Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, היינו באוטו סנטר היום ראינו את הג'אז ואת הI20 הרגילה והCROSS.

אבא שלי מאוד התלהב מהג'אז (נסיעת מבחן הוא רוצה לעשות כשיגיע לסניף הרכב שאנחנו מחכים לו מהליסינג). הוא די התעקש (בצדק לדעתי) על גימור קומפורט, הכיוון כרגע לרכב:

2017, ליסינג (אצלם בהרץ), 72K ק"מ, עבר טיפול 75 ממש לא מזמן (יש היסטוריה שלהם בגלל שהרכב טופל אצלם בעצם, רק שאי אפשר לראות מה החליפו בכל טיפול). המחיר המבוקש הוא סביב ה58K. (כמובן קומפורט). איך זה נשמע? בעיקרון מבחינתנו זה מתאים בתקציב ומתאים מבחינת נתונים, נראה גם שבתור רכב ליסינג לא "קרעו" אותו יותר מדי מבחינת הנסועה השנתית וכמובן שהרכב יילקח לבדיקה מטעמנו.

לחילופין, אם ייכנס למלאי רכב עם נתונים דומים משנתון 2018 אע"פ שיהיה קצת יותר יקר (וכמובן במידה ויימצא מתאים בבדיקה)-נקח אותו בשביל עוד תוספת קטנה בגין השנתון.

את הI20 הוא פחות אהב, או יותר נכון- ממש התאהב בג'אז. על סמך מה שנאמר פה, נראה שהג'אז בחירה לא רעה בכלל. (אם נצליח נקנה מ2018 ולאור העובדה שהרכב הקודם נמכר ללא טרייד זה מאפשר לנו גם לבדוק את השוק הפרטי הדליל שיש).

*שאלה כללית- הסתכלתי באתר של מאיר וזה נראה שאחת לשני טיפולים מחליפים בג'אז שמן גיר- זה הגיוני?!

אני מחזיק הונדה סיוויק, מטפל בדיוק לפי מפרט הטיפולים שמופיע שם לפי מספר ק"מ והחלפתי שמן גיר פעם אחת (הרכב טופל אצלי כבר 3 פעמים וגם בטיפול שלפני לא החליפו שמן גיר) זה מייקר את הטיפולים בצורה מטורפת, אני רגיל מאצלי מה שנקרא "טיפול גדול-טיפול קטן-טיפול גדול..." מה כ"כ שונה בין שני הרכבים?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...