Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 שעות, EliC25 כתב:

שמע, פחות מעניין אותי הסווירלים כמו שמעניין אותי צבע דהוי ומקולף.

לראשון יש פתרון, לשני אין מלבד צביעה.

כמו שאמרתי,זה יותר מסווירלים זה יכול לעשות נזק ממשי לצבע,במיוחד באקלים לח זה מגביר היווצרות של חלודה.

וצבע לא דוהה מהשמש,עם טיפול נכון של אוטם,או ציפוי או חומרים כאלה ואחרים הצבע לא ידהה.
מה שאתה קורא לו דהייה(קילופי לכה),שזה מה שיש לרוב הרכבים בארץ,זה בכלל לא נגרם מהשמש,זה נגרם ממכונות שטיפה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיים סוכך נייד חשמלי לרכב שאינו יוצר סרווילים.

אשר מגן על הרכב מפני השמש ונזקי הטבע

הסוכך בעל יכולת הצללה לכל אורכו של האוטו.

מגיע עם מנגנון הפעלה וקיפול אוטומטי
הנשלט באמצעות שלט רחוק.

317581.jpg

פורסם
לפני שעתיים, ArikC כתב:

כמו שאמרתי,זה יותר מסווירלים זה יכול לעשות נזק ממשי לצבע,במיוחד באקלים לח זה מגביר היווצרות של חלודה.

וצבע לא דוהה מהשמש,עם טיפול נכון של אוטם,או ציפוי או חומרים כאלה ואחרים הצבע לא ידהה.
מה שאתה קורא לו דהייה(קילופי לכה),שזה מה שיש לרוב הרכבים בארץ,זה בכלל לא נגרם מהשמש,זה נגרם ממכונות שטיפה.

הרכב שלי מודל 2014, אני קניתי אותו ביולי 2016 ומאז אני שוטף אותו בעצמי ועם חומרים איכותיים בלבד.

לצערי, באזורי אין חניות מוצלות והיום אני סובל מפיצוצים בלקה בגג ואין מנוס מצביעה או מדבקה.

כל שאר חלקי הרכב - הצבע מעולה.

אז או שבשנתיים וקצת הרכב נשטף במכונות והרג את הצבע רק בגג, או שהשמש פשוט הורגת צביעה לא איכותית מהיצרן.

כי אני יכול להגיד בוודאות שאף אחד מהשכנים שלי לא שוטף ידני או במכון שטיפה איכותי ופרט לאיזו מזדה שבורה בת 20, רק אני סובל מקילופים.

את הרכב הבא אני אצפה בננו, אבל כשזה הרכב הראשון שלי ובעודי סטודנט - אין כסף להוצאות מיותרות.

פורסם

מזכיר לי שפעם היו מכסים את המקלדת והמסך של המחשב לאחר השימוש.

כנראה שבאמת ככל שהמוצר חדשני וידר יותר אנשים יותר משתדלים לשמור עליו.

היום אנשים מחליפים רכב כל כמה שנים אין להם סיבה לשמור עליו עד כדי כך.

פורסם

מי זוכר שבעבר היו מן פלסטיקים כאלו לרוב עם מחזיר אור שהיו מדביקים בקצוות הדלתות כדי למנוע מכות מפתיחת דלתות? (וסיטרואן עם הבמפים לקחו את זה שלב קדימה) או מדבקות הגנה בפינות של הפגושים? 

לא רואים דברים כאלו. 

כבר לא רואים אפילו אנשים ששם סוככי שמש.

רכב זה מוצר זמין הרבה יותר מבעבר, כמה שנים וזורקים.

פורסם
לפני כשעה, dj_dani כתב:

מי זוכר שבעבר היו מן פלסטיקים כאלו לרוב עם מחזיר אור שהיו מדביקים בקצוות הדלתות כדי למנוע מכות מפתיחת דלתות? (וסיטרואן עם הבמפים לקחו את זה שלב קדימה) או מדבקות הגנה בפינות של הפגושים? 

😅😅

IMG-20200725-WA0013.jpg

• אהבתי 1
פורסם

גם חשבתי שמגני דלתות נעלמו מהעולם, עד שראיתי באוטו דיפו הם מוכרים אותם עדיין. 

הכי אהבתי את הפטנט של פולקסווגן טי קרוס (נדמה לי או קאמיק, אבדוק) שנפתחים גומיות מהדלת באופן אוטומט

להגן מפני מכות בזמן פתיחת הדלת. פטנט מעולה שהיו צריכים לאמץ מזמן בתור סטנדרט בכל רכב. (שימושי בארץ במיוחד)

פורסם
גם חשבתי שמגני דלתות נעלמו מהעולם, עד שראיתי באוטו דיפו הם מוכרים אותם עדיין. 

הכי אהבתי את הפטנט של פולקסווגן טי קרוס (נדמה לי או קאמיק, אבדוק) שנפתחים גומיות מהדלת באופן אוטומט
להגן מפני מכות בזמן פתיחת הדלת. פטנט מעולה שהיו צריכים לאמץ מזמן בתור סטנדרט בכל רכב. (שימושי בארץ במיוחד)

סקרנת אותי ומסתבר שגם בפוקוס RS יש פטנט כזה. חבל שאין כאלה בכל הרכבים...
פורסם

אני מתכוון לפלסטיק/גומי שנשלף בזמן פתיחת הדלת, לא גומיות מולבשות על הדלת.

דומה לזה אבל לא בדיוק.

פורסם
בתאריך 7.4.2021 בשעה 07:01, yogev20 כתב:

אני מתכוון לפלסטיק/גומי שנשלף בזמן פתיחת הדלת, לא גומיות מולבשות על הדלת.

דומה לזה אבל לא בדיוק.

קיים בסקודה קודיאק

פורסם

אכן ,פטנט חיוני שחייב להיות בכל רכב.  זאת מכה שהורסת כל מראה של רכב 

גם שהיה הכי מטופל חיצונית. פשוט כואב לראות את מכות הדלתות על רכבים חדשים וגם ישנים.

• תוכן חדש...