Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, Mikelt89 כתב:

זה בדיוק העניין שהן בעד ״שוויון זכויות״ רק כשזה בא לטובתן, למה שולחים רק את הגברים למלחמה? איפה הן במקרה הזה? ויש עוד הרבה דוגמאות פשוט המוח שלהן מעוות וקשה לבנאדם נורמטיבי להבין אותו, וגם עדיף שלא, אישה שמאמינה בעצמה תשיג את מטרותיה, גם יותר מגבר.

על כמה גברים שנאנסו במלחמה שמעת ועל כמה נשים? תסיק מסקנות לבד. לנשים במלחמה יש עוד זן שלם של אלימות לסבול ממנו ועדיין יש נשים במלחמה, גם בזו האוקראינית רוסית.

הלוואי שהיינו בסיטואציה שבה סכסוך גאופוליטי לא היה מהווה סיבה עבור אנשים לתקוע את המקל בלי רשות, או בכלל סיטואציה שבה אנשים לא תוקעים מקלות בלי רשות בין אם במלחמה או לא.

• אהבתי 2

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לפני 6 שעות, garicho כתב:

תגידו, למישהו יש איזה אתר שמבצע הערכה צבאית אמיתית לגבי התקדמות המלחמה מצד רוסיה ואוקראינה, עדיף על מפה אינטרקטיבית? איזה שטחים נכבשו, שוחררו, נכבשו שוב. איזה יחידות חוסלו?

בעיקרון הפלישה הרוסית מתבצעת על ידי ראש חץ ולאחר מכן יש פלישה איטית עם הספקה וציוד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, Ooga כתב:

הנזק ש*זלנסקי* מוביל אליו? שמעתי נכון?

באותה מידה אפשר להגדיר את הצהרת העצמאות של ישראל כנזק שהביאו עלינו המנהיגים.

זה עקום ממש מה שאמרת.

זה כמו להאשים נאנסת בזה שהיא מתנגדת כי זה גורם לאנס להיות יותר אלים אליה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

מה שאמרתי לגבי זלנסקי אולי נשמע רע, אבל רק הזמן יראה. יש כבר קולות באוקראינה וביניהם אריסטוביץ שמתחילים להאשים את פורשנקו הנשיא הקודם בזה שהכניס את סעיף נאטו בקונסטיטוציה של אוקראינה… כאילו הם לא אלה שבלבלו על זה את המוח יום לפני הפלישה. הטענה היא שבגלל שהוא הכניס את הסעיף הם היו חייבים לקדם אותו…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם (נערך)

ההפך גוטה ההפך. התמיכה כיום בממשלה האוקראינית עלתה פלאים אפילו באוקראינה המזרחית ששם בבחירות המועמדים הפרו רוסיים היו משיגים רוב, כיום אנחנו רואים היפוך של התמונה. סקרים מראים עליה משמעותית מאוד ברייטינגים של זלנסקי מ50%~ ל90% ומעלה, אם לפוטין לפני המלחמה עוד היה סיכוי להחזיר את אוקראינה לחזקתו על ידי קידום של שליט בובה פרו-רוסי (יאנוקוביץ') היום הוא חד שמשמעית איבד כל סיכויי לכך.

כל אירופה וארה"ב מזרימות סכומי כסף לשיקום אוקראינה שהאוקראינים אפילו לא חלמו עליהם, עכשיו לאחר תקופה ארוכה שבה הם לא הצליחו להעביר את התקציב המדיני שלהם כיום התקציב עבר בפה אחד בגלל שהוא כלל הזרמות כסף עצומות מארה"ב.

אם אוקראינה תשרוד כמדינה עצמאית אחרי המלחמה היא תשתקם ותבנה מחדש להיות מדינה הרבה יותר טובה תוך תמיכה חד צדדית מצד המערב מי יודע אולי אפילו תיכנס לאיחוד האירופי למרות שהדרך עוד ארוכה.
מצד שני רוסיה או תצתרך לרדת מהעץ הגבוהה שהיא טיפסה עליה או שהיא תתפרק ותרעב עד למצב של צפון קוריאה, מה שבטוח טילים של נאטו על הגבולות שלה היו תסריט הרבה יותר חיובי ממה שהם חווים עכשיו ובמיוחד ממה שהם הולכים לחוות.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

@garicho שכחתי לציין שהמפות לדעתי לא ממש מיצגות את המציאות נכון, כפי שכבר כתבתי ממה שאני מבין מהמידע שאני קורא תנועת ראש חץ קדימה, ופלישה איטית עם ציוד והספקה. לא באמת יש להם שליטה מלאה על אזור מסוים. ככה שצבע על שטח מסוים לא באמת מציג את המצב אם יש נגיד אזור פתוח ויש בו בעיקר חקלאים עם בית אחד (וטרקטורים שגוררים טנקים) לעומת כיבוש מלא של עיר. 

למרות כל הכתיבה הזו, עדיין קשה לי להאמין שזה באמת המצב וכנראה שצריך למצוא דרך אחרת לאמת את הדברים. לפחות למצוא אמצע בין כל הדיווחים שיש באינטרנט.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 11 דקות, Gavrik כתב:

סקרים מראים עליה משמעותית מאוד ברייטינגים של זלנסקי מ50%~ ל90% ומעלה

תגיד אתה רציני? סקרים עכשיו בזמן המלחמה כטענה? 

כל אירופה וארה"ב מזרימות סכומי כסף לשיקום אוקראינה שהאוקראינים אפילו לא חלמו עליהם

טענה כאילו אתה יודע מה היקף הנזקים

וכמה עולה לשקם את זה. 

אם אוקראינה תשרוד כמדינה עצמאית

אם…

בכל מקרה, מרגיש לי שנהיה כאן קצת טחינת מים. רק הזמן יראה איך זה יגמר…

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, Gavrik כתב:

ההפך גוטה ההפך. התמיכה כיום בממשלה האוקראינית עלתה פלאים אפילו באוקראינה המזרחית ששם בבחירות המועמדים הפרו רוסיים היו משיגים רוב, כיום אנחנו רואים היפוך של התמונה. סקרים מראים עליה משמעותית מאוד ברייטינגים של זלנסקי מ50%~ ל90% ומעלה, אם לפוטין לפני המלחמה עוד היה סיכוי להחזיר את אוקראינה לחזקתו על ידי קידום של שליט בובה פרו-רוסי (יאנוקוביץ') היום הוא חד שמשמעית איבד כל סיכויי לכך.

כל אירופה וארה"ב מזרימות סכומי כסף לשיקום אוקראינה שהאוקראינים אפילו לא חלמו עליהם, עכשיו לאחר תקופה ארוכה שבה הם לא הצליחו להעביר את התקציב המדיני שלהם כיום התקציב עבר בפה אחד בגלל שהוא כלל הזרמות כסף עצומות מארה"ב.

אם אוקראינה תשרוד כמדינה עצמאית אחרי המלחמה היא תשתקם ותבנה מחדש להיות מדינה הרבה יותר טובה תוך תמיכה חד צדדית מצד המערב מי יודע אולי אפילו תיכנס לאיחוד האירופי למרות שהדרך עוד ארוכה.
מצד שני רוסיה או תצתרך לרדת מהעץ הגבוהה שהיא טיפסה עליה או שהיא תתפרק ותרעב עד למצב של צפון קוריאה, מה שבטוח טילים של נאטו על הגבולות שלה היו תסריט הרבה יותר חיובי ממה שהם חווים עכשיו ובמיוחד ממה שהם הולכים לחוות.

הזכיר לי את זה

image.thumb.png.fa5c3567ac3a67ab05b6217bdf9464c4.png

https://countryballs.net/ukraine_39_s_wish/4489

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 שעות, מרק10 כתב:

"נשיא אוקראינה וולודימיר זלנסקי קרא הלילה (בין שישי לשבת) לשיחות שלום מקיפות עם רוסיה, אחרי שמאז הדיווחים השבוע על התקדמות במשא ומתן בין הצדדים לא הושגה פריצת דרך משמעותית כלשהי. לדברי זלנסקי, "הגיע הזמן להחזיר את השלמות הטריטוריאלית והצדק לאוקראינה. אחרת, לרוסיה ייקח כמה דורות להתאושש מהפסדיה במלחמה". הוא הוסיף כי יש לקיים את השיחות "ללא דיחוי", ואמר כי רק כך רוסיה תוכל להגביל את הנזק שנגרם מ"הטעויות" שלה."

נראה לי שזלנסקי מדבר שטויות. 

ברור שהוא מדבר שטויות. הנזק לרוסיה בגלל הסנקציות לא בגלל הפסדיה במלחמה.

לי נראה שכרגע אין לו או לארה"ב אינטרס להגיע להפסקת אש. הוא רואה את רוסיה הולכת ונהרסת כלכלית בגלל הסנקציות. אני משער שהוא יסכים להפסקת אש אם יובטח לו שהסנקציות לא יוסרו והרוסים לא יסכימו להפסקת אש אם הסנקציות ישארו.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 51 דקות, Coro כתב:

ברור שהוא מדבר שטויות. הנזק לרוסיה בגלל הסנקציות לא בגלל הפסדיה במלחמה.

לי נראה שכרגע אין לו או לארה"ב אינטרס להגיע להפסקת אש. הוא רואה את רוסיה הולכת ונהרסת כלכלית בגלל הסנקציות. אני משער שהוא יסכים להפסקת אש אם יובטח לו שהסנקציות לא יוסרו והרוסים לא יסכימו להפסקת אש אם הסנקציות ישארו.

כאילו, ערים שהופכות לעיי חורבות, אנשים מתים, נזק כלכלי אדיר למדינה שלו, אזרחים שאשכרה נחטפים לרוסיה, מתנקשים שנשלחים להרוג אותו ועוד כמה זוטות כאלו, לא אינטרס בכלל....

זלנסקי בטח שלא קדוש, אבל הוא לא פוטין.

בנקודה זו הדרישות ההזויות במו"מ הן מצד הרוסים. אחת הדרישות שלא מצליחים לגשר עליהן היא שרוסיה דורשת שאוקראינה לא תצטרף לאיחוד האירופי. הבריון אשכרה חושב שיש לו זכות לקבוע את העתיד הפוליטי של מדינה, עזוב נאט"ו ושאר דברים שעלולים "לאיים על רוסיה"- זה כאילו מצרים הייתה תוקפת את ישראל בטוענה שהצטרפות ישראל ל OECD היא איום צבאי עליהם.

זלנסקי מדבר קצת שטויות כי הוא צריך להישמע קשוח בשביל המורל. בנקודה זו צריך להיות על פטריות הזיה כדי לחשוב שהמחסום להפסקת אש הוא מצד אוקראינה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אחד הפערים הגדולים זאת הדרישה לפירוז צבאי של אוקראינה, משהו שפשוט לא הולך לקרות.

מעניין מתי ואם בכלל פוטין ירד מהדרישה הזו, שכל עוד היא נשארת זה רק סימון v על שיחות בלי מטרה אמיתית להגיע לאנשהו.

מקווה שאם באיזשהו שלב ההצעות יהיו מספיק סבירות זלנסקי יקבל אותן.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם
לפני 21 שעות, Mikelt89 כתב:

ויש עוד הרבה דוגמאות פשוט המוח שלהן מעוות וקשה לבנאדם נורמטיבי להבין אותו

אני בן אדם נורמטיבי (ככה אומרים) והמח שאני לא מבין הוא דווקא שלך.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 שעות, Gavrik כתב:

זה כמו להאשים נאנסת בזה שהיא מתנגדת כי זה גורם לאנס להיות יותר אלים אליה.

נזרום איתך על האנלוגיה למרות שהיא קשה.

אם הנאנסת נמצאת במרכז עיר, וההתנגדות והצעקות שלה יביאו אנשים לתפוס אותו ובשאיפה לקחת את חייו, אין ספק שהיא צריכה לצעוק.
אם הנאנסת באמצע מדבר, אין אף אחד שיכול לעזור, מה יעזרו הצעקות חוץ מלחטוף מכות?

אוקראינה היא הנאנסת, חשבה שהיא במרכז העיר ונאט"ו יהיו על תקן האזרחים שבאים לעזרתה, גילתה שהיא במדבר. מה הלאה?

כרגע מה שקורה זה רק המשך של סבל האזרחים האוקראינים, אולי שווה להם לעשות חישוב מסלול מחדש כמו גיאורגיה ב-2008.

פורסם

מה הקטע של קשירת אנשים בעירום לעמודים בזמן שאנשים מסביב מקים אותם בחגורות ומקלות?
קושרים נערים,נשים, אבא עם ילד ומה לא- WTF?

• לא הבנתי... 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

@יובל .מ.אבל היא לא באמצע מדבר היא נמצאת במרכז עיר מוקפת בשכנים שמסתכלים מהחלון וזורקים לה מילת עידוד וכלי נשק ומאיימים על האנס אבל לא פועלים פיזית כי הם פוחדים מוות מלהסתבך עם האנס הבילטי צפוי שמנופף להם בנשק יום הדין.
מה עדיף זה כבר שאלה אישית לכל אחד, האם היית מעדיף לוותר ולהרים ידיים בידיעה שהאנס יבוא להחדיר לך מידי פעם עד סוף ימי חייך או שהיית מוכן להילחם למען עתיד שבו אתה לא נאנס?

השאלה מה הלאה מופנת גם לצד השני, נראה שפעולות הנאנסת גרמו לאנס לאבד את הזקפה ויכולת החדירה שלו.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...