Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה proof

CAPOBOSS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עלויות ואם באמת שווה את השקעה ? האמת נמאס לי שכל פעם נותנים לי מכה ברכב ובורחים משאירים סימנים בדלתות וכדומה סבל רציני במיוחד לאחד שמפריע לו כל דבר קטן ברכב ,האם יש על המלצה גם על מצלמה יותר טובה?

פורסם (נערך)

קודם כל אני אישית לא שוכנעתי ב 100% שאכן הטכנולוגיה עובדת כמו שהיא מוצגת. ייתכן שכן, אבל לא שוכנעתי. דבר שני, מצלמה סטנדרטית תכסה את הפרונט והחלק האחורי, מה קורה מהצדדים? אוקי, נתנו לך קטנה ונסעו. לך תוכיח. אא"כ יש 4 מצלמות? לא ראיתי.

למצלמה יש שיווק מעולה, זה בטוח, כל השאר מוטל בספק.

https://www.nismo.co.il/product/r850-מצלמת-דרך-דו-כיוונית-עם-חיבור-מרחוק-למ/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Google shopping niso&utm_medium=cpc&utm_term=238272

https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=t-dashcam&productid=1050241

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

היתרון של המצלמה זה שהיא נותנת לך התראות בזמן אמת על מכה, לא רק בדיעבד כשאתה מפעיל את הרכב וזה חתיכת יתרון בהנחה שזה עובד טוב. כמו גם האפשרות  להתחבר לרכב ולצפות בו כמו מצלמת אבטחה שמחוברת תמיד. 

מבחינת איכות היא לא נחשבת למדהימה אבל היא עושה את העבודה לפי מה שאני שומע. 

בדיעבד אם הייתי רוכש מצלמה היום לרכב זה כנראה היה זה. שוב, בעיקר בגלל כל האלמנט של ההתממשקות עם האפליקציה ולא בגלל איכות יוצאת דופן אבל לא ראיתי משהו מקביל אחר שמביא את הפיצ'רים שלה ועולה פחות. 

פורסם
לפני שעתיים, CAPOBOSS כתב:

מה עלויות ואם באמת שווה את השקעה ? האמת נמאס לי שכל פעם נותנים לי מכה ברכב ובורחים משאירים סימנים בדלתות וכדומה סבל רציני במיוחד לאחד שמפריע לו כל דבר קטן ברכב ,האם יש על המלצה גם על מצלמה יותר טובה?

מכה אני יכול להבין, מה תעשה עם אנשים שפותחים עליך דלתות ומשאירים סימנים? תתבע אותם? 

פורסם
לפני 14 שעות, ST12345 כתב:

קודם כל אני אישית לא שוכנעתי ב 100% שאכן הטכנולוגיה עובדת כמו שהיא מוצגת. ייתכן שכן, אבל לא שוכנעתי. דבר שני, מצלמה סטנדרטית תכסה את הפרונט והחלק האחורי, מה קורה מהצדדים? אוקי, נתנו לך קטנה ונסעו. לך תוכיח. אא"כ יש 4 מצלמות? לא ראיתי.

למצלמה יש שיווק מעולה, זה בטוח, כל השאר מוטל בספק.

https://www.nismo.co.il/product/r850-מצלמת-דרך-דו-כיוונית-עם-חיבור-מרחוק-למ/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Google shopping niso&utm_medium=cpc&utm_term=238272

https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=t-dashcam&productid=1050241

אולי כדי לנסות לחבר עוד כל כך נמאס לי לקבל מכות ברכב

לפני 14 שעות, Doron_Z כתב:

היתרון של המצלמה זה שהיא נותנת לך התראות בזמן אמת על מכה, לא רק בדיעבד כשאתה מפעיל את הרכב וזה חתיכת יתרון בהנחה שזה עובד טוב. כמו גם האפשרות  להתחבר לרכב ולצפות בו כמו מצלמת אבטחה שמחוברת תמיד. 

מבחינת איכות היא לא נחשבת למדהימה אבל היא עושה את העבודה לפי מה שאני שומע. 

בדיעבד אם הייתי רוכש מצלמה היום לרכב זה כנראה היה זה. שוב, בעיקר בגלל כל האלמנט של ההתממשקות עם האפליקציה ולא בגלל איכות יוצאת דופן אבל לא ראיתי משהו מקביל אחר שמביא את הפיצ'רים שלה ועולה פחות. 

יש לך אותה?

לפני 13 שעות, BRAVO30 כתב:

מכה אני יכול להבין, מה תעשה עם אנשים שפותחים עליך דלתות ומשאירים סימנים? תתבע אותם? 

תלוי ,זה לא הגיוני שאנשים לא שומרים על רכוש של אנשים אחרים 

פורסם

היתה לי בפורד,

לדעתי שווה את המחיר, צריך לדעת שבנוסף לעלות (לי עלתה 1600 ש"ח), יש עלות של 19.9 ש"ח לחודש על הסים לאינטרנט.

היתרונות רבים,

א. היא יכולה לספר אינטרנט wifi לתוך הרכב, וזה ללא הגבלה.

ב. בצפיה ישירה האיכות סבירה, אך כאשר מורידים את הסרטון לטלפון איכות הצילום ממש גבוהה.

ג. אפשר להגדיר את רמת הרגישות, ובמידה ומישהו נוגע ברכב זה שולח התראה מיידית, כולל סרטון קצר מהמצלמה האחורית והקדמית.

ד. אפשר להתחבר למצלמות מכל מקום בעולם, ולצפות בשידור חי במתרחש סביב הרכב, ואפילו שמישהו נוהג (סתם סיפור, אשתי פעם לקחה את הרכב ולא הצליחה להגיע ליעד, אז התחברתי למצלמה והסברתי לה איך ולאן לפנות, פשוט.)

ה. איתורן אישי, אפשר להתחבר עם אפליקציה ולראות איפה הרכב ואפילו כולל היסטוריה.

ו. יש כל מיני הגדרות, כמו התארת מהירות ובכלל אפשר לדעת מה המהירות הנוכחית ובהיסטוריה של הרכב. 

פורסם
בתאריך 20.3.2022 בשעה 12:24, wildlands2019 כתב:

היתה לי בפורד,

לדעתי שווה את המחיר, צריך לדעת שבנוסף לעלות (לי עלתה 1600 ש"ח), יש עלות של 19.9 ש"ח לחודש על הסים לאינטרנט.

היתרונות רבים,

א. היא יכולה לספר אינטרנט wifi לתוך הרכב, וזה ללא הגבלה.

ב. בצפיה ישירה האיכות סבירה, אך כאשר מורידים את הסרטון לטלפון איכות הצילום ממש גבוהה.

ג. אפשר להגדיר את רמת הרגישות, ובמידה ומישהו נוגע ברכב זה שולח התראה מיידית, כולל סרטון קצר מהמצלמה האחורית והקדמית.

ד. אפשר להתחבר למצלמות מכל מקום בעולם, ולצפות בשידור חי במתרחש סביב הרכב, ואפילו שמישהו נוהג (סתם סיפור, אשתי פעם לקחה את הרכב ולא הצליחה להגיע ליעד, אז התחברתי למצלמה והסברתי לה איך ולאן לפנות, פשוט.)

ה. איתורן אישי, אפשר להתחבר עם אפליקציה ולראות איפה הרכב ואפילו כולל היסטוריה.

ו. יש כל מיני הגדרות, כמו התארת מהירות ובכלל אפשר לדעת מה המהירות הנוכחית ובהיסטוריה של הרכב. 

1600 שקל זה כל כך מוגזם שזה הזוי 

פורסם

אין סיבה לשלם סכום כזה למצלמה הזו.

את אותה הסחורה בדיוק אפשר למצוא באליאקספרס ואתרי מסחר סיניים שונים בפחות מ-80$

למשל

https://www.aliexpress.com/item/1005003141498096.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5dbf116c5NzmL5&algo_pvid=a82e1210-e1f9-4106-8f4d-bef9e74b0d57&algo_exp_id=a82e1210-e1f9-4106-8f4d-bef9e74b0d57-39&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000024316117074"}&pdp_pi=-1%3B75.65%3B-1%3B3.16%40salePrice%3BUSD%3Bsearch-mainSearch

מפרט טכני זהה לחלוטין לשל הproof.

הצורה הזאת מאפיינת יצרן ספציפי שמייצר מצלמות עם אפשרות לסים.

אמנם בקישור עצמו היא לא דומה לproof שנמכרת בארץ, אבל אחת לכמה זמן אני נתקל באותה המצלמה אחד לאחד סביב ה-80$.

כל ההייפ סביב המצלמה מיותר, איכות צילום גרועה ביחס למה שיש היום בשוק המצלמות.

מי שמחפש מצלמה עם אפשרות לסים כרגע החברה היחידה בשוק שמציעה מוצר טוב ואיכותי היא Blackvue, דגם DR750x LT, סביב 370$.

הכי חשוב לוודא תדרי עבודה של המצלמה כשמזמינים. 

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
לפני 4 דקות, FiS כתב:

אין סיבה לשלם סכום כזה למצלמה הזו.

את אותה הסחורה בדיוק אפשר למצוא באליאקספרס ואתרי מסחר סיניים שונים בפחות מ-80$

למשל

https://www.aliexpress.com/item/1005003141498096.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5dbf116c5NzmL5&algo_pvid=a82e1210-e1f9-4106-8f4d-bef9e74b0d57&algo_exp_id=a82e1210-e1f9-4106-8f4d-bef9e74b0d57-39&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000024316117074"}&pdp_pi=-1%3B75.65%3B-1%3B3.16%40salePrice%3BUSD%3Bsearch-mainSearch

מפרט טכני זהה לחלוטין לשל הproof.

הצורה הזאת מאפיינת יצרן ספציפי שמייצר מצלמות עם אפשרות לסים.

אמנם בקישור עצמו היא לא דומה לproof שנמכרת בארץ, אבל אחת לכמה זמן אני נתקל באותה המצלמה אחד לאחד סביב ה-80$.

כל ההייפ סביב המצלמה מיותר, איכות צילום גרועה ביחס למה שיש היום בשוק המצלמות.

מי שמחפש מצלמה עם אפשרות לסים כרגע החברה היחידה בשוק שמציעה מוצר טוב ואיכותי היא Blackvue, דגם DR750x LT, סביב 370$.

הכי חשוב לוודא תדרי עבודה של המצלמה כשמזמינים. 

מזאת אומרת תדר עבודה? 370 דולר לפני מס זה גם מאוד יקר. זה לא זול , אבל גם אם יש מצלמה שמתעדת כל הזמן שמתקרבים לאוטו אני גם אשמח

פורסם

צריך לוודא שהמצלמה תומכת בתדרי התקשורת של חברת הסלולר שלך

https://he.wikipedia.org/wiki/תקשורת_סלולרית_בישראל#תדרי_הסלולר

לפעמים יש מספר גרסאות שונות של המצלמה שמתאימות למדינות שונות בהן התדרים שונים מבארץ.

370$ ביחס למצלמות דרך אחרות זה יקר, אבל ביחס למצלמות עם אפשרות לסים זה עוד נחשב לזול.

אין יותר מדי מבחר בשוק של מצלמות בקטגוריה הזאת ובגלל זה או שהמוצר באיכות גרועה וזול או באיכות טובה והמחיר בהתאם.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

• תוכן חדש...