Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עושים בדיקה מקדימה ב wecheck  ודומיו.

מבקשים מעורך דין - חוזה שכירות שמותאם לצרכים שלך.

דואגים לבחור נכון. אין באמת בטוחה שהדייר שיכנס לא יעשה נזק או לא ישלם את הכספים.

לדעתי כמו בחתונה צריך למצוא עם מי יהיה הכי טוב להתגרש. 

הייתי מוסיף גם נקודות יציאה עם התראה מראש. 

עוד יותר הייתי דואג לכל הפחות שיהיה מת"מ (חשמל) ככה שאתה לא תהיה עם חוב במידה ויחליטו לעשות לך דווקא ויעשו עלייך סיבוב בחברת חשמל

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, DareDevil כתב:

עושים בדיקה מקדימה ב wecheck  ודומיו.

מבקשים מעורך דין - חוזה שכירות שמותאם לצרכים שלך.

דואגים לבחור נכון. אין באמת בטוחה שהדייר שיכנס לא יעשה נזק או לא ישלם את הכספים.

לדעתי כמו בחתונה צריך למצוא עם מי יהיה הכי טוב להתגרש. 

עוד יותר הייתי דואג לכל הפחות שיהיה מת"מ (חשמל) ככה שאתה לא תהיה עם חוב במידה ויחליטו לעשות לך דווקא ויעשו עלייך סיבוב בחברת חשמל

תודה על הטיפים. 

לא הבנתי על המת"מ (חשמל) - תוכל בבקשה להרחיב על זה?

פורסם

לא יודע מה זה מת"מ (בשבילי זה איזור אינטל בחיפה), אבל דואגים להעביר את חשבונות הארנונה, המים, החשמל והגז על שם השוכר, כך שאם נוצרים חובות הוא יהיה זה שיצטרך לשלם. בסיום השכירות מחזירים את החשבונות על שם בעל הדירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא פותר את בעיית שאר החשבונות. 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הדירה היא באיזור מבוקש ויש לך אפשרות לבחור שוכרים, תשקול לבקש ערבות בנקאית בגובה 3 חודשי שכירות.

זה גם מסנן מראש את השוכרים הרציניים וגם מוריד מוטיבציה של שוכרים לעשות בעיות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כמו כשאתה מכר דירה. שיחת טלפון לעיריה (עם מספרי חשבונות הארנונה, המים, מונה המים וקריאת המונה), שיחת טלפון לחברת החשמל (עם מספר החשבון, מספר המונה וקריאת מונה) וכך גם חברת הגז.

פורסם
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

אם הדירה היא באיזור מבוקש ויש לך אפשרות לבחור שוכרים, תשקול לבקש ערבות בנקאית בגובה 3 חודשי שכירות.

זה גם מסנן מראש את השוכרים הרציניים וגם מוריד מוטיבציה של שוכרים לעשות בעיות.

תשמע, אנחנו זוג שכל משכיר שהיינו אצלו עד היום לא רצה להפרד מאיתנו, תמיד אנחנו היינו אלה שעוזבים.

ומשכיר שמבקש ממני ערבות בנקאית מסונן החוצה מיידית.

* לא גרתי בת"א רבתי אז לא יודע מה נהוג ומקובל שם.

מכיר You pay peanuts you get monkeys?

אתה דורש ערבות בנקאית אתה מקבל שוכרים שהסיבה היחידה שלהם לא לעשות לך Squatting ונזקים זה השוט של הערבות הבנקאית.

זה מאוד לא בריא לדעתי האישית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה דורש ערבות בנקאית אתה מקבל שוכרים שהסיבה היחידה שלהם לא לעשות לך Squatting ונזקים זה השוט של הערבות הבנקאית.

אתה מקבל שוכרים שיש להם יכולת כלכלית לשים בצד 3 חודשי שכירות וגם מוכנים לשים בצד, כי הם יודעים שהם לא מתכננים לעשות צרות.

לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא גרתי בת"א רבתי אז לא יודע מה נהוג ומקובל שם.

בגלל זה כתבתי "אם יש ביקוש".

וזה ההבדל בין נכס עם סיכון נמוך לנכס עם סיכון גבוה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אתה מקבל שוכרים שיש להם יכולת כלכלית לשים בצד 3 חודשי שכירות וגם מוכנים לשים בצד, כי הם יודעים שהם לא מתכננים לעשות צרות.

זה לגמרי לא ערובה לכך שהם לא אנשים חרא.

רק שיש להם איזה 15 אלף שקל בצד.

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

בגלל זה כתבתי "אם יש ביקוש".

וזה ההבדל בין נכס עם סיכון נמוך לנכס עם סיכון גבוה.

ביקוש יש גם בפתח תקווה (בה גרתי, בשתי דירות שונות) וגם בראש העין (שם אני גר כרגע).

אני לא מתייחס אפילו לבית שמש (שגם שם יש ביקוש, אבל פחות).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זכרתי שהיה פעם דיון על זה...

מה שכתבו שם אושרי ודיסקו די ממצה את הדיעה שלי, אז אין טעם שאחזור על זה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

שים לב שזה חייב להיות דו כיווני. כלומר אם למשכיר יש נקודות יציאה בהכרח גם לשוכר יש את אותן נקודות יציאה.

יצא לי כבר לראות חוזה שבו בעל הבית ניסה לעשות את זה חד כיווני.. זה לא עובר בית משפט, ואסור לאשר חוזה כזה.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

זכרתי שהיה פעם דיון על זה...

מה שכתבו שם אושרי ודיסקו די ממצה את הדיעה שלי, אז אין טעם שאחזור על זה.

גם בדיון ההוא הגבתי, וזה לא השתנה מאז

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...