Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, super-man כתב:

אולג, אני חושב שיוכלו יותר לעזור לך אם תעלה לפה את תעודת האחריות שיש לך. המורחבת.

בסופו של דבר, אם אני לא טועה, הם מחויבים לפעול על פיה.

אם אין לך אותה, אולי שווה לחפש ברשת או לבקש מהשירות שלהם שישלחו לך אל המייל.

לצערי אין לי את תעודת האחריות המורחבת אלא רק של השנה הראשונה. אנסה להשיג אותה מהנותן שרות

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי.

קח את הטלוויזיה שהציעו לך.

לפחות לא כפו עליך שדרוג.

והנה כולנו יודעים מה הערך של אחריות ״מורחבת״.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

M - סדרה שיצאה ב-2017

N - סדרה שיצאה ב-2018

R - סדרה שיצאה ב-2019

T - סדרה שיצאה ב-2020

כולן שייכות לסדרת הביניים לפני סדרת ה-Q.

Q היא הייתה מאז ומתמיד הסדרה הגבוהה מעל שאר הסדרות. הציעו לך אחלה טלוויזיה (לי אישית יש את ה-Q90R בגודל 75 שיצאה ב-2019) לך הציעו את ה-Q70T שיצאה ב-2020 והיא רחוקה שנות אור ממה שיש לך כרגע. הייתי שוקל ברצינות את השדרוג.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 6 דקות, Shmulik_Miata כתב:

M - סדרה שיצאה ב-2017

N - סדרה שיצאה ב-2018

R - סדרה שיצאה ב-2019

T - סדרה שיצאה ב-2020

כולן שייכות לסדרת הביניים לפני סדרת ה-Q.

Q היא הייתה מאז ומתמיד הסדרה הגבוהה מעל שאר הסדרות. הציעו לך אחלה טלוויזיה (לי אישית יש את ה-Q90R בגודל 75 שיצאה ב-2019) לך הציעו את ה-Q70T שיצאה ב-2020 והיא רחוקה שנות אור ממה שיש לך כרגע. הייתי שוקל ברצינות את השדרוג.

מחירה של q70t בגודל 65 הוא סביב ה 5000 ש"ח בחנויות. היא ממש לא שנות אור מהטלויזיה שרכשתי, גם אם היא מהסדרה הגבוהה. 

פורסם
לפני 1 דקה, oleg_kra כתב:

מחירה של q70t בגודל 65 הוא סביב ה 5000 ש"ח בחנויות. היא ממש לא שנות אור מהטלויזיה שרכשתי, גם אם היא מהסדרה הגבוהה. 

אולי לא מבחינה כספית, מבחינת טכנולוגיה אני בטוח שיש הבדלים מהותיים. המחיר שציינת הוא מחיר נמוך יחסית כיוון שסדרת 2021 כבר נכנסת לשוק.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

היתרון הגדול של ה Q70T הוא תמיכה בסטנדרטים חדשים יותר, פאנל 120HZ עם תמיכה ב VRR (קריטי רק אם יש מחשב/קונסולה חזקים  מספיק מחוברים), HDMI 2.1 (שוב, רלוונטי בעיקר למשחקים) ותפקוד טוב יותר ב black frame insertion/פחות פליקרינג.

אם הבחור לא חורש על משחקים, לקחת את ה Q60T נשמע כמו עסקה סבירה. בגדול אין המון הבדל בינה לבין ה 70 למעט מה שציינתי למעלה, ואני אומר את זה בתור בעלים של ה 70.

• אהבתי 2
פורסם

1. שיקול דעתם הבלעדי הוא תנאי מקפח בחוזה אחיד ויש לפרשו בצמצום

2. אמינות המוצרים שלהם פח אשפה

3. האחריות המיץ של הזבל

4. גם האיכות כבר לא אי, אי, אי

5. מומלץ בעיקר למזוכיסטים, משפטנים משועממים וחובבי DSG

קח מה שנותנים, תגיד תודה וראה זאת כשכר לימוד.

• מעניין 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

1. שיקול הדעת של נותן אחריות, בין לתקן או לתת אחר, מוגדר גם בתוך האחריות המחוייבת בחוק.

2. טלוויזיות זה מוצר אמין. דברתי פעם עם יבואן מקביל של פיוניר (בתקופה שהפלזמות שלהן שלטו והיו יקרות). הוא לא החזיק בכלל שירות תיקונים, פשוט היה מחליף כרטיס במקום או מחליף מכשיר. והוא היה איש אחד שמביא משלוח פה ושם.

אז אם לפני 20 שנה לא היה שווה להתעסק עם זה, היום בטוח לא כדאי.

אני מהמר שאין להם בכלל שירות תיקונים. הניסיון להציע שדרוג, זה שיטת מצליח.

3. שים לב מה קורה פה. בסופו של דבר המכשיר הוחלף, והפתרון הסופי השתלם, אבל קיבלו את זה יחד עם הפרסום השלילי, של הכמה אלפים שייקראו את השרשור הזה כשייחפשו עליהם מידע בגוגל. 

שווה כל הפרסום השלילי הזה, וזמן הטכנאי, וההתעסקות, בשביל לחסוך 2,500 שקל?!

פשוט טיפשות.

5. DSG זה הגיר הכי טוב שנהגתי עליו, וגם אחרי עשרות אלפי ק״מ, במכוניות שונות, אף פעם לא עלה לי שקל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

בעניין האמינות - היא הפכה להיות טובה יותר אך בינארית. מוצרים מחזיקים יותר טוב מעמד אבל כל תקלה היא משביתה.

בממוצע אתה מקבל אורך חיים גבוה עם אפס תקלות עד להשבתה, אבל זה כמו לטבוע בבריכה שעומקה 20 ס"מ בממוצע - לקוח אחד יחווה תקלה אחרי שנתיים ולקוח אחר רק אחרי 20 שנה, בממוצע הם מרוצים אבל הלקוח הראשון, אפעס, לא כל כך :-)

לעניין ההצעה שקיבל פותח השרשור - סבירה בסה"כ. היו יכולים לעטוף את זה בצורה נעימה יותר אבל זה כבר מים מתחת לגשר.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אף מכשיר לא שורד היום 20 שנה... גם לא 10
תקלת פנל (שהיא העיקרית) = פח אשפה
ספק, לוח ראשי או TCON אפשר להחליף

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה יודע שזה חד וחלק לא נכון, אז למה אתה כותב את זה. בבית כרגע:

-סאמסונג 32A350, נקנתה ב 2008, עוד עושה חיל

-מדיח של באוקנכט, נקנה ב 2006

-טלויזית 42" של LG, נקנתה גם איפושהו ב 2008

-מקרר של סאמסונג, נקנה ב 2005

לגבי המכשירים של היום, נדע את התשובה לטענה שלך בעוד 10 שנים. צריך לזכור שהשימוש השתנה, הטלויזיות גם רואות היום יותר שימוש- מחוברות למחשב, לקונסולות משחקים, בינג'ים בנטפליקס ומה לא.

פורסם

הטלוויזיות שעברו בערך בשנת 2010 מ Lcd ל led כבר לא אמינות יותר.
הסמסונג שלך היא LCD עם תאורה אחורית ובאמת היו יחסית אמינות. גם לי יש טושיבה ישנה בגיל הזה שמסרבת למות. המוצרים החדשים נולדו למות
לגבי המקרר אני מאוד מופתע, המקררים שלהם זה ביוב ויש אפילו תביעה ייצוגית בעניין ולא מעט חומר בגוגל.
תראה לי סדרה D וצפונה ששרדה 5 שנים ותקבל להדליק משואה ביום העצמאות הבא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...