Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכה בתחתית הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול קיבלתי מכה בתחתית הרכב ממדרכה.

ראיתי שיש מאין טפטוף מהאיזור הקדימה של הרכב, אבל קשה לדעת בוודאות

אני רוצה לקחת את הרכב למוסך לבדוק מה הנזק, העניין הוא כזה אני מנסה לחשוב איך לקחת את הרכב והאם זה בכלל בטוח לנהוג עליו או שצריך להעלות על גרר.

החשד הראשוני שלי הוא השמן מנוע, (הנוזל שיצא ממה שהצלחתי לראות אתמול יש בו נקודות שחורות כאלו מאין כתמים) בבוקר אבל בדקתי את גובה השמן והוא בהגובה תקין.

יש לציין שלא ממש נזל אלא יותר בכיוון של טפטף אתמול "הנוזל".

יש לציין שהיום בבוקר בדקתי ולא היה טפטוף.

בנהיגה חזרה הביתה אתמול הרכב הרגיש כרגיל וללא שום התנהגות שונה.

אם לא מדובר בשמן מנוע, באיזה עוד נוזלים יכול להיות מדובר? נוזל בלמים?

קצת קשה לי להאמין שנוזל בלמים כי זה היה יותר באיזור החלק הקדמי באמצע של הרכב.

לגבי העלאה של הרכב על גרר, יש עם זה סיבוך, אמנם עוד לא בדקתי עם הביטוח(אבל אני מאמין שזה כלול) הרכב חונה חניה בבית, והגישה אליו עם גרר תהיה בלשון המעטה מאתגרת, הוא עומד באלכסון ביחס לשביל גישה והתמרון שם מוגבל יחסית, גרר לא יצליח לתמרן בחיים.

אין לי גם אפשרות לסובב את הגלגלים ולדחוף את הרכב כי הגלגלים נעולים בזמן שהרכב כבוי.

השאלות הן- מה עלול להיות הנוזל המדובר אם לא מדובר בשמן מנוע(אם כן אז האיבוד היה ממש מינורי שזה בהחלט יכול להרגיע)?

ומה כדאי לעשות במצב הזה? לנהוג למוסך או לנסות את מזלי עם גרר שממש לא בטוח שיצליח לקחת את הרכב

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)

הלוואי שזאת "הבעיה".

אדע רק לאחר הבידקה במוסך.

עוד נוזל שעלה לי לראש כאפשרי זה שמן גיר, האם זה אפשרי שזה ממנו הטפטוף היה?

הגיר הוא ידני יש לציין.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אני גם משער שזה בא מהמזגן.

אם הרכב קר תנסה להכניס יד (או אפילו מתחת לרכב אם אפשרי) מתחת למנוע\תיבת הילוכים כדי לבדוק אם יש רטיבות כלשהיא. 

מה שאני הייתי עושה זה לנהוג למוסך ולשים לב שלא דולקת נורה

פורסם

מעדכן

אחרי בדיקה במוסך לא נראה שיש איזשהו נזק, כנראה הטפטוף באמת היה המזגן.

רוצה לציין לטובה את מוסך אנרגי בחיפה, שבדקו את העניין, הרגיע אותי מאוד שלא היה שום נזק.

• תוכן חדש...