Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני שורוק, ב׳ דגושה.

ואם מישהו יודע איך מנקדים במק, אז אשמח ללמוד...

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

במק מחזיקים את מקש ה option ואז לחיצה על מקשי שורה ראשונה כלומר: 1 עד 9 יתנו ניקוד בעיברית.

לפעמים צריך לשלב גם shift . הדרך הכי טובה להבין : להקפיץ את המקלדת הוירטואלית למסך. מיקום הסמן ברגע הלחיצה קריטי...

בלינוקס הרבה יותר פשוט: alt ימני עם מקשי האותיות. גם פה כדאי להעזר במקלדת וירטואלית. הצירוף הכי חשוב לצורך השרשור הוא alt+4 לסימן ₪ . עבור כל השקלים שנעלמו.

עריכה אחרונה על ידי save
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תזכה למצווים ובנים זכרות

טוּמְבּּּוּח

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני כשעה, yairw כתב:

אפשר ניקוד ל"טומבוח"?

טוּמְבּוּח׳ -

מהפתגם הפרסי העתיק : خدا طتمبوخرا شناخت، که شاخش نداد. (חוֹדא טוּמְבּוּח׳רא שֶׁנַאחְ׳ת, כֶּה שַׁאחֶ׳שׁ נַדָאד). אלוהים הכיר את הטומבוח [חמור] ולכן לא נתן לו קרניים.

עריכה אחרונה על ידי borsood
שגיעת כתיף
  • אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • מעניין 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 41 דקות, Fazer כתב:

מחליפים את המק למחשב נורמאלי ואז זה כבר קל.

נגמלתי מטופלופ עם רעש של מגרסה שאפשר לעשות עליו טוסט

פורסם

איזה פרספקטיבה לחיים.

נוסע לקנות פיצוחים למשחקי היורו,מהמערכת ברכב בוקע לד זפלין,לאישה אמרתי שאני לא רוצה לראות את הפרצוף שלה בין שבע בערב עד לחצות ( סתם,סתם,אנחנו רואים כדורגל ביחד,תקנאו)

לא חייב שום דבר לאף אחד (מקווה שאיטליה תעלה),קצת מינוס אקטיבי בכרטיס אשראי.

אבל לפחות אני לא איזה אפס פאסיבי.

ערב מלא בגולים לכולנו,ושבת שלום

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, Fazer כתב:

מחליפים את המק למחשב נורמאלי ואז זה כבר קל.

ניסית לנקד ב-word לאחרונה? תחזור לספר מי נורמלי כשתצליח...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, falou כתב:

הרבה פעמים לוקח זמן עם כל מיני צדיקים אורגינל, לגלות מה המוטיבציה האמיתית שלהם. פתאום אתה מגלה ששדרן בריטי שגייס עשרות מיליונים לצדקה עבור ילדים, הוא בעצם פדופיל סדרתי. משי זהב לא עשה הכל לשם שמיים, הוא עשה את לשם המשמו שלו. ועוד.

כשאתה רואה את הטומבוחים האלו בפעולה, קל לראות מה המוטיבציה האמיתית שלהם. מהלוק המושקע ועד ההגזמה במנייריזם, הם אנשי אגו ופוזה. הצדקה באה לשרת את הפוזה, ללטף את האגו. העיקר זה הלייקים. בגלל זה, שים לב, מה שהם מאשימים בו את כתב ערוץ 11 זה שהוא... מחפש יותר צפיות, כי זה העולם שהם חיים ומושקעים בו רגשית.

מסכים עם כל מילה. אבל תמיד נותן הזדמנות ראשונה אולי אני מתבדה. רציתי להאמין שאכפת לו מהכלבים. התגלה בן אדם זבל. דניס ידוע שהוא זבל, לא מסוג של אנשים שאני הייתי רוצה במחיצתי. 

אגב לגבי הסו קולד צדקה למען הפוזה האגו וכו, מזכיר לי איזה מישהו פה מהפורום שכל מה שרצה זה  לעזור לאנשים לקחת משכנתה נכונה להם, וממש היה רובין הוד. איך שהוא הכול מתחבר. 

העירהההה! 

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם
לפני 47 דקות, borsood כתב:

טוּמְבּוּח׳ -

מהפתגם הפרסי העתיק : خدا طتمبوخرا شناخت، که شاخش نداد. (חוֹדא טוּמְבּוּח׳רא שֶׁנַאחְ׳ת, כֶּה שַׁאחֶ׳שׁ נַדָאד). אלוהים הכיר את הטומבוח [חמור] ולכן לא נתן לו קרניים.

תודה על המשפט ועל ההסבר מה זה טומחוב

אבל למה בגוגל טרנסלייט זה בכלל מדבר על תוף מרים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 14 דקות, yoni2sh כתב:

איזה פרספקטיבה לחיים.

נוסע לקנות פיצוחים למשחקי היורו,מהמערכת ברכב בוקע לד זפלין,לאישה אמרתי שאני לא רוצה לראות את הפרצוף שלה בין שבע בערב עד לחצות ( סתם,סתם,אנחנו רואים כדורגל ביחד,תקנאו)

לא חייב שום דבר לאף אחד (מקווה שאיטליה תעלה),קצת מינוס אקטיבי בכרטיס אשראי.

אבל לפחות אני לא איזה אפס פאסיבי.

ערב מלא בגולים לכולנו,ושבת שלום

פיצוצים וכדורגל? בטוח שזה לא עומר אדם בוקע מהמערכת? 😂😂

• מצחיק 1
פורסם
Just now, Smiro כתב:

פיצוצים וכדורגל? בטוח שזה לא עומר אדם בוקע מהמערכת? 😂😂

בשביל עומר אדם צריך BMW

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...