Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Subaru XV Eyesight 2.0 2018 vs. Crosstrek?

...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני מבין שישנם כמה הבדלים במערכות ההתראה והבלימה האוטונומית בין דגמי הקרוסטרק הנוכחיים (מצ"ב צילום מסך), אבל אני לא מצליח להבין איך זה לעומת ה-XV אייסייט 2.0 מהדור הקודם (החל מ-2018 ועד שנכנס השם "קרוסטרק", אם זה בכלל דור קודם)?

מתלבט ברכישת XV להוריי ומעדיף לקבל מקסימום בלימה אוטונומית שאפשר, כך שלמעש ההתלבטות היא בין הקרוסטרק פלוס לבין ה-XV EYESIGHT 2.0, ככל שהתכונות ההתראה והבלימה האוטונומית בהן זהות

אשמח לסיוע 

קרוסטרק.png

עריכה אחרונה על ידי ...
פורסם

זה לא דור קודם, הקרוסטק הוא מאותו דור אבל מיועד לשוק האמריקאי.

באיסייט יש רק התרעה על סטייה מנתיב ובקרוסטק יש תיקון סטייה מנתיב. בקרוסטק יש גם מראות בתקן אמריקאי.

פורסם

ביקרתי היום בסוכנות סוברו והנציגה שם טענה שהאייסייט בדגמי 2017-2019 זהה לאייסייט שבקרוסטרק פלוס (בישראל?), אבל אני באמת לא יודע כמה עמוק הידע שלה בעניין.

ביחס לקרוסטרק - מה שאתה תיארת מתייחס לדגמים שמשווקים בארה"ב או גם לאלה שבישראל?

• תוכן חדש...