Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חבר מצא רכב i25 ב33k שקל, שנת 2014, נסע 110 אלף קילומטרים, והשאלה שלי כזאת.

הרכב עצמו הוא סבבה, מכות קצת בצדדים ונראה כי לא נסעו בו הרבה, אבל יש קצת קורוזיה על המכסה מנוע ובצדדים של המכסה. השאלה אם כדאי לוותר על הרכב או בכל זאת לקחת אותו, כאשר הבדיקה במכון בדיקות סבבה(אין בעיה במנוע גיר וכו').

תודה!

פורסם

מה זה קורוזיה? חלודה?
ניתן לטפל בדברים האלה ע"י חומרים ייעודיים או אפילו לצבוע.
רכב במצב מכני במחיר הזה לא הייתי פוסל בגלל זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, vladclar כתב:

מה זה קורוזיה? חלודה?
ניתן לטפל בדברים האלה ע"י חומרים ייעודיים או אפילו לצבוע.
רכב במצב מכני במחיר הזה לא הייתי פוסל בגלל זה.

היי, תודה על התגובה המהירה!

כן יש על הרכב טיפה כתמי חלודה על המכסה מנוע מקדימה ובצדדים שלו(אפילו בליטות של קורוזיה), והפחד שלו זה שהקורוזיה "תאכל" את הרכב. השאלה אם גם אחרי צביעה\חומרים זה מספיק בשביל לטפל בבעיה, ובנוסף מה המחיר המשוער של טיפול כזה?

עריכה אחרונה על ידי Orleans1428
פורסם

יש לי תחושה שמדובר ברכב שעבר החלפה של מכסה המנוע לאחד תחליפי, כבר יצא לי לראות כמה כאלו מחלידים בקצוות.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

לא הייתי פוסל על כזה דבר רכב, זה ניתן לתיקון וצביעה מחדש.

בדקת אם יש היסטורית טיפולים?

דוח סליקה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכבים מודרניים בגיל כזה לא נוטים להחליד! 

חסרים פרטים מהותיים כמו תת דגם, היסטוריית בעלות, היסטוריית טיפולים, היסטוריית תאונות, מי המוכר, מי ביצע את הבדיקה ומה מחיר המחירון המשוקלל של הרכב בלוי יצחק. 

אישית לא הייתי קונה רכב כזה, יש היצע מטורף של הדגם, אז למה דווקא זו? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 8 שעות, yulianx כתב:

לא הייתי פוסל על כזה דבר רכב, זה ניתן לתיקון וצביעה מחדש.

בדקת אם יש היסטורית טיפולים?

דוח סליקה?

Just now, markb205 כתב:

רכבים מודרניים בגיל כזה לא נוטים להחליד! 

חסרים פרטים מהותיים כמו תת דגם, היסטוריית בעלות, היסטוריית טיפולים, היסטוריית תאונות, מי המוכר, מי ביצע את הבדיקה ומה מחיר המחירון המשוקלל של הרכב בלוי יצחק. 

אישית לא הייתי קונה רכב כזה, יש היצע מטורף של הדגם, אז למה דווקא זו? 

תודה על התשובה!

קצת על הרכב, הרכב הוא יד שנייה כאשר יד ראשונה ליסינג ויד שנייה פרטית. הרכב הוא מסוג i25 inspire מנוע 1400.

אין ספר של היסטוריית טיפולים מסודרת, רק מסמכים שמעידים על טיפולים שבוצעו בזמן האחזקה הפרטית כגון החלפת רצועת טיימינג לפני שנה, החלפת צמיגים ועוד כמה טיפולים קטנים. אין תיעוד של היסטוריית טיפולים בתקופת הליסינג. לא ראינו תאונות בדו"ח הסליקה ומעבר לקורוזיה הכל פחות או יותר נראה תקין ברמה הסבירה. המוכר הוא אדם פרטי, נחמד בסה"כ אבל כן מה שנקרא "בא למכור" וניכר שהוא מנסה להשקיט את החששות שיש לגבי הרכב.

הסיבה שהרכב הזה רלוונטי זה כי הוא עם ק"מ יחסית נמוך, הרכב מ2014 ובין 2014-2017 נסעו בו 80 אלף, והשאר נסעו בו 30 אלף קילומטר, שאני חושב שהקילומטר זה הפרמטר הראשי שגורם להתעניין ברכב.

פורסם

מחירון הרכב המשוקלל הוא 32700.

אז מה כ"כ משתלם בעסקה הזו? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
Just now, markb205 כתב:

מחירון הרכב המשוקלל הוא 32700.

אז מה כ"כ משתלם בעסקה הזו? 

תיאורתית רק הק"מ הנמוך. אבל לאור מה שאנשים בפורום אמרו אולי זו לא עסקה כזאת משתלמת וטוב ששאלתי 🙂

• תוכן חדש...