Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב שלי נמכר והצפי הגעה לרכב החדש הוא אמצע יוני, מעוניין ברכב זול שיתן פתרון זמני לתקופה וישרוד נסיעות של לפחות  140 ק"מ ביום.

המחשבה לקנות פוקוס/מאזדה באיזור ה 5K-7K בתקווה שהרכב ישרוד או פונטו גרנדה דור 3 ידני כל הפורדים/מאזדות/פיאטים  הם ממש לא אני.

מצד שני פוזל לכיוון מליבו או ביואיק לוצרן שברור לי שממש לא חסכניות בדלק ולא יודע איך האמינות שלהם.

האם הפונטו נחשבת אמינה ובמידה וזה יהיה אוטומט, האם הגיר נחשב אמין?

האם המליבו או הביואיק אמינות מספיק על מנת שלא יכניסו אותי להוצאות מיותרות מלבד דלק כמובן.

מתנייד כבר יומיים עם הרכב של אישתי וחייב לקנות דחוף משהו זמני.

עריכה אחרונה על ידי gucci3
פורסם

לאור הנסועה הגבוהה שלך לא הייתי מסתבך עם רכבים שאמינות היא סימן שאלה איתם. 

אישית הייתי מחפש משהו קטן וידני שלא יותר מדי יכול להתקלקל בו + שיהיה קל להיפטר ממנו אחר כך (לא בטוח אם זה המצב עם ביואיק ישנה)

פונטו ידנית עשויה להיות אופציה לא רעה, כמו גם פנדה. 

אופציה נוספת זה רכבי VAG עם מנוע 1.4 וגיר ידני. 

לחליפין הייתי מציע לך להעלות קצת את התקציב ולקנות רכב מעט חדש יותר (מתוך כוונה שתוכל למכור אותו שוב אחר כך במחיר דומה). 

• רעיון טוב! 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

בדקת אופציות לשכירות טווח ארוך?

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אימפרזה מזדקנת תהיה נוחה, אמינה יחסית ותצרוך דלק קרוב לביואיק (-: (סתם קצת פחות).

לחילופין ניסן טידה תעלה טיפה יותר אבל סה"כ די חסכונית נוחה ואמינה.

פורסם

בשוק המטורף שיש היום אין לך מה לדאוג,ואתה יכול בהחלט להשקיע טיפה יותר מבלי להפסיד יותר מדי במכירה בעוד כמה חודשים,לכן הדגש מבחינתי זה רכב פופולארי,אמין,באזור ה-20,000 שקל שהסיכויים שלו לעשות לך בעיות נמוכים לאין ערוך מרכב ב-7k.

דוגמאות: מאזדה 2,3 סקודה פאביה (בגרסת ה-1.4 ידנית) וכו׳.

פורסם

אני דווקא אמליץ לך על פורד פוקוס מלפני 2011. האוטו אמין ומאוד נוח אבל הוא כן צורך דלק. לפני שנה מכרתי אחת כזו לאחר 6 שנים ב6 אלף ואני עדיין מתחרט על כך 

פורסם

ומאזדה בתקציב נמוך תהיה שבורה...

פוקוס עדיפה בהרבה מהסיבה הפשוטה שפוקוס ומאזדה 3 זה אותה הפלטפורה וכמעט אותו הרכב רק שהפוקוס זול יותר (ונוח ומרווח יותר) לכן אפשר למצוא רכב יותר שמור בתקציב הנ"ל.

פורסם

לא מתווכח, אבל ה

לפני 4 דקות, Gavrik כתב:

פוקוס עדיפה בהרבה מהסיבה הפשוטה שפוקוס ומאזדה 3 זה אותה הפלטפורמה וכמעט אותו הרכב רק שהפוקוס זול יותר (ונוח ומרווח יותר) לכן אפשר למצוא רכב יותר שמור בתקציב הנ"ל.

חלקים של הפוקוס יקרים יחסית. (זמינים פחות)

פורסם
לפני 3 שעות, Gavrik כתב:

ומאזדה בתקציב נמוך תהיה שבורה...

פוקוס עדיפה בהרבה מהסיבה הפשוטה שפוקוס ומאזדה 3 זה אותה הפלטפורה וכמעט אותו הרכב רק שהפוקוס זול יותר (ונוח ומרווח יותר) לכן אפשר למצוא רכב יותר שמור בתקציב הנ"ל.

לא בהכרח שמאזדה 3 תהיה שבורה ופוקוס שמורה.

הכל שאלה של איך טיפלו באוטו .

אני מכרתי לאחרונה מאזדה 3 2005 ב 7500 שקל ושבורה היא לא היתה .

בתקציב הנמוך הזה יש גם מיצובישי לאנסר מאיזור 2007 / 2008

פורסם (נערך)

כל אדם הגיוני "מעריך" את הרכב שלו בזמן המכירה ביחס למחירי השוק או ביחס למחירון.
כאשר מחירי השוק הם 15 אלף שקל אין שום סיבה לשים רכב שמור ותקין למכירה ב50% מכך.
לכן הסיכוי למצוא אקזמפלר שמור של רכב מבוקש כמו מאזדה שמחיר השוק שלו גבוהה במחיר נמוך הוא קטן להערכתי פי כמה וכמה מהסיכוי למצאו רכב שמור שמחיר השוק שלו נמוך יותר והוא פחות מבוקש (פורד פוקוס)

אם תלך לראות מאזדה ב7-8 אלף שקל 19 מתוך 20 רכבים שתראה יהיו שבורים, עזוב 7-8 אפילו ב60 אלף שקל 9 מתוך 10 מהרכבים שתראה יהיו שבורים (מניסיון עזרתי לקנות לחבר מאזדה לפני שבועיים) מהסיבה הפשוטה שזה רכב מבוקש ואקזמפלרים שמורים נחטפים תוך דקות\שעות.
אם תלך לראות פוקוס ב7-8 אלף אולי חצי מהרכבים שתראה יהיו שבורים לכן הסיכוי ליפול הרבה יותר נמוך.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

אף אחד לא יתן לך 15000 שקל על מאזדה 3 2005 עם 230000 ק"מ שזה הרכב שהיה לי .

אפשר תמיד לחיות בדמיונות ולהתעקש.

בקשתי 9500 במודעה , הורדתי ל9000 לאחר יומיים וסגרתי ב 7500 כי די - רוצה כבר לגמור עם זה.

• תוכן חדש...