Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה משבר גיל, אבל בא לי רכב מפנק קטן. הקילומטראז השנתי נמוך, רכב שני בבית,  תקציב סביב 120 אשח, שנתון כמה שיותר גבוה. אף פעם לא התעניינתי במוו, אודי, ולוו וכו- ולכן ממש אבוד. כן צריך 5/4 דלתות. תודה רבה

פורסם

במוו סדרה 3 320i-328i.

לדעתי תיתן יותר חוויה מאאודי מקבילה(a3)

תמצא אחת עם קילומטר נמוך עם תיעוד טיפולים והרכב ישרת אותך המון זמן. 

רכב מאוד אמין אם מטופל בזמן. 

פורסם

הייתי בוחן מספר מותגים ודגמים מקטגוריית המשפחתיות הקומפקטיות והג'יפונים הקטנים.

לקסוס - ct200h ו ux200

אינפיניטי - q30 ו qx30

במוו סדרה 1 ו x1

אודי a3 ו q2

וולוו v40

מיני קופר

להערכתי האינפיניטי והוולוו יאפשרו שנתון גבוהה ביחס לתקציב, השוק פחות חזק מאשר של הגרמניות ושל הלקסוס בעלת עלויות האחזקה המצחיקות והאמינות הגבוהה.

המיני מדליקה אך נוחות הנסיעה לרוב תהיה פחות נעימה ויותר מהודקת ודינאמית.

פורסם

היו לי X1 ו- Q3, הבמוו הרגישה הרבה יותר פשוטה מהאאודי, היו ברשותי שתי מיני והיום אשתי נןוהגת על מיני קאנטרימן, לא מבין את כל הסיפור סביב המיני, רכב מאוד יקר שאין בו כמעט כלום ולפחות בגירסות הספורטיביות (לנו יש את הקופר S), הנהיגה ממש לא נעימה, נכון הרכב מאיץ מעולה אבל נסיעה קשה, רעשי מנוע ומרגישים כל בור בכביש.

פורסם

הרכבים שציינו פה מחולקים למספר קטגוריות, מה המימדים של הרכב שאתה מחפש? נוחות (יחסית) חשובה לך?

מפנק זה גם עיניין של איבזור. רוב הרכבים שציינו פה מגיעים עם מספר חבילות איבזור, ההמלצה שלי היא לחפש את הרמה הכי גבוהה.

בנוסף, יש בודדים עם תוספות ייחודיות שהותקנו (לא בהתקנה מקומית) מעבר לחבילות שמוצעות (כיוונון כריות במשענות גב, חלונות מושחרים בטבילה, מערכות שמע משודרגות).

אם אתה מחפש פינוק, הבידול הזה קשה למציאה אבל קיים ושווה את זה.

• תוכן חדש...