Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

יש לי איביזה 2016 עם צמיגים במידות במדוברות בכותרת.

הרכב הגיע עם צמיגים של bridgestone שהיו אחלה בחלה.

כשהגיע הזמן להחליף, הבחור בפנצ׳ריה המליץ על dunlop fm800. בקיצור? צמיגים חרא - גם מבחינת רעש, גם מבחינת אחיזה, גם מבחינת עמידות כשהרכב לא נוסע הרבה (חניון מקורה).

הגעתי למסקנה שלמרות שהחלפתי אותם לפני כשנה, אני מוכן להשקיע שוב בצמיגים ממש ממש איכותיים. הייתי שמח להמלצה, כי המידות בעייתיות.

הבנתי שה sport maxx יכול להתאים.

פורסם (נערך)

לגבי הדגם FM800 לא חידשת לי שום דבר.

שאלה:

אתה מחפש צמיגים נוחים ושקטים? או לביצועים?

מה התקציב?

הדגם האחר שרשמת הוא עם נטיה יותר לספורטיביות.

הדגמים המקבילים ל Sport Maxx :

Goodyear  eagle f1 asymmetric 3/5 ( עדיף 5).

Continental conti sport contact

Michelin Pilot Sport4

אם העדפה לצמיגי נוחות איכותיים,

Michelin Primacy 4

Goodyear efficient grip perfomance ( להימנע מתוצרת טורקיה ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

@פריג'י @vladclar לגמרי, אני לא מבין בכלל למה מוכרים אותם

אני מחפש נוחים ושקטים, לגבי התקציב - אין לי בעיה לשים גם 650 לצמיג, אני רוצה משהו ברמה גבוהה שייתן לי שקט לשנתיים - שלוש.

פורסם (נערך)

מוכרים דנלופ FM800 כי זה מה שנותן כנראה הכי הרבה רווח לצמיגיות. לקחו צמיג עם מותג מוביל, ואנשים אוטומטית קונים.

צמיג שקט ונוח להרבה זמן - Michelin primacy 4.

אצלי אחרי 45 אלף קילומטרים נראים חדשים מבחינת השחיקה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

נכון, ראיתי שבמידה שלך יש רק primacy 3, שעולים כ 500₪ לצמיג, וגם הם טובים מאוד.

עם Goodyear efficient grip perfomance צריך לוודא שלא מדובר בתוצרת טורקיה, כי לדגם הטורקי מדדים פחות טובים.

ניתן גם להזמין ישירות מיבואן,  אבל גם שם צריך לציין לגבי ארץ הייצור ( כל מדינה אירופאית באה בחשבון , רק לא טורקיה )

https://www.itire.co.il/mobile/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=215&height=45&koter=16

אני חושב שגודייר באותה הרמה של מישלין . 

ועדיין הייתי קונה מישלין פרימסי 3, שהם כנראה גם קצת יותר זולים.

פורסם

בסוגריים: הייתי ממליץ לך לשמור את הדאנלופ כחילופי במקרה פנצ'ר למשל.

תחפש בטייר'ס פור יו.

אם אתה מהמרכז- יש חנות זולה "מחסני צמיגים" במודיעין.

משתדל לעזור

פורסם

במרכז יש כמה צמיגיות מומלצות. גודייר הייתי קונה מגלגלי המגן בית דגן, מישלין מצמיגי אור ראשלץ.  יש גם ביפו צמיגי אנטון ( שני סניפים ).

פורסם

גם אני עם המידה המקוללת הזו באיביזה 2010, ממליץ להתרחק מטויו cf2. הורכבו בני חצי שנה על הרכב, וקצת פחות משנה וחצי אחר כךמכבר היו יבשים מאוד ברמה שכמעט לא עברתי בגללם טסט.

פורסם

ממליץ על גודייר אסימטריק 5 צמיג מצוין מבחינת אחיזה, נוחות, שקט ובלאי והמחיר שלו בהחלט סביר (כ55-600 לצמיג). אני הייתי מאוד מרוצה מהם.

פורסם

Goodyear Asymmetric 5 צמיג מעולה, אבל זה צמיג ultra high perfomance.  מה שזה אומר, כמחצית מאורך החיים ( בקילונטרים ) של Goodyear Efficient Grip Perfomance  / Michelin Primacy 3/4, גם פחות נוחים וגם צריכת דלק תהיה טיפה יותר גבוהה. מי שמחפש ביצועים, אין שאלה במה לבחר. אבל פותח השרשור ביקש שקט ונוחות.

פורסם

יש לי רכב עם אותה מידת צמיג - רכשתי Goodyear efficient grip perfomance לפני כשנתיים ואין מרוצה ממני.

כיום Skoda Fabia 2016,1.2

בעבר Fiat 500 2013

פורסם
לפני 10 דקות, vladclar כתב:

Goodyear Asymmetric 5 צמיג מעולה, אבל זה צמיג ultra high perfomance.  מה שזה אומר, כמחצית מאורך החיים ( בקילונטרים ) של Goodyear Efficient Grip Perfomance  / Michelin Primacy 3/4, גם פחות נוחים וגם צריכת דלק תהיה טיפה יותר גבוהה. מי שמחפש ביצועים, אין שאלה במה לבחר. אבל פותח השרשור ביקש שקט ונוחות.

נכון עכשיו אני רואה. בכל מקרה המישלין למיניהם מניסיוני עם 2 דגמים מתייבשים מהר בארץ ככה שאורך חיים שלהם די קצר ביחס למותגים אחרים.

• תוכן חדש...