Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניה, וכנראה שהוא כבר לא ימכור את האוטו כי חבר אמר שידווח על הרכב. ספק אם המדינה תעשה איתו משהו, אבל מילא.

• מעניין 1

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
לפני כשעה, roeibf כתב:

לי ולגיסי קרה מקרה דומה, בנתניה: גיסי רצה לקנות רכב (היה לחוץ לפני ראש השנה שחל תוך שבועיים מאותו היום).

יונדאי I30CW - שנת 2016 (המקרה קרה לפני כשנתיים בערך) עם 32,000 ק"מ על השעון, יד ראשונה, מתוקתקת. נוסעים לראות את האוטו. פוגשים באדם נחמד למראה, עם טלפון נייד נוקיה C2 - לא מחשיד בהתחשב בזה שאנשים עדיין משתמשים בו גם היום. פותח מכסה מנוע - לא שטוף או משהו מוסתר, אבל לא פועל חלק לגמרי. נובר במנוע, ואני שם לב שיש חלקים חדשים: רדיאטור, צנרת, טמבון לא מהודק (בהתחשב בזה שהוא אומר שלא היו תאונות). לוקחים את הרכב לבדיקה - 100% תקין למעט שטויות רגילות. 

משהו מריח לי מסריח - עוצר באמצע הדרך לדואר במכון בדיקה רנדומלי ואז מתגלה תאונה, קצה שלדה. סימני מתיחה על הקורות הקדמיות, לא ראיתי את זה בהסתכלות שטחית. כבר מנסה להדליק לגיסי מנורה אדומה - הבנאדם בשמיים). עובר למושב הנהג - ההגה לא ממורכז, קשה, וההיגוי לא משהו. גיסי החליט למרות הכל לקחת.

הבחור אמר יד ראשונה? יש מצב. אבל לא 32,000 ק"מ. הרכב היה של הרץ, פה בפורום חבר שאינני זוכר את שמו מריץ בדיקה בהרץ - והוא האמת מתגלה:

הרכב במקוריות של השכרה (היה כתוב פרטי), עבר 162,000 ק"מ עד לתאונה שהרכב הורד מהכביש והוגדר כאובדן גמור. הבחור שלנו קיבל טלפון זועם על שני דברים:

1. שקר לגבי מצב הרכב

2. ק"מ מזוייף. 

לאחר שאיימתי בהגשת תלונה במשטרה, הוא התקפל, החזיר את הכסף בתוספת הבדיקה שאני עשיתי (550 ש"ח) ובא לציון גואל. רק מדגיש וממחיש את הצורך לבצע בדיקות, לחפור ולנבור בעבר של הרכב.

איזה סיפור מטורף!

אני בחיים לא הייתי מצליח לעלות על דבר כזה אם בבדיקה היה יוצא תקין.

גועל נפש של אנשים, לא יאומן

פורסם
לפני שעה, roeibf כתב:

כמו שכנראה ניתן לזייף ק"מ ברישיון.

כשאני עשיתי טסט הם העתיקו הק"מ מהרישיון הקודם

לטענתם ק"מ אמיתי ברישיון לא משהו חשוב

לך תבין...

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם

אין בעיה לזייף קילומטרג'.

במכון טסטים, הבוחן לא מסתכל כמה ק"מ הרכב עבר ופשוט שואל אותי.

ככה זה לפחות באשקלון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
לפני שעה, roeibf כתב:

לי ולגיסי קרה מקרה דומה, בנתניה: גיסי רצה לקנות רכב (היה לחוץ לפני ראש השנה שחל תוך שבועיים מאותו היום).

יונדאי I30CW - שנת 2016 (המקרה קרה לפני כשנתיים בערך) עם 32,000 ק"מ על השעון, יד ראשונה, מתוקתקת. נוסעים לראות את האוטו. פוגשים באדם נחמד למראה, עם טלפון נייד נוקיה C2 - לא מחשיד בהתחשב בזה שאנשים עדיין משתמשים בו גם היום. פותח מכסה מנוע - לא שטוף או משהו מוסתר, אבל לא פועל חלק לגמרי. נובר במנוע, ואני שם לב שיש חלקים חדשים: רדיאטור, צנרת, טמבון לא מהודק (בהתחשב בזה שהוא אומר שלא היו תאונות). לוקחים את הרכב לבדיקה - 100% תקין למעט שטויות רגילות. 

משהו מריח לי מסריח - עוצר באמצע הדרך לדואר במכון בדיקה רנדומלי ואז מתגלה תאונה, קצה שלדה. סימני מתיחה על הקורות הקדמיות, לא ראיתי את זה בהסתכלות שטחית. כבר מנסה להדליק לגיסי מנורה אדומה - הבנאדם בשמיים). עובר למושב הנהג - ההגה לא ממורכז, קשה, וההיגוי לא משהו. גיסי החליט למרות הכל לקחת.

הבחור אמר יד ראשונה? יש מצב. אבל לא 32,000 ק"מ. הרכב היה של הרץ, פה בפורום חבר שאינני זוכר את שמו מריץ בדיקה בהרץ - והוא האמת מתגלה:

הרכב במקוריות של השכרה (היה כתוב פרטי), עבר 162,000 ק"מ עד לתאונה שהרכב הורד מהכביש והוגדר כאובדן גמור. הבחור שלנו קיבל טלפון זועם על שני דברים:

1. שקר לגבי מצב הרכב

2. ק"מ מזוייף. 

לאחר שאיימתי בהגשת תלונה במשטרה, הוא התקפל, החזיר את הכסף בתוספת הבדיקה שאני עשיתי (550 ש"ח) ובא לציון גואל. רק מדגיש וממחיש את הצורך לבצע בדיקות, לחפור ולנבור בעבר של הרכב.

להגיד שוב שלקנות רכב בנתניה זה חשדהו וחשדהו ? ויסלחו לי בני העיר ההגונים 

גילוי נאות - אני יליד העיר ועד היום מגיע לבקר את אמא תבל"א

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם (נערך)

לא אמור להיות להם איזה אלגוריתם שמזהה נסועה נמוכה מדי ומקפיץ דרישה לבדוק? להעלות צילום של מד הק"מ? לא אמור להיות אלגוריתם אחר שמונע העתקה משנה קודמת או שמזהה הזנה נמוכה מדי? מדינת חלם.

צבי, אכן חשדתי וניסיתי להניא אותו מלהגיע לשם, אבל הוא היה חם על האוטו. איך אומרים? שהמה שמו בפעולה השכל עמוק במקום שיושבים עליו. ;)

עריכה אחרונה על ידי roeibf

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לפני הרבה שנים חיפשתי רכב, הגעתי לאיזה מכונית שהיו סביבה קונים כמו זבובים סביב ***. אפילו עם התמימות שלי הרכב לא נראה לי והסתלקתי מהמקום. לימים למדתי שהמוכר ואשתו נכנסו לקלבוש - הוא היה סוחר לא רשום ואשתו עבדה במשרד הרישוי וסידרה עבורו את הרישומים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, om2 כתב:

ש לחלק מהסוחרים ידי תמנון שדואגות לסדר כל מיני דברים כולל משרד הרישוי. ק"מ וכו'.

תשמע לדוגמה על הרכב המקורי כאן בשרשור.

זה משאיר לו לא מעט כסף כדי לסדר עוד כמה דברים בכל מיני מקומות אצל "חברים".

לא מין הנמנע שעוד כמה שנים ימצאו דרך "לסדר" גם את דוח הסליקה של חברות הביטוח.

כי זה בסך הכל עובד קטן שצריך "לשכוח" להקליד שהיתה תאונה ברכב.

מדינה נאורה ומתקדמת🙄

פורסם
לפני שעתיים, itsik170 כתב:

במכון טסטים, הבוחן לא מסתכל כמה ק"מ הרכב עבר ופשוט שואל אותי.

לפני שעתיים, roeibf כתב:

או שמזהה הזנה נמוכה מדי?

מילא אותו דבר , אבל פחות מטסט קודם ???

מוזר שזה אפשרי.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם (נערך)

WOW - הרכב ניראה כמו חדש!

בחיי הסוחרים האלה לא מנצלים נכון את הכישרון שלהם:

בימקום לרמות קונים תמימים ולהיתפס בהרבה מיקרים- למה הם לא מציעים את יכולות חידוש המכוניות לכלל הציבור בתשלום?

מי לא היה רוצה לתת את האוטו החבוט שלו ולקבל אותו במצב חדש לאחר מס' ימים? בכיף היו מגדילים את ההכנסות שלהם חחח.

אגב: איך יודעים שבמידה והכריות ניפתחו ברכבים הנ"ל- הם הוחלפו בחדשים? לא ראיתי מכוני בדיקה שבודקים את הכריות- איך יודעים ?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מצחיק 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...