Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי 

אני בדיוק מסיים את הלימודים ומחפש את הרכב הראשון שלי

אני מתגורר בצפון ויהיו לי נסיעות ארוכות וגם לאזורים ההריים כמו כרמיאל ומעלות 

אשמח לסיוע להמלצות לרכב עד 25-27K 

מחפש רכב זריז, חסכוני והכי חשוב אמין. 

חשבתי על מיצובישי ספייס סאר בהמלצת חבר אבל אני יותר נוטה למכוניות סאדן הישנות כמו המאזדה 3 וההודה סיוויק 2010-2011

ולדעתכם מה עדיף, דגם אמין וישן כמו המאזדה או דגם חדש יותר כמו המיצובישי אבל רכב קטן ופחות מרווח

תודה לעונים ולעוזרים 

עידן. 

פורסם

הספייס לא רכב זריז, היא יותר טובה בתחום צריכת דלק ואמינות די טובה.

מה שכן במסלול הזה היא תהיה רועשת ובעלת רכינה בפניות.

לדעתי חפש מזדה 2 ברמת אבזור דימיק שתהיה זריזה אך לא ממש חסכונית, מצד שני אין בתקציב שלך רכב זריז וגם חסכוני עם גיר אוטומטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פחות חזקה מהמזדה, צריכת דלק די דומה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...