Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2022 טויוטה אייגו X מחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

ניראה איך תהיה חווית הנהיגה שלה, אבל לפחות על הנייר היא מציעה הרבה יותר. 

עגלה עם סוס , כ 15 שניות ל 100 קמש . איזו חווית נהיגה יש פה ומה הרכב הזה מציע ב 100K שח חוץ מאמינות  ? 

אני בטוח שבכל הפרמטרים היא נופלת מסופר מיני שעולה פלוס מינוס 105 - 110 . 
לדעתי עדיפה סופר מיני בת שנה במחיר הזה ולא הטויוטה הזו ואם להיות יותר ספציפיים למרות שמכל הסופר מיני טויוטה יאריס היתה נכנסת אצלי לתחתית הרשימה , אם הייתי צריך לבחור בין יאריס בת שנה לבין הרכב הזה עדיף לקנות את היאריס.

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

או לחפש סופר מיני חדשה מ0 ק"מ.

גם הספארק עלתה למחיר מוגזם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה ללכת רחוק?

סוזוקי החליפו את הספלאש באיגניס (בפועל היום האיגניס מחליפה גם את הסלריו) וגם לה יש מחיר גבוה למרות שהיא מיני מוגבהת.

ימי הספארק ספורים כי לשברולט אין טעם לייצר רכבים קטנים בקוריאה.

אחרי שיצאה מהשוק האירופאי, אין לה צורך לעמוד בתקנות זיהום, אז כל הרכבים הקטנים של שברולט כיום שמשווקים באסיה ובאמריקה הלטינית מגיעים מהחטיבה הסינית של ג'נרל מוטורס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רואים לזה ביטוי ביד 2 גם וחבל, הספארק היא מיני מצוינת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לגרוטאה הזאת אותם נתונים של פיג׳ו 206:

אותו כוח, אותו משקל, אותו תא מטען... רק גודל הגלגלים גדל ב-3 אינץ׳, כשאפילו רוחב וחתך זהים.

למה שמישהו יקנה רכב עם נתונים שמתאימים 25 שנה אחורה? לפחות בפיג׳ו היה כיף לנהוג

• אהבתי 3

קקטוסולר ידנית

פורסם (נערך)

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/סיאט-איביזה-החדשה-2022-בישראל-מחיר-96900-שקל

עזבו עכשיו DSG, צריכת דלק, וכו' וכו'. אתם רוצים להגיד לי שהצעצוע הזה שנקרא אייגו הולך להיות מתומחר באותו סדר גודל של איביזה?!

מאיפה האומץ, טויוטה?

איך המחירים הגיעו לכזה סדר גודל? כמעט 100 אלף שקל לרכב מיני סביר מינוס? לאן נגיע?

אהבתי גם שציינו "כל מה שאפשר לצפות לו מרכב מודרני":

image.thumb.png.28da4c54a2c0f360e88978330e62ab3a.png

אין פה אפילו משענת יד! אין פתחי איוורור מרכזיים! מעניין כמה באמת ירכשו את הדבר הזה..

עריכה אחרונה על ידי iEminem

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

יוניון עפים על עצמם כל פעם מחדש ובכל הזדמנות אפשרית!

לקוחות טויוטה שבויים וקונים הכל רק בגלל הסמל!

מרכבי מחאה חברתית השתדרגו לרכבי פח-פרימיום.. גם היאריס, והיאריס קרוס מתומחרות בצורה מוגזמת ועדיין נמכרות כמו לחמניות ומאריכות את זמני ההמתנה למספר חודשים לא מבוטל!

מעדיף לקנות איביזה בת שנה שנתיים ולא את כפכף הקרוקס הזה!!

• אהבתי 1

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

למרות שמבחינת נתונים יבשים הרכב גדול יותר מה-I10  ומהפיקנטו ובנוסף לכל המגרעות שצויינו פה גם הדגם החדש מגיע רק עם 4 מושבים וביחד עם המחיר מדובר מאכזבה גדולה וחמדנות גדולה של היבואן .

:fadein:
פורסם

נראה לי שיש פה ריטואל קבוע - כל דגם חדש של טויוטה הוא גרוע ויקר.

כשאני מסתכל על המכונית הזאת אני רואה מתחרה אחת ישירה: סוזוקי איגניס. 

אם משווים אותן זאת מול זאת,  האיגניס מעט יקרה יותר,  זריזה יותר אבל פחות חסכונית.

יש להן בערך אותם מימדים (הטויוטה מעט רחבה יותר), הטויוטה עם יותר מערכות בטיחות. מבחינת האבזור שתיהן לא נותנות הרבה, עם הבדלים קלים (לדוגמא: לאיגניס בקרת אקלים לעומת מזגן רגיל באייגו, אבל לאייגו בקרת שיוט אדפטיבית שאין באיגניס)

בהינתן הנתונים האלה, אני מניח שאנשים ששוקלים לקנות איגניס ישקלו גם אייגו X ואני מאמין שלא מעטים יבחרו בטויוטה.
בהתחשב בכמות האיגניס הגדולות שאני רואה בכבישים, אני מאמין שגם לא מעטם יקנו את האייגו.

https://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=16547&compare-version[]=24618

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

לא בטוח שיתחברו למנוע החלש של האייגו.

האיגניס גם חסכונית.

פורסם

הנקודה שלי היא שההבדלים ביניהם קטנים - במה שהן נותנות ובמחיר. האיגניס מצליחה למדי, לא רואה סיבה שהאייגו לא תצליח.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

יש הבדל גדול בביצועים.

פורסם

ולאיגניס יש באמת מרווח גחון. 18 סמ על בסיס גלגלים קצר שבאמת מאפשר טיולי שטח/שבילים קל שקוסם להרבה צעירים שלא יכולים לקנות ג'ימיני. לטויוטה 14.7 עם הרבה חצאיות שנראות מאוד שבריריות לשטח.

מה גם, שאני לא יודע מה קורה היום בסוזוקי, אבל בעבר בסוכנויות משנה היה אפשר להשיג הנחות קלות. בטויוטה בונקרים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מה שם סוכנות המשנה של סוזוקי ?
אתמול הייתי בסוכנות המרכזית בשורק - אין מלאי לאיגניס ואפילו לא יודעים מתי יחודש 😮

המחיר גבוה למדי אבל לא שונה מסופר מיני מקבילות.

האיגניס מציעה מרווח פנים טוב , מושבים סבירים+ ומרווח גחון שיפשר נסיעה בשטח קל לא חשש .

פורסם

ראיתי סרטון נסיעה, בנוסף לזה שיש מנוע 70 כ"ס וגיר רציף 🤐, אין פתח מיזוג במרכז, יש רעשי רוח בכביש מהיר, המולטימדיה בקושי מגיבה, והמחיר פשוט לוקסוס...

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

• תוכן חדש...