Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אלפא 159 סטיישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

1. אם יש כאן בעלים או בעלים לשעבר של הדגם - אשמח לשמוע חוות דעת אישית.

2. אני רוצה לקנות את הדגם (1.75 TBi) - ניסיתי לחפש ביד-2 אבל זה ממש כאב ראש, כי אי אפשר לבחור לפי סטיישן או סדאן.

3. אני מניח שישנו יותר מפורום/קבוצת פייסבוק אחת של חובבי אלפא בישראל - אשמח לקבל המלצה לפורום/קבוצה הפעילה, הטובה ביותר.

אלפי תודות!

unnamed.jpg

עריכה אחרונה על ידי dman86
  • אחראי פורום
פורסם
לפני כשעה, dman86 כתב:

שלום לכולם,

1. אם יש כאן בעלים או בעלים לשעבר של הדגם - אשמח לשמוע חוות דעת אישית.

2. אני רוצה לקנות את הדגם (1.75 TBi) - ניסיתי לחפש ביד-2 אבל זה ממש כאב ראש, כי אי אפשר לבחור לפי סטיישן או סדאן.

3. אני מניח שישנו יותר מפורום/קבוצת פייסבוק אחת של חובבי אלפא בישראל - אשמח לקבל המלצה לפורום/קבוצה הפעילה, הטובה ביותר.

אלפי תודות!

1. היתה לי כשנתיים וחצי TBi סטיישן, עשיתי איתה כ-35 אלף ק"מ.

רכב ברמה גבוהה, גימור טוב, נוח, שקט (מדי). 

מבחינה ספורטיבית אז מנוע טוב שמרגיש יותר חזק מה-200 כ"ס שלו, הגה עם משקל טוב, בלמים מעולים, שלדה שזורמת היטב גם בכביש טכני

אבל היא ארוכה וכבדה מדי בשביל לקחת את זה הלאה למסלול או תוואי צפוף. פשוט משפחתית גדולה שגם יודעת לבצע, לא יותר מזה.

תחזוקה יקרה נומינלית אבל דומה לכל רכב אחר בסגמנט הזה. טיימינג סביב 5, טיפול קטן 700-800.

אין בעיות משמעותיות למעט מיכל עיבוי שהולך מהר לעולמו ומשאבת דלק, יותר נכון ההאוזינג שלה, שנסדק ומסריח את האוטו.

אבל צריך לזכור, גם הדגם הספציפי הזה שהגיע בסוף חיי ה-159, הוא כבר בן 9. זה אוטו שעבר קמ"ז ומי יודע איזה תחזוקה.

כשהאוטו מטופל - הוא אמין וכייפי. כשהוא לא מטופל, או כשהוא מייצר בלאי של רכב לא צעיר (משולשים, תושבות מנוע וכו'), אז זה לא סיפור זול.

2. אל תתפוס אותי במספרים אבל חושב שנמכרו בסה"כ 79 או 80 TBi סדאן וסטיישן.

תת הדגם שהגיע בסוף כסטיישן (וזה מה שהיה לי) היה מצוייד במתלים, ג'אנטים ובלמים של דגם ה-Ti, כלומר מונמך, מוקשח, קוטר גדול, סט ברמבו וכו'.

מבחינתי זה ה-דגם של ה-159, רק שממנו הגיעו למיטב הבנתי כ-15 יחידות.

גם אם אני טועה במספרים, סדרי הגודל עדיין קטנים. כלומר, למצוא כזו זה סיפור שמצריך ממך השתלבות בקבוצות, פייסבוק, מוסכים מתמחים.

וזה בהמשך לסעיף 3. פורום המועדון נסגר, נשאר פייסבוק ואי אילו קבוצות וואטסאפ.

בהצלחה.

בתמונות: אוטו יפה.

IMG_20170218_123053.thumb.jpg.3c94ddc2f8e304d0397e1f4253623e91.jpgIMG_20171211_154443.thumb.jpg.79b8ff9ef263c8b5153311a84dd769a2.jpg

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני שעה, o.r כתב:

אתה יודע כמה יחידות נמכרו בארץ שעונות לדרישות שלך?

לא מבין את השאלה. 

אין לי מושג כמה נמכרו, מניח שלא הרבה ועל כן הייחודיות של הדגם. 

פורסם
לפני 4 שעות, dman86 כתב:

לא מבין את השאלה. 

אין לי מושג כמה נמכרו, מניח שלא הרבה ועל כן הייחודיות של הדגם. 

הכוונה הייתה בעיקר להבהיר את מה שכנראה אתה כבר יודע- לפי ההודעות מעלה, כנראה שישנם ~10 רכבים כאלו בארץ.

אתה כנראה תרצה אחת עם נתונים טובים ולכן תצמצם את זה ל 3-4 רכבים.

עכשיו צריך לחכות שמישהו כזה ימכור ואתה תספיק לקנות.

הייתי ממליץ לחשוב על חלופה נוספת, חיפוש כזה יכול לקחת לא מעט זמן (ומזל).

בהצלחה.

פורסם

רגילה לא באה בחשבון? לדעתי אחת האלפות היפות אי פעם. אני עדיין מסובב את הראש כשאני רואה אחת, ועם כל הכבוד לג׳וליה היפה אני לא חושב שזה יהיה המצב איתה הרשאה אחת עוברת בעוד עשר שנים...

• תוכן חדש...