Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב השני שלנו נוסע מעט מאד (שנת 2022 נסע 7500 ק"מ).

כרגע מבוטח בהראל סוויץ' כשסכום הפרמיה החודשית מחושב לפי מס' הקילומטרים.

האם יש חברות נוספות שנמצאות בנישה הזו של ביטוח לפי ק"מ (כי כנראה עתיד הרכב הזה הוא לא יותר מדיי ק"מ כל חודש)?

פורסם

אני ביטחתי קקטוס בהפניקס לפי ק״מ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום

אני מבוטח באיילון לפי קילומטר שבקשתי. עד 8000 קילומטר בשנה ( הדבר היחיד שביקשו זה צילום של המרחק הצבור ביום תחילת הביטוח). לדעתי השיקול לעשות מקיף יותר קשור לשווי הרכב ופחות לנסועה שנתית.

פורסם

עד 8,000 ק”מ, זה לא נקרא לפי ק”מ, כפי שהתכוון פות”ש.

בהראל סוויץ שהוזכרה כאן, ברכב יש מתקן שמחובר למצבר. בסוף כל חודש מחושב הקילומטרז שהרכב עשה ומוכפל במספר אגורות כפי שסוכם + סכום בסיס קבוע, זה הסכום שמושלם.

ואם לדוגמא הרכב לא נסע כלל באותו חודש, משלמים רק את סכום הבסיס.

פורסם

צריך להיזהר בביטוח לפי הק"מ שהרכב נסע בפועל, כי בחלק מחברות הביטוח, המבוטח יהיה בתת ביטוח אם יתברר שעד התאונה נסעו יותר מאשר החלק היחסי של הק"מ השנתי.

למשל- נניח שהרכב בוטח לפי 8 אלף ק"מ לשנה, והנזק קרה לאחר חצי שנה. אם הרכב נסע  אז יותר מ 4 אלף ק"מ , יהיה תת ביטוח.

פורסם

נקודה חשובה, לא ידעתי את הפרטים.

לי נתנו את ההנחה גם בלי התחייבות (לא בגלל עיניים כחולות אלא שנתיים וותק).

אבל בכל עניין, לא נראה לי שהוא שייך לזה ובטח לא לביטוח לפי ק"מ.

פורסם

תברר מול ליברה, המחירים שלהם מעולים והם נותנים שירות מצויין בשעות גם פחות שיגרתיות, כמו עד 20:00 בערב לדוגמה - רק מעיד כמה הם אחלה 

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...