Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום חודש עם מיצובישי ASX 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, motizkn כתב:

אני לא מצליח להבין למה זה שיקול של מי שקונה את הרכב חדש.

למה אני יעדיף לקנות רכב חדש מהיבואן אם חרא פלסטיקים בשביל שהבחור שיקנה את הרכב יד 3 או 4 בעוד עשור יוכל להתנחם שהם לא יתפוצצו.

זה ספציפית לא שיקול, אלא אם מדובר בקבלן כלשהו שמעמיס על הרכב כלי עבודה, חומרים ופועלים בבגדי עבודה מלוכלכים (ויש הרבה כאלה , כי זה יותר מטנדר ויותר נוח מקנגו).

אצל לקוח פרטי השיקול המרכזי הוא כנראה מחיר משתלם בעסקאות ליסינג למיניהן, תנאי מימון, 0 ק"מ, או הכל ביחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 שעות, daniel204 כתב:

הרכבים האלה פרחו במכירות בזכות שיווק אגרסיבי של כלמוביל וכנראה מחירים סופר תחרותיים לציי רכב, אחרת אין דרך להסביר איך משדלים עובדים לקחת אאוטלנדר גם כשאין להם צורך באחד כזה. 

הרכבים הללו נמכרו בעיקר במסלולי יד 2 0 ק"מ , לפני 3 שנים בת הזוג שלי החליפה רכב ולקחה את ה ASX לנסיעת מבחן , החזירה את המפתח ואמרה לנציג שמדובר על רכב בינוני ומטה , האחרון חשב שהמסך הסיני אשר הותקן ברכב יפתה אותה לקניה...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי שכנה עם ASX שנקנתה חדשה.

כבר כמה פעמים אמרה לי שאני מתעסק בגרוטאות שלי ושאבוא לראות מה היא קנתה. כל כמה ימים חזרה על זה. 

הסברתי לה כמה פעמים שהרכב החדש שלה הוא הגרוטאה ושאני לא רואה את זה כמוה.

האמת שהיא די נעלבה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 46 דקות, CX25GTI כתב:

הרכבים הללו נמכרו בעיקר במסלולי יד 2 0 ק"מ , לפני 3 שנים בת הזוג שלי החליפה רכב ולקחה את ה ASX לנסיעת מבחן , החזירה את המפתח ואמרה לנציג שמדובר על רכב בינוני ומטה , האחרון חשב שהמסך הסיני אשר הותקן ברכב יפתה אותה לקניה...

הרכב עלה לציי הרכב במחיר של משפחתית כמו קורולה ולכן העדיפו לדחוף אותו הלאה ללקוחות במחירים מפתים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, Pavlik כתב:

יש לי שכנה עם ASX שנקנתה חדשה.

כבר כמה פעמים אמרה לי שאני מתעסק בגרוטאות שלי ושאבוא לראות מה היא קנתה. כל כמה ימים חזרה על זה. 

הסברתי לה כמה פעמים שהרכב החדש שלה הוא הגרוטאה ושאני לא רואה את זה כמוה.

האמת שהיא די נעלבה.

לפי החתימה שלך אתה נוהג על אלפא, ברור לך שאתה והיא לא מדברים באותה השפה ואפילו לא חיים על אותה הפלנטה

לפני 29 דקות, daniel204 כתב:

הרכב עלה לציי הרכב במחיר של משפחתית כמו קורולה ולכן העדיפו לדחוף אותו הלאה ללקוחות במחירים מפתים.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 8 שעות, סולל הדרך כתב:

כמות האוטלנדרים וה ASX על הכביש מעידות שבסך הכל מר ישראלי מחפש סובארו DL מודרנית ולא בהכרח חורכת אספלטים עם מנוע טורבו, בלי צג מתוחכם להפעלת המיזוג, בלי רצועה טבולה שמתפוררת והמחיר הוא רכב חסר הנאה וחדוות חיים. כל אחד עושה את הבחירות שלו.

לצד זה, בוא לא נשכח, נמכרות במקביל כמויות אדירות של "מכוניות מתקלקלות" עם מנוע טורבו וגיר כפול מצמדים - כי יש אנשים שמוכנים לשלם כסף אבל לקבל יותר הנאה מהרכב. מסתבר שלמרות הכל, ככל שעוברות השנים, אנשים מוכנים לשלם יותר ולקבל יותר - ולא הכל מתחיל ונגמר רק ב"שיניע ויסע - ולא יתקלקל".
מימד נוסף הוא חוסר הידע. אנשים התרגלו למשהו מסויים ולכן הוא נראה להם כמו הדבר הכי טוב בעולם. ברגע שאתה טועם משהו אחר טוב יותר, יש לך מקום להשוואה. לחלק גדול ממי שנוסע על המכוניות האלו ומבסוט עד הגג, אין מושג קלוש מה האחרים מציעים (הניסיון מפחיד לא פחות מההתמכרות).

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

לא מכיר את הרכב, קצת גוגל, נכנסתי לאתרי 0 קילומטר, והוא נמכר חדש ב 123. גיפון 2 ליטר, 150 כ"ס, זו עסקה מצויינת לישראלי סטנדרטי.

image.thumb.png.3e4aa41c9ebdcaecd10ef77cedcf7a02.png

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
לפני שעה, איציק נ. כתב:

לצד זה, בוא לא נשכח, נמכרות במקביל כמויות אדירות של "מכוניות מתקלקלות" עם מנוע טורבו וגיר כפול מצמדים - כי יש אנשים שמוכנים לשלם כסף אבל לקבל יותר הנאה מהרכב. מסתבר שלמרות הכל, ככל שעוברות השנים, אנשים מוכנים לשלם יותר ולקבל יותר - ולא הכל מתחיל ונגמר רק ב"שיניע ויסע - ולא יתקלקל".
מימד נוסף הוא חוסר הידע. אנשים התרגלו למשהו מסויים ולכן הוא נראה להם כמו הדבר הכי טוב בעולם. ברגע שאתה טועם משהו אחר טוב יותר, יש לך מקום להשוואה. לחלק גדול ממי שנוסע על המכוניות האלו ומבסוט עד הגג, אין מושג קלוש מה האחרים מציעים (הניסיון מפחיד לא פחות מההתמכרות).

יש גם את הסוג השלישי של אנשים - שמבחינתם רכב זה מכשיר שאמור לנסוע ולא לעשות בעיות, ולא מעניין אותם כל כך מסביב.

לדעתי - אם אתה מחפש משהו פרקטי שיזיז אותך מA לB, במינימום כאב ראש, זאת אחלה אופציה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

@vadim6385 נראה לי שזו מכונית החלומות שלך - יפנית של לפני עשרים שנה, רק חדשה מהמפעל.

תכל'ס אין לי שום בעיה עם זה, ואני מבין לגמרי את @סולל הדרך שקנה אחת כזו. אני אשתה סטריכנין לפני שאקנה לעצמי אחת; מצד שני זו מסתמנת כמועמדת טבעית מאוד עבור אשתי כתחליף לטריוס קשישא. זה בדיוק מה שהיא צריכה, "מכשיר" יפני אפור עד כדי פיהוק שמניע כל בוקר במשך עשר שנים, ותו לא. חוץ מזה שום דבר לא יכול להיות ירידה ברמה לעומת הטריוס.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...