Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

ראיתי רכב מסוג אוודי q3 דגם ספורטבאק שלפי נתוני היצרן נפח תא המטען שלו הוא 530 ליטר.

כיום אני נוה על קיה ספורטאג והנפח תא מטען הוא סביב 430 ליטר.

משום מה מרגיש לי שניתן להכניס בתא מטען של הקיה יותר דברים.

האם הנתון של הליטרים זה לא משהו שיותר מדי משקף את המציאות ? 

מרגיש שבקיה ניתן להכניב יותר דברים לגובה, לעומת באוודי שבגלל זה ספורטבאק אז הוא משתפל לאחור ויש גובה מוגבל .

פורסם

ככל הידוע לי הנפח הרשמי הוא עד המדף . לכן גם רשמית ל- Q3 ול-Q3 ספורטבק אותו נפח.
אני מאמין שההתרשמות שלך נכונה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

ספורטאז 2016-2022 נפח תא מטען 460.

מבנה החלון האחורי בספורטבק גוזל מאפשרות האחסון לגובה. 

אז למה לא q3 רגילה? 

אם פרקטיקה חשובה לך, איך יתכן שלא פסלת את האאודי על הספסל האחורי שלה שלא מתוכנן להסעת יותר משתי אנשים? ועוד אחרי הספורטאז' שמתהדרת במושב אחורי מרווח עם מרווח רגליים נדיב ביותר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני שעתיים, markb205 כתב:

ספורטאז 2016-2022 נפח תא מטען 460.

מבנה החלון האחורי בספורטבק גוזל מאפשרות האחסון לגובה. 

אז למה לא q3 רגילה? 

אם פרקטיקה חשובה לך, איך יתכן שלא פסלת את האאודי על הספסל האחורי שלה שלא מתוכנן להסעת יותר משתי אנשים? ועוד אחרי הספורטאז' שמתהדרת במושב אחורי מרווח עם מרווח רגליים נדיב ביותר. 

יש לנו ילדים קטנים , אני לא מניח שהמרווח בשורה שלהם יותר מדי חשוב בגיל הזה.

לא ככה? אני מפספס משהו?

חשוב לנו תא מטען גדול שנוכל לקחת ציוד איתנו.

נפח 530 ליטר על הנייר זה נתון ממש מכובד 

• תוכן חדש...