Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב 2012, אבל מוחזק מצוין ללא מכות ועם צבע במצב נקי לחלוטין.
איך אפשר לתקן את המכה הזו שבתמונות?
נראה לי שאם אלך למוסך צבע זה יהיה סיפור לא זול ולא ברור לי אם הם עושים תיקון רק מקומי כזה.
הכוונה שלי היא בעיקר לטשטש את הצבע הכהה אפור שנגרם מהשפשפוף ושיראה לבן.
יש מקום בשם קארפיקס שמוכרים ספריי כזה , מותאם לכל רכב.
העניין הוא שאני רואה שם איזה מילימטר או משהו כזה של שכבת הצבע מעל לפח(או שזה בכלל פלסטיק) שאותה צריך ליישר, אולי עם איזה שפכטל, על מנת שזה יהיה באותו הגובה.
תודה מראש על כל הצעה שתעזור.

20210324_142449.jpg

20210324_153209.jpg

פורסם

אי אפשר לתקן עצמאית תיקון כזה, כי מדובר על פגיעה עמוקה. (אפשרי, אך צריך מיומנות וכלים מתאימים)

תיקון מקומי לא יעלה הרבה (400/550 ש"ח) יסגור את הפינה שתראה יפה. (תיקון מקומי = צובעים רק את  אזור הפגיעה)

עשיתי עשרות פעמים תיקון מקומי על כמה רכבים, זה נראה טוב, מלבד שכבה דקה של לכה שרואים ממש מקרוב. 

פורסם

זה מה שכתב לי חבר.
"לגרד עם שפכטל את כל מה שמתפורר .
לשפשף עם בג שמיר עדין .
ולצבוע מספר פעמים עם ספריי בגוון המתאים,

לפני 18 דקות, yogev20 כתב:

אי אפשר לתקן עצמאית תיקון כזה, כי מדובר על פגיעה עמוקה. (אפשרי, אך צריך מיומנות וכלים מתאימים)

תיקון מקומי לא יעלה הרבה (400/550 ש"ח) יסגור את הפינה שתראה יפה. (תיקון מקומי = צובעים רק את  אזור הפגיעה)

עשיתי עשרות פעמים תיקון מקומי על כמה רכבים, זה נראה טוב, מלבד שכבה דקה של לכה שרואים ממש מקרוב. 

איפה אפשר לעשות תיקון כזה, לא יקר.

פורסם
לפני 4 דקות, yogev20 כתב:

תבדוק מול כמה פחחים באזור שלך, ותקבל קנה מידה של מחירים.

מאיזה אזור אתה? 

תל אביב מרכז

פורסם

צר לי, לא מכיר בתל אביב. תברר עם חברים משפחה אולי מישהו מכיר מהאזור.

זה לא תיקון מסובך, אולם צריך לדעת לתאים צבע לא רק של הקוד, אלא לפי הגוון שדהה באופן טבעי.

פורסם

צביעה מקומית זה רק את החלק הפגוע. כלומר מילוי עם חומר פחחים (לאחר הכנה) צבעיה, ושכבת לכה

שיושבת ממש מעט מעל הלכה הקיימת. (ליצור אחידות)

פורסם

אם אתה מאזור תל אביב, אמליץ לך על "קאר-פיקס", נמצאים ברחוב ישראל בק.

תן מבט בערוץ יוטיוב שלהם, מראים עבודות ותוצאות.

אופציה ראשונה תהיה לתת להם לבצע את התיקון, הייתי מעריך שזה משהו שהם עושים תוך יום אחד, אבל שווה לצלצל ולשאול.

אופציה נוספת היא (במידה ואתה אוהב את ההתעסקות), להגיע עם הרכב לשם ולהראות להם במה מדובר.

על בסיס זה הם יבנו לך ערכה הכוללת את כל מה שנדרש לתיקון עצמאי, ויסבירו לך איך ובאיזה צורה אתה צריך לעשות את זה.

השתמשתי בשירותים האלה שלהם כמה פעמים, ובסך הכל יצאתי מאוד מרוצה ביחס למחיר.

בהצלחה

פורסם

אפשר לטפל בזה לבד , תהליך ארוך אך אפשרי .

אם יש לך זמן דבר איתי נקנה ציוד ונעזור לך עם זה בכיף .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם (נערך)

מצטרף להמלצה על קארפיקס.

הייתי אצלהם שבוע שעבר ויצאתי מרוצה, אבל אני מחכה קצת לפני שארשום חווד מסודרת.

הם בהחלט נראים לי כעסק שמציע עלות-תועלת מצויינת.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם

אני בהחלט לא חושב שהם מושלמים.

אבל אני עברתי במהלך שבוע שלם אצל 4/5 פחחים וכמעט כולם הציעו לי או לשים טיפקס/צבע יסוד על הנקודה (הייתה לי נק' חלודה על המכסה מנוע) או לצבוע את כל המכסה מנוע.

ואז שאלתי אם יהיה הבדל צבע בין המכסה לכנף ואמרו לי שזה ייתכן.

(וזה היה נראה כבר כאילו הרכב עבר תאונה)

הצביעה נעשתה על המכסה מנוע, מקום שהבנתי שהוא רגיש, אז נראה איך היא תחזיק.

לגבי קליפת התפוז, 

עשיתי חיפוש פה בפורום והבנתי שפוליש/דיטיילר אמור לפתור את זה.

אין לי כל כך ידיעה לגבי זה..

פורסם

ציינתי בתחילה שאפשר לצבוע מקומי. יודע את זה מניסיון ארוך שנים. לא יודע איזה פחחים אמרו טיפקס, לא נראים לי רציניים.

מרקם תפוז מורידים עם שלייף סבון. 

• תוכן חדש...