Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

*אוהב את מקום העבודה אבל לא אזיל דמעה אם יפטרו- מרגיש ורואה בדוחות שאני עובד פי 2 מהאנשים*

בתאריך 4.1 קיבלתי הודעה על להיכנס לבידוד כי הייתי באמצע העבודה עם אחד הלקוחות שהוא חולה מאומת.

שולח המייל הבא למנהלת כוח אדם:

איך מתבצע התשלום עבור ימי הבידוד? זה פעם ראשונה שמקבל הודעה כזאת.

אחרי סיום הבידוד מגיע למנהלת שכר, הכל בסדר?

כן

קיבלת המייל? כן

זה בסדר? כן.

הופ עוד בידוד בגלל עובד חולה שהדביק 15 עובדים.

מקבלים תלוש משכורת- בום.

8 ימי מחלה הלכו {לרוב האנשים אין בעיה עם זה. לי כן כי אני חולה פסוריאזיס וימי המחלה חשובים לי לקבלת משכורת סבירה לקיום שאני בטיפולים}. יש לי מינוס 4 ימי מחלה בתלוש.

אני אומר לה ,סליחה, למה הורדתם לי?

זה החוק.

אמרתי לה הנה המייל שאלתי באמצע החודש מה קורה אמרתם הכל בסדר.

שלחה אותי לדבר עם מנהלת כוח אדם.

אמרה יש בג"ץ. אמרתי מה בג"ץ ? שנה שלמה יש קורונה ואנשים נכנסים ויוצאים מבידוד ב12 סניפים של הרשת. את רשמת. קחי אחריות. אני צריך את הימי מחלה האלו. אמרה לי זה מה יש. אמרתי לה אני רוצה תאונת עבודה. זה קרה לי בעבודה ואז היא אמרה אני אבדוק ולא חזרה אליי.

מה לעשות?

ללכת לבית הדין לעבודה?

1500 שקל חסרים לי במשכורת הנוכחית. ומה שיקרה זה שבחודש אוגוסט במקום להיות עם משכורת מלאה שאני בטיפולים אקבל 3000 שקל.

זה לא הוגן.

elad.jpg

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא רואה במייל הבטחה שהכל על חשבונם אלא שהכל בסדר. הפירוש שלי זה שזה משולם לפי החוקופה החוק קבע שיש לך "השתתפות עצמית".

מה שכן, בגלל שנדבקת בעבודה עקב העבודה אולי סה יכול להיחשב כמחלת מקצוע או תאונת עבודה. נחכה לעורכי הדין בתחום הזה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נרשמת לבידוד באתר משרד הבריאות? אם כן 4 הימים הראשונים על חשבונך, השאר על חשבון המעביד.

בית דין לעבודה? חשוב על עתידך במקום העבודה. אם 1500 ש"ח מצדיקים לך סכנת פיטורין לך על זה. אם ממילא זה סוף הדרך שלך ברשת, אז לך על זה.

דרך אגב, לגבי תאונת עבודה, זה מסלול מעניין, לדעתי אפשרי. אבל מצריך ייעוץ משפטי.

מציע לך להתייעץ עם ארגון עובדים, גם אםצזה מצריך אותך להצטרף.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה 1500 שקל כרגע

ו5000 שקל באוגוסט

גם על זה לוותר?

לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

אני לא רואה במייל הבטחה שהכל על חשבונם אלא שהכל בסדר. הפירוש שלי זה שזה משולם לפי החוקופה החוק קבע שיש לך "השתתפות עצמית".

מה שכן, בגלל שנדבקת בעבודה עקב העבודה אולי סה יכול להיחשב כמחלת מקצוע או תאונת עבודה. נחכה לעורכי הדין בתחום הזה.

רשום התשלום לא יורד ממחלה

משמע ימי המחלה שלי נשמרים.

מה שלא קרה בפועל.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אני רואה שאמרו שהכל בסדר ותקבל שכר רגיל.

לגבי הבגץ בהתחלה המעביד חוייב לשלם מכיסו את ימי הבידוד ולכן עתרו לבגץ בטענהשזו הוראת הממשלה ואין שום סיבה שהמעסיק ישלם את זה. בגץ קיבל את הטענה ושלח את המדינה והמעסיקים להסתדר והסידור היה 4 ימים העובד (כדי שלא כל אחד שרוצה חופש יכניס את עצמו לבידוד),4 המעסיק ו 4 המדינה.

פורסם (נערך)

אני ראיתי את זה במקור מעודכן לפני שבוע-שבועיים, אז זה מעודכן. לא היתה התיחסול לחלקה של המדינה, אבל ההתחשבנות הזו אינה מעניינו של העובד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגלל זה הלכתי לבית היום עצבני ועצוב כאחד. מרגיש פגוע.

נותן כל כך מעצמי.

והבטחה שווה לכלום.

עפתי לישון. בבוקר אראה את שרשמתם ואדע איך להתנהג ולדבר עם הבוס.

תודה על עזרתכם.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני 29 דקות, eladns כתב:

בגלל זה הלכתי לבית היום עצבני ועצוב כאחד. מרגיש פגוע.

נותן כל כך מעצמי.

והבטחה שווה לכלום.

עפתי לישון. בבוקר אראה את שרשמתם ואדע איך להתנהג ולדבר עם הבוס.

תודה על עזרתכם.

כואב לי לשמוע את זה, המלצתי הכנה היא להוריד הילוך בעבודה, וללכת לייעוץ משפטי אצל עורך דין.

רק בריאות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עדכון

ביקשתי לדבר עם המנהל - שלושה ימים הוא דוחה אותי ולא מדבר איתי.

פתאום הגיע החשבת שכר- שומע, אין יותר שעות נוספות ובונוסים. טעינו עם החוזה שלך 9 שנים.

מהמשכורת הבאה- 7000 ברוטו 

אין יותר 10 ברוטו.

אמרתי לה אני יעבוד מ6:30 עד 17:00 ואקבל 6200 שקל?

באבטלה אקבל 5500.

תפטרו. עכשיו.

הלכה לבוס, שעדין לא הסכים לדבר איתי. נתן לי שימוע להיום.

הגעתי. אמרתי לו אני אוהב את העבודה ושמח לעבוד פה. אך לא הגיוני שאקבל סכום כזה כאשר חדש שהגיע לפני שנה מקבל 8500 ברוטו.

ממשיך לטעון שהייתה טעות עם המשכורות שלי. אבל מעכשיו הוא ממשיך לשלם 7000. 

דיברתי יפה, השיחה מוקלטת.

אמרתי לו תודה רבה על כל השנים פה. למדתי הרבה.

וביי.

אחרי שעתיים נחתה במייל הודעה: סיום העסקה.

לפני השימוע עברתי ב5 מקומות עבודה דומים לראיון עבודה זריז {כולם מכירים אותי בתלפיות}

כל החמישה- אמרו לי תגיע ביום ראשון עם תעודת זהות ולעבודה.

המשכורות נעות בן 7500 נטו ל8500 נטו ויש גם 8000 נטו בסיס עם בונוסים על מכירות {חנות תאורה שהבעלים שלה היום היה סוכן איפה שעבדתי ואנחנו מכירים}

אני לא ממהר.

רוצה לנוח

להחתים אבטלה

לראות קורסים שונים שיש.

אולי Q.A

אולי התפתחות אחרת.

לא ממהר.

לא לחוץ כלכלית

אין לי הלוואות על רכבים 

אין לי הלוואות

ההוצאות שלי לא גבוהות.

יש לי משכנתא 3200 שקל. שאם צריך אשיג את הכסף בכל דרך גם אם זה אומר לעבוד בגן החשמל.

אני איש עבודה.

בן 37 עם תואר ראשון בקרימינולגיה

10 שנות ניסיון במכירות בדלפק בחנות חשמל ישיר

3 שנות נסיון בהשכרת רכבים

3 שנות ניסיון במלנאות {הכי נהניתי שוקל שוב לחזור לשם}

3 שנים שוטר במשטרת ישראל

אם יש למישהו הצעות טענות סעד מין כלכלה.

אני פה

• אהבתי 2

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

קודם כל שיהיה בהצלחה.

שנית, קח בחשבון שביוני אנחנו אחרי הבחירות ובשאיפה הפעם הבאה שייזכרו שיש פה אזרחים תהיה עוד 4 שנים, החלת יפקע למאות אלפי אנשים וכל הגוש הזה יחפש עבודה בו זמנית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

מבחינה כלכלית אני יכול להישאר מעל המים עד אוקטובר.

תמיד תיהיה עבודה בחנויות מסוג העבודה שלי.

תמיד תיהיה עבודה בשמירה \ מלונאות \ שליחים \נהגי משאיות {אולי נעשה רשיון ג?}

מי טוב יותר מי פחות מבחינת תנאים\משכורת.

יש לי טיפולים באוגוסט של מחלת עור. אין מה לבוא עכשיו ולהגיד אני עובד 4 חודשים והולך לחודש חופש.

גם כלכלית זה לא שווה לי כי אז יהיו ל אפס הכנסות - לא ימי מחלה ולא ימי חופש {יהיו מינוריים} עדיף לבוא עליז שמח וטוב לבב לעבודה בספטמבר ולתת עבודה בלי משחקים ובלי ימי מחלה.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

יש לך רישיון לאופנוע ואופנוע? לך על וולט, נשמע אחלה גיג

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 1 דקה, eladns כתב:

יש לי רישיון

לא בא לי לעבוד.

רוצה לנוח כרגע.

אז מברוק על האבטלה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...