Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

השברולט ספארק שלי לא הניע ,אחרי גרירה למוסך האבחנה של המוסך היתה שמערכת האנטי גניבה של הרכב אינה תקינה ולא ניתן לעקוף אותה בהמשך התברר שצריך לקודד מפתח חדש ,סהכ עם עבודה 2000 שקל.רציתי לשאול האם ניתן לעקוף את מע האנטי גניבה ברכב,או שאין לי ברירה ולשלם?

פורסם (נערך)

לפי המחיר הלכת למוסך היבואן ולא התייעצת פה. מפתחות נדפקים/נרטבים וכו . אין מה לעשות אבל אם היית הולך למנעולן מכוניות הייתה משלם כנראה חצי על קידוד מפתח חדש כולל קידוד מחדש של מחשב הרכב .

בכל מקרה: בפעם הבאה : לתוספי הביטוח המקיף לרכב: הוסף "ביטוח מפתחות רכב" . פרמייה קטנה של 50 ש"ח לשנה. תשלום על כל החלפת מפתח כ 250 ש"ח (השתתפות עצמית) ותקבל מפתח מקורי חדש.

אין דרך ממש לעקוף את זה. היום מחשב הרכב מוצמד לשני מפתחות כבר מהיצרן. ניתן להתקין מערכות סיניות/פירטיות להתנעה מרחוק (זה לכאורה עוקף את הבעיה) אבל לא הייתי נוגע בהן בגלל הביטוח המקיף.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...