Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

תת דגם של מאזדה 3


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

אני מחפש להזמין מ Amazon פילטר אוויר ופילטר מזגן תחליפיים למאזדה 3 שלי.

 

יש כמה תחליפיים עם ביקורות ממש טובות, הרבה אנשים שם טוענים שהפילטרים נותנים את אותה איכות ואותה תמורה כמו המקורי, רק במחיר זול יותר. 

 

בכל אופן, כאשר אני נכנס להזמין חלק מסוים, בחלק מהמקרים אני נדרש למלא את תת הדגם המלא של המאזדה 3 שלי כדי לוודא תאימות. 

 

אז מבין הרשימה הבאה, במה עליי לבחור?

* מדובר במאזדה 3 שנת 2016, נפח מנוע 2000.

 

300657CE-8731-474A-ABD9-7A110949D077.thumb.jpeg.678570c947e2391dad6136ca85d6ffa4.jpeg

פורסם

למה לא לקנות כאן בחנויות חלפים?

צלצל למשה חלפים, אוטו סטור וכו..

ציין שאתה רוצה פילטרים תחליפיים איכותיים של MAHLE וכו'.. ולא תחליפי זול זול

 

לדעתי סביבות 100+ לכל פילטר

פורסם

אמאזון זה לא בטוח המקום הנכון להזמין ממנו, בכל מקרה לחפש יהיה קשה כי בארה"ב יש דגמים שונים קצת.
בכל מקרה, במקום לנחש דגמים - כנס לקטלוג של MAHLE\MANN\VALEO (יצרני מסננים מצויינים), תמצא שם את המוצר הספציפי שמתאים לך לאוטו ועם המק"ט שלו תחזור לאמאזון/איביי/אתרי חלפים אחרים כמו cars245 וכו'.

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

×
×
  • תוכן חדש...