Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

קיבלתי זיכוי של 150 ש"ח בהום סנטר, ויש להם מבצע של קנה 2 מוצרים של סונקס וקבל את השלישי בחינם. 

עכשיו, אני רוצה לעשות פלסטלינה ופוליש לרכב, יש הכל (גם אוטם), חסר לי רק ווקס. 

הסתכלתי באתר שלהם ויש כל מיני ווקסים, האם אתם מכירים את אחד או יותר מהווקסים שלהם? 

אשמח לקבל המלצה. 

תודה רבה

SONAX EASY SHINE

image.thumb.png.446f3f5b0b64afbbd5d7835891a395fd.png

SONAX WASH&WAX

image.thumb.png.1603ac83e832e598c5761a938f886a46.png

ספריי אנד סיל SONAX XTREME

image.thumb.png.50490f472de2a610d0020298dc52ea79.png

משחה SONAX Paintwork Gloss

image.thumb.png.82f79d692303c71a81ed78c321db7da7.png

פוליש ווקס לרכב NANO PRO כסוף/אפור SONA

image.thumb.png.ebb2f3e8dd8e0ab28c2cd2ca449f3a16.png

סופר ווקס נוזלי SONAX

image.thumb.png.0fe9e91b2b30de4c54006965198ddaef.png

ווקס בן רגע SONAX

image.thumb.png.9c3ba3edd3cf9e72642555442fee7631.png

ווקס BRILLIANTWAX מקצועי SONAX

image.thumb.png.df5708a25971224736afb6904ad20b1c.png

ווקס BRILLIANTWAX מקצועי SONAX 250ML

image.thumb.png.d3d1a7583caef487787bfb5d855ecd65.png

פורסם

@imprezadude

אמרו לי שאוטם זה דבר אחד, ווקס דבר אחר. 

נועדו למטרות שונות, ולא בהכרח שאוטם ייתן את אותו ברק שווקס מסוגל לתת. 

בכל אופן, אם אתה אומר שאין הבדל בין אוטם לווקס, אז אולי אני אחפש מוצרים אחרים. העיקר לקחת משהו עם הזיכוי שקיבלתי. 

ראיתי שהם מוכרים כדור פוליש של SONAX, זה יכול להועיל בתהליך של פוליש או מיותר? 

https://www.homecenter.co.il/cleaning-tools/product-page/20938

ראיתי שיש גם כמה תכשירים של ניקוי וחידוש ג'אנטים. הם נותנים אפקט שונה משימוש ב-APC לניקוי ג'אנטים? 

פורסם

תשקיע את הכסף בתכשירים לניקוי ריפודים לתחזוקה, שמפו, חידוש פלסטיקים, ומוצרי QD שתמיד נותנים ערך מוסף בכל שטיפות.

אין שום צורך בווקס. לאחרונה המלצתי על כמה מוצרים מעניינים  לגימור סופי. (QD)

פורסם

וקס ואוטם אלה שני מוצרים שונים שמטרתם דומה, וקס נותן יותר דגש על קוסמטיקה ומחזיק בלחץ 3 שבועות ואוטם נותן יותר דגש על תחזוקה והגנה ומחזיק כמה חודשים. 

אפשר לשים וקס מעל אוטם בכל אופן. (לא הפוך)

תכשירים לניקוי גאנטים מכילים גם מפרקי מתכות כך שהניקוי שלהם ״עמוק״ יותר מAPC. לדעתי זה מתאים לפעם ב ולא קבוע, אני משתמש בAPC.

ה״כדור״ הזה ששלחת הוא סך הכל דרך נוחה יותר להחזיק כשעושים פוליש, לא מצדיק 50 שקל לדעתי האישית.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

במקומך הייתי לוקח שני Sonax BSD ( במקום ווקס ).
ותכשיר לניקוי הפנים של הרכב (Sonax xtreme interior cleaner )

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באופן כללי לסונקס יש ליין שנקרא אקסטרים, שהוא יותר "מקצועי". שמתי לב שלפעמים מוכרים את המוצר הרגיל, והאקסרים באותו מחיר, אז שווה לקחת את האקסרים.

מוצרים של סונקס שאני אוהב, ומשתמש באופן קבוע.

1. קוויק דיטיילר, bsd. אני כבר לא סופר כמה בקבוקים כאלה קניתי,  משתמש בו באופן קבוע. בתור עזר לייבוש על רכב צעט רטוב, מוסיף ברק נהדר ומחזק קצת את האוטם צבע. זה המוצר של סונקס שהכי אהבתי.

2. הwheel cleaner שלהם מעולה , יש שניים שאני אוהב, האקסטרים, והביסט החדש יותר.

3. דיטיילר לניקוי פנימי, גם הרגיל מצויין, האקסרים מרגיש קצת יותר חזק בניקוי, ונראה שהוא מוסיף גם טיפה ברק לדש, ולחלקי פלסטיק.

4. קצף לניקוי ריפודים

מוצרים שהשתמשתי בהם מתוך סקרנות, והם בסדר ולא יותר:

1. ספריי אנד סיל

2. ג'ל לחידוש צמיגים

3. יש להם שמפו פשוט לרכב. נמכר די בזול,  היה השמפו הראשון שלי, ועשה עבודה טובה ביחס למחיר שלו.

מוצר אחד שלהם שניסיתי וממש לא אהבתי, זה השמפו עם וקס,  פשוט נורא, לא אהבתי בכלל. 

פורסם

היי, 

תודה על העזרה.

אפשר הסבר מה זה בבקשה Sonax BSD?

זה סוג של אוטם צבע? 

פשוט רכשתי לא מזמן Sonax Profiline  

Polymer Net Shield, לכן מעדיף לא לרכוש פעמיים אוטם צבע. 

תודה רבה לכולכם על המענה.

פורסם

https://www.autostore.co.il/product/נוזל-הברקה-סופי-sonax-xtreme/
נוזל הברקה סופי אשר מעניק ברק בדומה לווקס ודוחה מים, אבל מחזיק יותר זמן ( בטח בהשוואה מול הווקסים של sonax) .
הוא גם יכול לשמש בתור דיטיילר נוזלי מהיר להורדת לכלוכים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צודק, שכחתי לציין את זה. 

עם זאת, הוא לא נועד, בניגוד למה שאולי רשום, להיות קוויק דיטיילר במובן של להוריד לכלוכים. הוא כן אוטם נוזלי מעולה שמחזיק מאוד טוב. 

אני משתמש בו על אוטמים מדי שטיפה, ממליץ מאוד. 

פורסם

אם היה לי כזה זיכוי אני הייתי הולך על המנקה חישוקים שלהם שהוא בין הטובים, 

ועל הספריי אנד סיל גם לחישוקים הוא מצויין אחרי ניקוי מרסס ושוטף ויש לך אוטם על החישוקים אין יותר קל מזה. 

פורסם
בתאריך 18.3.2021 בשעה 13:45, Adani כתב:

וקס ואוטם אלה שני מוצרים שונים שמטרתם דומה, וקס נותן יותר דגש על קוסמטיקה ומחזיק בלחץ 3 שבועות ואוטם נותן יותר דגש על תחזוקה והגנה ומחזיק כמה חודשים. 

אפשר לשים וקס מעל אוטם בכל אופן. (לא הפוך)

אם משתמשים באוטם על הווקס, אז הפעולה של הווקס בעצם מתבטלת? לא שזה צריך לשנות, הרי הפעולה של האוטם הרבה יותר טובה, פשוט אולי קצת פחות ברק וגם לא בטוח (אוטם של מנזרנה לטעמי משאיר את הרכב ממש ממש מבריק).

קניתי היום ווקס קארנובה של מגווירס בשביל לעבוד על ליטוש פנסים לפי איזה סרטון ביו טיוב שרץ פה כמה פעמים (הווקס כמובן בסוף בסוף). אם אני אשתמש בווקס גם על הרכב, זה לא יפגע באוטם צבע שיישמתי די מזמן (צריך כבר לחדש שוב אחרי פלסטלינה)? 

פורסם

זה לא שהפעולה מתבטלת, עושים את זה אם רוצים להוסיף ברק למרות שקוויק דיטיילר לרוב יעשה עבודה טובה יותר.

אם אתה צריך לחדש את האוטם ומחפש פיתרון זמני יישום של וקס הוא דווקא רעיון טוב.

אני גם משתמש באוטם של מנזרנה ולא חושב שצריך שום דבר מעבר לברק, זה מספיק מבריק גם בשבילי.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

תיישמו מעל המנזרנה QD של GYEON או של Turtle Wax Ice Seal N Shine

תראו איזה הבדל תקבלו מעל הצבע. עשיתי עשרות ניסיונות בעבר מעל מנזרנה, ווקסים מכל הסוגים

QD הכי מובילים, GYEON משתלב בצורה מעולה עם מנזרנה ונותן ברק מעולה. Turtle בעל ברק מדהים (להפתעתי כי אני לא מחבב את המותג)

אבל החיסרון שלו שהוא מבליט סווירלים מרוב שיש לו הברק גבוה. אני רק משער איזה גולס הוא יתן על רכב מטופל ללא סווירלים.

IMG_20201214_132704.thumb.jpg.7ac006d73a071221afe5822b9821ab42.jpg

אחרי Turtle. (פשוט מדהים)

IMG_20210121_121115.thumb.jpg.44f24ee7c9c9bf487604e952394e76b9.jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם

@yogev20 תיארתי לעצמי שיהיה לך משהו מועיל יותר להגיד בנושא אחרי כל הניסויים שלך. :) 

אגב איך הBSD לעומת הQD האלה?

• תוכן חדש...