Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנה האחרונה נראה שתחום הייבוא המקביל זוכה למכירות נאות בשוק המוניות.

יוצא לי לראות על הכבישים המון מוניות שלא נמכרות על ידי הייבואן הרשמי, אלא ע"י ייבואן מקביל - כולל דגמים שלא מגיעים באופן סדיר.

בין המוניות שראיתי בייבוא מקביל:

טויוטה - CH-R, ראב 4, היילנדר, קאמרי, ונזה, אבאלון, יאריס קרוס - נראה שאם מכלילים נתוני ייבוא מקביל, טויוטה עוקפת את סקודה.

יונדאי - אלנטרה, איוניק, טוסון.

מרצדס - c סטיישן, gle קופה, glc קופה וגרסאות דיזל-היברידי נטען שלא מוצע ע"י הייבואן.

ריינג רובר ספורט.

סופרב פלאג אין.

איפה אפשר להשיג נתוני מכירות?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ריינג רובר ספורט בתור מונית? הרי אתה צריך רכב עבודה שיהיה זול לאחזקה, חסכוני בדלק ואמין מאד לאורך זמן. נשמע לי דבילי לחלוטין...ובכלל, זה מישהו עמוס בכסף שמשמש כנהג מונית בשביל הכיף?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
לפני 37 דקות, thebaron כתב:

זה מישהו עמוס בכסף שמשמש כנהג מונית בשביל הכיף?

כן, כנראה.

יש לי שכן, פנסיונר משטרת ישראל, נהג מונית ארבע שעות ביום בערך... עם  Eקלאס בשווי 300K

(הוא מחדש את הרכב כל שנתיים בטרייד אין)

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם
לפני שעתיים, thebaron כתב:

זה מישהו עמוס בכסף שמשמש כנהג מונית בשביל הכיף?

או מישהו עמוס בכסף ששוכר את שירותיו של נהג מונית על retainer וקנה ריינג'

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מכיר משרד עו"ד גדול שהעסיק נהגי מונית בריטיינר עבור הבכירים. המונית הייתה S קלאס ארוכה מאובזרת בכל טוב. בנוסף לה היה BMW 740L שגם שימשה בעיקר את אחד השותפים. 

שני נהגי מוניות שכירים. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, thebaron כתב:

ריינג רובר ספורט בתור מונית? הרי אתה צריך רכב עבודה שיהיה זול לאחזקה, חסכוני בדלק ואמין מאד לאורך זמן. נשמע לי דבילי לחלוטין...ובכלל, זה מישהו עמוס בכסף שמשמש כנהג מונית בשביל הכיף?

הבנתי שיותר זול לרשום את הרכב בתור מונית, להוציא רישיון לרכב ציבורי ולקנות/לשכור מספר, מאשר לשלם את המס המלא.

בתור מונית פרופר, רכב כזה יהיה לא פרקטי בעליל, רק הצריכת דלק שלו תגמור אותך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה שלא ברור לי, לפחות לגבי הנוהל היום, כי בזמנו לא היו על הרכב סממנים של מונית למעט המספר (סיומת 25) , האם חייב בכובע, בצבע לבן ומדבקות מונית?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

May be an image of road

השאלה אם זה פשוט דרך להלבנת הון?

גם דבר שמעניין אותי - האם כדאי להשכיר/לרכוש מספר מונית  רק כדי לנסוע בנתיבי תחבורה ציבורית?

עריכה אחרונה על ידי גור אדם
פורסם

קניית מספר? יעלה לך 200K שקלים 

image.thumb.png.9c020ecdedf09dd29f401a9f1d3183de.png

פורסם
לפני 8 דקות, גור אדם כתב:

שאלה אם זה פשוט דרך להלבנת הון?

איך?

לפני 48 דקות, zaf כתב:

מה שלא ברור לי, לפחות לגבי הנוהל היום, כי בזמנו לא היו על הרכב סממנים של מונית למעט המספר (סיומת 25) , האם חייב בכובע, בצבע לבן ומדבקות מונית?

כן

פורסם

ולעשות את זה בתור נהג מונית עם ריינג? יש דרכים יותר הגיוניות ופחות בולטות

פורסם

לבן משפחה יש רכב הדרכת תיירות. עד כמה שהבנתי ממנו, המיסוי דומה למונית, אבל הרכב ללא כל סממן חיצוני (פעם היה מדבקות נושאי אשכול הענבים, בצידי הרכב) . הרכב הנוכחי מרצדס E קלאס. 

מעניין אם ניתן ליישם כמו שהיה עם משרד עורכי הדין שהכרתי.

הנה הנוהל הנוכחי - רכב אשכול

https://www.gov.il/BlobFolder/policy/directives-for-the-purchase-and-maintenance-of-tour-guides-cars/he/נוהל רכב אשכול סופי 20 10 21.pdf

• אהבתי 1

פורסם

גם אני ראיתי את הריינג' רובר, ובכללי באזור המרכז לא חסר מוניות אקסטרה מפוארות. 

קודם כל, מי שיש לו כסף לקנות ריינג' רובר חדש בוודאי יש לו את הממון לשלם גם את מלוא המסים עליו. 

לדעתי רבים מרוכשי ה"מוניות" המפוארות הם אנשים שעובדים באזור המרכז והם משתמשים בהן כדי לנסוע בנתיב תחבורה ציבורית ולעקוף פקקים בשעות העומס. 

דרך אגב, לדעתי זה רעיון מצויין, גם רכב מפואר בכמעט חצי מחיר, וגם עוקפים את הפקקים!

פורסם
לפני 8 שעות, thebaron כתב:

המונית חונה כמעט כל יום בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב.

בעבר הייתי רואה באותו מקום מונית GLE קופה - מנחש שהם של אותו נהג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...