Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אם אני מסובב שני פעמיים את המפתח ואז זה רק המצבר 

זה בסדר לשבת באוטו לשמוע ככה שירים ורדיו ?

או שזה לא טוב?

תודה לעונים

פורסם

אם מותקנת אצלך ברכב מערכת שמע סטדנדרטית ולא מערכת שמע של 200 וואט אז אין בעיה והמצבר לא התרוקן משמיעה של כמה שירים.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני שעה, moshe1990 כתב:

מסובב שני פעמיים

שים לב שאתה לא מסובב שני קליקים אלא רק קליק אחד. 

ותבדוק שהאורות כבויים. 

הרדיו עצמו לא ירוקן את המצבר גם אחרי שעה של האזנה אבל הרבה פעמים במקרים כאלו שוכחים לכבות אורות והם נשארים דלקוים במשך השעה הזו, ואז המצבר כן יכול להתרוקן. 

פורסם (נערך)

לפי הכותרת בלבד הייתי בטוח שאתה מחפש שיר על מצברים

זה מה שעלה בתוצאה הראשונה בגוגל

עריכה אחרונה על ידי avargel
  • מצחיק 3
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

שים לב שאתה לא מסובב שני קליקים אלא רק קליק אחד. 

ותבדוק שהאורות כבויים. 

הרדיו עצמו לא ירוקן את המצבר גם אחרי שעה של האזנה אבל הרבה פעמים במקרים כאלו שוכחים לכבות אורות והם נשארים דלקוים במשך השעה הזו, ואז המצבר כן יכול להתרוקן. 

למה רק קליק אחד לסובב?

פורסם
לפני 14 דקות, moshe1990 כתב:

למה רק קליק אחד לסובב?

קליק אחד זה מצב ACC - אביזרים.

מצב שמיועד במיוחד לדברים האלו כמו לשמוע רדיו בחניה. במצב הזה הרדיו ועד כמה אביזרי חשמל מקבלים מתח אבל כל יתר הדברים כבויים ולא מבזבזים חשמל.

הקליק השני - מצב ON זה מצב נסיעה רגיל , במצב הזה כל המערכות מקבלות חשמל. 

• תוכן חדש...