Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, DC10 כתב:

מילאתי את הצינור במים עד הסוף לפני עם משפך ואז הכנסתי למיכל, הכל היה בסדר עד שהצינור מגיע לקצה של המים ונכנס אוויר..

מהרגע הזה אני לא מצליח לסדר..

שים מישקולת בקצה הצינור שתמנע ממנו לעלות מהתחתית 

בסירטון הבחור קיבע את הצינור בדלי עם הידית של הדלי.  אבל על מנת להיות בטוח יותר, קשור משקולת (למשל חתיכת צינור מתכת עם שרוך )

לפני 5 שעות, Super_T כתב:

לגבי גרניקים - זה קל - K5 או K7 אם עפתם על החיים, בא לכם להשקיע טיפה ואתם בעלי נגישות לברז מים,
K3 או K4 - אם יש לכם נגישות לברז מים ואתם פשוט רוצים מכונה טובה שעשה עבודה טובה בלי לקרוע את הכיס,

K2 ומטה - זה כבר תלוי בדגם ונחשב כבסיסי למתחילים.

קצת חפרתי על זה . אבל המסקנה שלי על בסיס השאלות וחפירה ברשת (ויש לי זמן 😆)

k2/k3 אלה דגמי ה budget וטובים מאד לדו-גלגלי ורכב משפחתי. 

k4 הוא הפופולרי למרבית היישומים ונותן מענה יפה גם לג׳יפונים עטורי בוץ מטיולי שטח.

k5/7 זה כבר ״לאניני טעם״ ממוכנים להשקיע יותר. לטעמי, מכיוון שמשדרגים אותם כמעט מיד עם סטים אוניברסליים , קצת מיותר להוציא כ 1000 שקל יותר על מכשיר שממילא משדרגים. כי מבחינת ספיקה ולחץ אין ממש צורך בהם. 

https://autocarehq.com/karcher-k2-vs-k3-pressure-washer-comparison/

image.thumb.png.e25331a4b92efa5f07520cf921749b43.png 

image.thumb.png.186bc559dfbb274a3609e47d0d608ba3.png 

קרשר עצמם מדרגים את השימוש:

image.png.24125a24b5f5959f7db8733fd29b2ff9.png  image.png.025f9a8afaa7657baa699230f6931be4.png image.png.e136864c07c962a15c4a3028d491595f.png image.png.6afe7ac66e9b51a8cb43d36e4c6c5f98.png image.png.72496e7920a393bab199144cde04ef2e.png 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 404
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, Or05230 כתב:

אני רוצה להכניס לכם דיון על שיגוע חדש. ריכוך מים.

1. מתכנני הסבון והחומרים למיניהם, אלו הנחשבים לפחות, מודעים היטב לנושא ומוסיפים בעצמם מרכך מים. 

2. האבנית במים היא לא ממש בעיה בשימוש שלנו, הבעיה היא בעיקר במכונות שטיפה במים חמים. 

3. אנחנו מופרעים, אבל לא חייבים להגזים :-) 

• אהבתי 1
פורסם

לגבי כמויות מיים וזמן השימוש ב k4 למשל  , ושימו לב שהצינור מאובטח למיכל על מנת שלא יצוף. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 6 שעות, zaf כתב:

שים מישקולת בקצה הצינור שתמנע ממנו לעלות מהתחתית 

קניתי מהדוד עלי צינור יותר קטן עם מסנן כבד בצד השני, בדקתי עכשיו וזה נראה כאילו הוא נשאר למטה כל הזמן והמכונה מצליחה לשאוב (בדקתי עם מיכל מלא של 25 ליטר),

אנסה בשטיפה הבאה עוד כמה שבועות

פורסם

היום הגיע האקדח מים של mjjc (מקווה שמחר יגיע האקדח סבון שלהם):

https://www.aliexpress.com/item/1005005681922279.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.16.73841802xIxiaB

נראה שהבניה שלו מאוד איכותית.

הוא מסתובב על הציר.

הגיע עם המניפות, עובדות מעולה.

בנוסף הגיע עם מחבר שמתחבר לאקדח מים ובצד השני מתחבר ישר לצינור של קרצ׳ר שזה מעולה. ישר מתחבר לקרצ׳ר.

מקווה שהשבוע אזכה לשטוף את האוטו חחח

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, ההיסטוריון כתב:

https://www.aliexpress.com/item/1005005681922279.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.16.73841802xIxiaB

נראה שהבניה שלו מאוד איכותית.

הוא מסתובב על הציר.

הגיע עם המניפות, עובדות מעולה.

בנוסף הגיע עם מחבר שמתחבר לאקדח מים ובצד השני מתחבר ישר לצינור של קרצ׳ר שזה מעולה. ישר מתחבר לקרצ׳ר.

מקווה שהשבוע אזכה לשטוף את האוטו חחח

תזהר לך אם אתה לא משתף אותנו אחרי כל השופינג שעשית.😉

פורסם
לפני 4 שעות, ההיסטוריון כתב:

שים לב שהמקציף של MJJC מגיע עם חריר של 1.25 מותקן, מכיוון שאתה עם K2 מומלץ להתקין חריר של 1.1 שמגיע בערכה. 

זו פעולה מאוד פשוטה, אתה משחרר את המתאם האחורי שמתחבר לאקדח ועם מברג שטוח אתה פשוט מבריג את החריר החוצה. 

• אהבתי 1
פורסם

קארשר K5, מעל שנתיים.

אשמח להצעה יעילה לשדרוג יכולת ניקוי ג'אנטים:

- החלק החיצוני שלהם - התחושה שלי שאפשר עם פחות זמן עבודה להשיג תוצאה דומה או טובה יותר למה שהערכה המקורית משיגה.

- החלק הפנימי - ז"א, כנראה,  מוט עם כיפוף בקצה שמאפשר השחלה לתוך הג'אנט ויצירת זוית התזה יעילה.

פורסם

אקדח קצר עם זרוע זויתית. משהו כזה https://a.co/d/54l626U

image.png.202d0fe2ef5121440268338d883769b5.png

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, מיץ פטל כתב:

קארשר K5, מעל שנתיים.

אשמח להצעה יעילה לשדרוג יכולת ניקוי ג'אנטים:

- החלק החיצוני שלהם - התחושה שלי שאפשר עם פחות זמן עבודה להשיג תוצאה דומה או טובה יותר למה שהערכה המקורית משיגה.

- החלק הפנימי - ז"א, כנראה,  מוט עם כיפוף בקצה שמאפשר השחלה לתוך הג'אנט ויצירת זוית התזה יעילה.

יש לי חומר להמליץ עליו לג'נטים, שבאמת חוסך הרבה התעסקות עם הג'נט ומוציא אותו לגמרי מבריק (במיוחד בחלק הפנימי  של הג'נט שמתלכלך הרבה יותר בליכלוך עיקש וגם הגישה לשם פחות נוחה). החומר הוא של KOCH CHEMIE ואני משתמש בו כבר תקופה ובאמת שהוא מפרק את הליכלוך הכי קשה לניקוי. אני מנסה לברר את השם שלו (יש לו ריח חזק של חומצה).

• אהבתי 1
פורסם

אם יש לך מתאם בין קרשר לחיבור מהיר.

https://a.co/d/4MMSafD

image.png.867e1df14864af010900d315d6cff0f4.png

• אהבתי 1

פורסם

הזמנתי ליתר בטחון את הפילטר נגד אבנית (מקט קרשר 4.730-059.0).

רשום שמכיל כדוריות סיליפוס.

מישהו יודע כמה זמן (או ליטרים) זה נשאר אפקטיבי?

https://www.amital-ltd.co.il/ProductsImages/J179131.jpg

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לא יודע, נדמה לי שרק בארץ כתובים שזה נגד אבנית בעוד שבשאר העולם לא מציינים משהו כזה. לפי איך שזה נראה בתמונות זה כמו כל פילטר מקור מים אחר בגרניק שנועד לסנן חלקיקים גדולים יחסית. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...