

פורסם
אני מאוד אשמח לשמוע איפה אתה מתקן ומה דעתך על התוצאות כשיהיו.

גם לי שרטו את האוטו ואני רוצה לראות כמה עבודות לפני שאני מפקיד את הבייב שלי בידיים של פחח...

רון.

אין בעיה, דחיתי את המוסך ליום ראשון (לחברה יש תוכניות בשבילי :wink: ) אבל ברגע שהרכב יהיה מוכן, בכיף אני אשתף אותך.

אשמח לקבל עוד תשובות בנוגע לשאלתי. (תודה בוגו :-) )

פורסם

לא אמור להיות הבדל כלל מכיוון שמי שצובע לך את החלק לוקח דגימה מהצבע הקיים לכן לא תבדיל בין הצבע החדש לישן, תלוי עד כמה הבן אדם מקצועי ומיומן.

ככה שאין לך מה לדאוג, רק חבל שלא תפסת מי שעשה לך את השריטה, צריך לשבור לו את היד ששרטה את האוטו

פורסם

יצאתי היום מפחחות צביעה של פגוש קדמי, הפחח השתמש בצבע הנכון של האוטו (לבן שנהב) והתברר

שהכנפיים נצבעו בעבר בצבע לבן רגיל...

קיצר, קקה בלבן

פורסם
ככה שאין לך מה לדאוג, רק חבל שלא תפסת מי שעשה לך את השריטה, צריך לשבור לו את היד ששרטה את האוטו

אין מה לעשות, לפעמים יש לאנשים עיניים יותר מדי גדולות (ולכן צריך להוריד להם אותן..), אני רק מקווה שיקבלו את העונש המגיע להם.

פורסם

ערב טוב,

אחה"צ הוצאתי את הבייבי מהמוסך אחרי הצביעה, עלה 350 ש"ח, פחחות וצביעת הכנף השרוטה.

יש לציין כי התרשמתי לטובה מעבודותיו על רכבים נוספים ולכן העדפתי להפקיד בידיו את החמודה

(הרכב לא נוקה ולכן יש סימני אבק, "במציאות" הצבע החדש ממש לא מורגש)

הנסיך, אם תרצה פרטים נוספים אשמח לעזור לך.

נ.ב. התמונה השניה היא תמונה מלאה של הרכב (בזוית שאינה קשורה לצביעה)

CaRoTa

DSCF0070.jpg

823679_2_full.jpg

פורסם
לא אמור להיות הבדל כלל מכיוון שמי שצובע לך את החלק לוקח דגימה מהצבע הקיים לכן לא תבדיל בין הצבע החדש לישן, תלוי עד כמה הבן אדם מקצועי ומיומן.

פחח רגיל צובע ע"פ מספר צבע, לא דוגמית. ומספר צבע, כידוע, מותאם למצב הרכב כשהוא יצא מהמפעל, לא לאחר התעללות השמש הישראלית.

פורסם

ערב טוב,

אחה"צ הוצאתי את הבייבי מהמוסך אחרי הצביעה, עלה 350 ש"ח, פחחות וצביעת הכנף השרוטה.

יש לציין כי התרשמתי לטובה מעבודותיו על רכבים נוספים ולכן העדפתי להפקיד בידיו את החמודה

(הרכב לא נוקה ולכן יש סימני אבק, "במציאות" הצבע החדש ממש לא מורגש)

הנסיך, אם תרצה פרטים נוספים אשמח לעזור לך.

נ.ב. התמונה השניה היא תמונה מלאה של הרכב (בזוית שאינה קשורה לצביעה)

CaRoTa

אשמח לשם הפחח

משך העבודה

האם זה הצריך להשאיר אצלו את הרכב? האם יש אחריות על הצביעה לאורך זמן? [מפני הופעת בועות למשל, או נקודות קטנות של צבע עקב שימוש ביחסי צבע \ מייבש לא נכונים למשל]

האם האוטו נצבע בתנור או בריסוס?

מצטער אם זה נשמע הרבה שאלות - אני פשוט מאוד לא אוהב לתת לזרים לעבוד לי על האוטו...

תודה מראש

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
פחח רגיל צובע ע"פ מספר צבע, לא דוגמית. ומספר צבע, כידוע, מותאם למצב הרכב כשהוא יצא מהמפעל, לא לאחר התעללות השמש הישראלית.
צודק

בגלל זה אתה מוסיף עוד 150 שקל לפחח אחר שכן יקח דגימה, ואז האוטו יראה כמו שצריך ולא כמו שעשו אצלי שהכנף הקידמית קצת שונה משאר האוטו, רק חדי עין יכולים להבחין, אבל עדיין זה מציק.

לא שווה להוסיף קצת ואז יהיה לך צבע אחיד על כל האוטו?!... הרי אם מדובר ברכב ישן יחסית אז רואים את ההבדל בבירור.

פורסם

לא נראה לי שזה קשור - הכוונה היתה שתהליך צביעה סטנדרטי זה על=פי צבע הרכב. אולי פחח "מקורי" ישנה קצת את היחס הצבע על פי הדהיה שהוא רואה בעין כדי להתאים גוונים, אבל מה הוא כבר יכול "לדגום"?

...Carpe Diem

פורסם

במוסך שאני הולך אליו הוא מזין את המספר צבע למחשב,וזה נותן לו כמה גוונים,כלומר LIGHTER ו-DARKER,הכוונה לצבע המקורי ועוד כמה מצבים שלו כשהוא בהיר יותר וכהה יותר וככה אפשר להתאים בדיוק לרכב.

אצלי צבעו ככה את הדלת האחורית,והפסי קישוט ולא היו כמעט הבדלים (צולם באותו יום של הצביעה),היום כבר לא מבדילים אחרי חצי שנה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אשמח לשם הפחח

משך העבודה

האם זה הצריך להשאיר אצלו את הרכב? האם יש אחריות על הצביעה לאורך זמן? [מפני הופעת בועות למשל, או נקודות קטנות של צבע עקב שימוש ביחסי צבע \ מייבש לא נכונים למשל]

האם האוטו נצבע בתנור או בריסוס?

מצטער אם זה נשמע הרבה שאלות - אני פשוט מאוד לא אוהב לתת לזרים לעבוד לי על האוטו...

תודה מראש

רון.

כמה תשובות לשאלותיך:

(אל תצטער, הפורום קיים כדי שנוכל להעזר אחד בשני, מה גם שאני לא אוהב לתת לזרים לעבוד לי על הרכב... :wink:)

1. מוסך לינר בקרית גת. השם ברח לי... אם תרצה אביא לך את מס' הנייד שלו (העדפתי אותו כי קבלתי רק המלצות על הבחור)

2. הרכב נשאר במוסך משעה 8:30 ועד השעה 15:00

3. העדפתי לא להשאיר את הרכב אצלו בלילה (עקב העובדה שאחרי הכל... המוסך נמצא באזור התעשיה...)

4. הבחור נתן לי אחריות על הכנף (הוא צבע לחבר פגוש קדמי ב-206 לפני שנה וחצי ועדיין אין בועות או סימנים כלשהם. להיפך, אחרי זמן מה אי אפשר להרגיש בהבדל)

5. הרכב נצבע בתנור ולא בריסוס.

נ.ב. שאלה קצת טיפשית... :mm_blush: אפשר להמשיך להשתמש בווקס על הכנף הצבועה?

• תוכן חדש...