Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב =]

טלוויזיה מתוצרת PILOT קעורה 55", עם הזמן התמורה התחילה להעלם בחלקים עד שלא הופיע יותר כלום.

קראתי בהרבה מקומות שבד"כ מדובר ברצועת לדים שנדרש להחליף אבל בפתיחת הטלוויזיה לא מצאנו אותם, אשמח להכוונה מה אפשר לנסות לבדוק\להחלי, לפני שמחליטים סופית לזרוק אותה..

תמונה מצורפת

IMG_1625.jpg

פורסם

הם נמצאים בצד השני של הלוח המתכתי הכסוף.
מדובר בעבודה סופר עדינה היות וצריך לפרק את הפנל עצמו, במיוחד כשמדובר במסך קעור.
שים לב שיש לך בכלל במה להחליף את הלדים הבעייתיים לפני שאתה מפרק סתם.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

בחלק מהדגמים הלדים ברורים ונגישים להחלפה ובחלק זה דורש פירוק מאוד עדין ומורכב של הפנל.
לא לבעלי לב חלש...
אם הם לא נגישים, תגיד אל מלא רחמים עליה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על המענה.

תיארתי לעצמי שהם מוחבאים להם שם.

גם ככה הטלוויזיה מיועדת להיזרק אז לפחות ננסה.. הבעיה שאני צריך לפרק כדי לדעת איזה לדים להזמין, אלה אם כן יש דרך להבין מבלי לפרק. חיפוש על פי הלוחות שבתמונה לא נתן לי תוצאות נקודתיות.

פורסם (נערך)

אין לי מושג, אבל נסה לחפש במרשתת repair manual של הדגם. אולי תמצא מידע מעניין. גם הרצת של הדגם עם repair או replace led או משהו דומה אולי יניבו סרטנים רלוונטיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל מקרה לפני שאתה מחליט לפרק את הפנל, תבדוק שהבעיה אכן בלדים - תדליק את הטלויזיה כך שתציג משהו, ותאיר עליה עם מקרוב פנס. אם אתה רואה תמונה, הפנל תקין והלדים הם אכן הבעיה.

לדעתי יהיה קשה להבין אילו לדים בדיוק אתה צריך (כנראה גם אחרי הפירוק) כי מדובר בטלויזיות מדבקה.

פורסם

אפשר הסבר יותר מעמיק על הבדיקה שציינת?

להאיר כשהטלוויזיה מורכבת יהיה מספיק או שנדרש לפרק אותה שוב ולהאיר מאחורי המסך?

פלאש של טלפון אמור להספיק?

פורסם

לא צריך לפרק כלום, פשוט תדליק אותה כרגיל, כך שהיא תציג משהו, ותאיר עליה מקרוב (פלאש של פלאפון מספיק). אתה אמור לראות את מה שהטלויזיה מציגה, אבל ממש חלש וחשוך.
תחפש ביוטיוב how to tell if tv led backlight is defective או דברים בסגנון, לדעתי יש כמה סרטונים בנושא.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם (נערך)

העקרון הוא שיש "מסך" שיוצר את התמונה , ומאחוריו מקור אור. אם התמונה קיימת אבל מקור האור חשוך תוכך, באמצעות פנס, לראות תמונה קלושה.

כמובן, להזהר בחשמל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דווקא במקרה שהכל חשוך הייתי חושד בבעיית אספקת מתח ללדים. הפסים מתים באופן מדורג ולא בבת אחת הכל ביחד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

דווקא במקרה שהכל חשוך הייתי חושד בבעיית אספקת מתח ללדים. הפסים מתים באופן מדורג ולא בבת אחת הכל ביחד.

זה העיניין, בהתחלה הייתה תמונה חלקית ואחרי תקופה הכל נעלם..

פורסם

אוקי... לא שמתי לב לפרט הזה.
יש ביוטיוב די הרבה סרטונים על החלפת לדים.
כשה 46 שלי הלכה על לדים לפני מספר שנים לא ניסיתי למרות שיש לי ידיים וידע. זה לא היה נראה לי שווה את המאמץ.

פורסם

הרוב המקרים כשפאנל הולך, זה מצריך החלפת הפאנל שעלותו כ-90% ממחיר המסך.

אישית לא ניתקלתי בפאנלים שתוקנו.

המלצתי היא פשוט לקנות חדש.

פורסם

במקרה של תאורה אחורית תקולה זה בדרך כלל בר תיקון.
אם אתה עושה את זה לבד יש הצדקה כלכלית
אם צריך לשלם לבעל מקצוע כבר אין הצדקה וזורקים את המכשיר.

פורסם

לא מסובך להחליף לדים, עשיתי את זה בטלויזיה אחת
רק צריך להיות סופר עדינים עם הפנל כי כמו שאמרו ברגע שסדקת הלכה הטלויזיה.

אגב יש לי lg50” שנסדק לה המסך
יש למישהו פנל למסירה או מכירה בעלות סמלית?

• תוכן חדש...