Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2009 LS 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

לפני כשנה קניתי קרוז 2009 LS 1.6 עם 145אלף ק"מ

אחרי כמה חודשים התברר שיש נזילת שמן קטנה באיזור של הקולר, מכונאי המליץ על החלפת האטם ועל הדרך לעשות שירות לרכב, החליף פילטר שמן שמן ונוזל קירור

מאז הרכב עושה לי צרות, אחרי נשיעה קטנה בעיר נוזל הקירור התחיל לרתוח וממש יצא החוצה מ ה מיכל, לקחתי את הרכב עוד פעם למוסך, שם החליף קולר צנרת מי קירור שטיפה לרדיאטור והחליף מיכל ו פקק על הדרך,

אחרי בערך 4 חודשים ו 1300ק"מ במפתיע מתפוצץ צינור מים קטן שנמצא בצד השמאלי של המנוע, בא מכונאי ובדק אמר לי שעוד פעם הלך קולר וצריך להחליף כל הצנרת עם קולר חדש ושטיפה חוזרת לרדיאטור מכיוון שכל לחץ השמן נכנס ל נוזל קירור דרך ה קולר וזו היתה פעם ! ראשונה ! שהמנוע מתחם קצת מעל החצי ,

דורש ממני מחיר של 2500ש"ח חלפים שירות ועבודה

האם הדרישה סבירה?

האם יש חשש לראש מנוע?

או שבכלל הבעיה הזאת יידועה ברכב הזה

תודה לכם 

פורסם
לפני 42 דקות, netanel1014 כתב:

אחי תעיף את הרכב הבעיות לא יגמרו לך איתו.זה רכב שידוע בבעיתיות שלו.

בדיוק

תיכנס פעמיים למוסך עם תקלות כאלה זה כבר העלות של הרכב

פורסם

אהלן,

הייתי מנסה להחליף מוסך,

היו לי מקרים דומים בעבר עם "גרוטאות" שהחזקתי, שברגע

שעברתי מוסך באורח פלא נפתר הכל.

בשורות טובות.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

זה רכב מחלה

2500 פה 2500 שם והגעת לשווי הרכב

הרכב הזה שווה בלחץ 5 אלף וזה גם הגזמתי, פשוט תמכור את הרכב ככה לא שווה לתקן, או תלך לבארטה ותתקן בהכי זול ותמכור.

PEUGEOT 206XS

פורסם

תחליף את המוסך דחוף גם אם זה גובל באיבוד קצת כסף בטווח הקצר.

זה שיצאת ממנו והרכב התחמם במידי זה אומר שהוא פישל בהחלפה של הנוזל קירור ואז ניסה לסדר, יש מצב הוא לא סידר בצורה טובה וזה פשוט גרם ללחץ, צינור התפוצץ והרכב התחמם.

אחרי שהרכב התחמם צריך לסתכל לכיוון הראש מנוע וזה בנוסף לקולר קיצר הייתי מחליף מוסך ובכללי מתחיל לחשוב כמה נזק יש לאוטו וכמה שווה כבר לתקן.

^להגיע ממצב של נזילת שמן לרכב מתחמם וזה אחרי שהתעסקו בהחלפת נוזלים של הרכב זה יכול להיות צירוף מקרים(סיכוי לא מבוטל של צירוף מקרים לא אשקר) אבל הייתי מחליף מוסך כי כבר לפי זה שבפעם הראשונה הוא לא החליף טוב את הנוזל קירור והרכב ישר התחמם, פיצוץ באחד הצינורות מעיד על לחץ מים/בלאי קיצר למרות שיכול להיות צירוף מקרים אני הייתי מסתכל לכיוון המוסך ומחליף 

• תוכן חדש...