Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בקונקטור שמגיע ללוח בקרת החלונות הראשי יש שני קווי מתח. אחד פועל, השני לא.

חשבתי אולי הבעיה היא פיוז, אבל אני לא מוצא דבר כזה.

בדיאגרמת חשמל של דגמים קרובים אבל כנראה משנת דגם אחרת יש שני פיוזים לחלונות: Ef14 ו-Ef9, שניהם בתא מנוע, ו-20A (תמונה ראשונה).

במה שאצלי אני רואה רק פיוז אחד, בתא הנהג, של 15A.

מה אני מפספס?

0yiY4xdl.png

(גודל מלא)

זה מה שיש בפועל:

rLPCto8m.jpg

(גודל מלא)

(אגב, מה זה ILL? נראה שיש לכל צד: RH ו-LH).

po232wom.jpg

(גודל מלא)

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם (נערך)

4 חלונות חשמליים.

יש לי לוח בקרת חלונות חלופי סיני, שלא לגמרי מתאים מבחינת החיווט.

אני רוצה להכין מתאם בין החיווט המקורי של הצמה שמגיעה מהמכונית, לחיווט השונה של החלק הלא מקורי (זה הסוג היחיד שמוכרים מסין).

בעבר חשמלאי עשה תיקונים שונים שם, והכל קצת בלאגן ומסקינגטייפ. בגדול פיענחתי את המצב הנוכחי, אבל נשארה תהיה אחת.

החשמל לחלונות היו מחולקים לשני קווים: אחד לחלון הנהג (פין 3 ב-power window switch בדיאגרמה), השני לשאר החלונות (פין 10). מבחינה זו המצב בשטח נראה תואם לדיאגרמה.

כרגע הקו השני לא פועל. חשבתי אולי בגלל פיוז (לפי הדיאגרמה לעיל), אבל נראה שאין כזה, אז אני לא יודע מה קורה שם.

אני מניח שאפשר לחבר את כל החלונות לקו של חלון הנהג, אבל העדפתי לשמור על המעגל המקורי אם אפשר.

עריכה אחרונה על ידי elera
  • תוכן חדש...