Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם אפשרי להוסיף פתח אוורור מאחור בקיה נירו?עליי לציין שבקונסולה המרכזית מאחור יש סימון מרובע באותו גודל של הפתח אוורור שיש בדגם המפואר יותר.

יכול להיות שיש תעלת אוורור בתוך הקונסולה ורק צריך לפתוח את הפתח המרובע ולהוסיף את התריס?

מצרף תמונה של הדגם המפואר שיש פתח יציאת מיזוג אוויר ובדגם הבסיסי אין את התריס יש רק סימון מרובע באותו גודל של התריס

interior-2018-kia-niro-gallery-image-19 (1).jpg

פורסם
לפני שעתיים, avi60769 כתב:

שלום

פרק את הקונסולה האמצעית ותראה אם יש שם צינור למיזוג.

אני לא יודע לפרק את הקונסולה

האם יש המלצה על בעל עסק למיזוג אוויר לרכב מאזור המרכז?

פורסם

העיקרון די דומה
בלי ידע וכלים סיכוי סביר שתגרום לנזק לפלסטיק
לדעתי האישית ומתוך ניחוש בלבד, התעלה לא שם
יכול להיות שאפשר לפרק את התעלה והקונסולה המתאימה מרכב לפירוק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מאיפה הידע שאין תעלה? מניסיון?

לפני כשעה, Fraysa כתב:

בעל מקצוע בתחום מיזוג אוויר לא יעזור לך בזה. אתה צריך מישהו שמתמחה ב-Retrofit. בכל אופן, אין שם תעלת אוויר. 

מאיפה הידע שאין תעלה? מניסיון?

פורסם

מניסיון עם הרכב שלי (גולף דור 7), שאני רוצה להאמין שגם קיה לא ידחפו תעלה אוויר ריקה. יש הבדל בין לחסום פתח לבין לשים תעלה שלמה.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 9 שעות, אייל007 כתב:

אני שואל בשנית

מישהו מכיר ויכול להמליץ על בעל מיקצוע בתחום מיזוג אוויר לרכב מאזור המרכז?

אני מציע לך לרדת מהעניין. גם אם תמצא בעל מקצוע שמוכן לבצע שינוי כזה כנראה התוצאה הסופית תראה לא אסתטית ויקרה מאוד.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני כשעה, מרק10 כתב:

אני מציע לך לרדת מהעניין. גם אם תמצא בעל מקצוע שמוכן לבצע שינוי כזה כנראה התוצאה הסופית תראה לא אסתטית ויקרה מאוד

כמובן לא לחתוך בקונסולה הקיימת, אבל אפשר לקנות מפירוק קונסולה של הדגם המאובזר, זה יראה אסתטי מאוד וזהה למקורי. 

השאלה רק אם קיימת תעלת מיזוג עד לקונסולה ולזה אני מניח שאף אחד פה לא יודע לענות, אין ברירה אלא לפרק ולבדוק. 

פורסם

יש אפילו מצב שפתח היציאה לתעלה חסום והבית כולו שונה

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לא מבין בקיה ולא רוצה להבין, אבל בקונצרן VAG יש את אתר erWIN שמכיל דיאגרמות חיווט, מסמכי יצרן לפירוק/הרכבה ועוד ועוד. 

בטוח שיש לקיה משהו דומה, וכך ניתן לבדוק מה המק"טים הנדרשים ואם יש תעלה או אין, או שפות"ש ייקח 5 דקות כבר כדי לפרק את הקונסולה. 

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...