Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש וחצי - אין לו מושג מה עבר על הרכב ( במקרה הטוב ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

וואלה אני כבר יומיים שלוש כל היום מסתכל במודעות ביד2, פשפשוק, מרקטפלייס ואין יותר מדיי דברים מעניינים.

והנה עוד מודעה שנראת לי בסדר

image.png.638a37ebe1ff2803f7c1a1c6ddb8b97e.png

פורסם

בדוק שלא מדובר ברכב מסוחר.

על הנייר נתונים בסדר גמור.

ולא קונים בלחץ. עכשיו לא מצאת, מחר אולי תמצא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
Just now, dorsht כתב:

בדוק שלא מדובר ברכב מסוחר.

על הנייר נתונים בסדר גמור.

ולא קונים בלחץ. עכשיו לא מצאת, מחר אולי תמצא.

אתה מדבר על המודעה האחרונה ששלחתי?(הלבנה)

או ה2009 ששלחתי מקודם?

פורסם

על האחרונה.

ובאופן כללי, על כל אוטו שתבדוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני 14 דקות, dorsht כתב:

על האחרונה.

ובאופן כללי, על כל אוטו שתבדוק.

יש דברים שאי אפשר לבדוק בבדיקה? לדוגמא אם יש דברים שצריך לעשות ברכב לקראת הטסט?

ומה בעצם אני כן יכול לבדוק בבדיקה?

פורסם

היסטוריית טיפולים והיסטוריית תביעות - לא נבדק בבדיקה. בקש לראות את הדברים האלו לפני שאתה בכלל לוקח לבדיקה. יש שם דברים שעלולים להדליק נורות אדומות ולפסול רכב לפני שאתה מבזבז מאות שקלים על בדיקה.

אגב, בדיקה זה לא טסט. הטסט הרבה פחות מקיף מבדיקה ובטסט בודקים דברים שלא נבדקים בבדיקה (כמו ברקסים למשל).

בבדיקה אתה אמור לקבל חוות דעת כללית על מצב הרכב ולדעת האם לא עבר תאונות רציניות ואין איזשהו נזק רציני לאחד המכלולים העיקריים ברכב.

מה שכן, קח בחשבון שברכבים בתקציב שלך ובגילאים הרלוונטיים שאתה מוצא, אתה לא תראה בדיקה נקייה לגמרי וכנראה שתראה גם הרבה מאוד כסת"חים.

פורסם
לפני שעה, dorsht כתב:

היסטוריית טיפולים והיסטוריית תביעות - לא נבדק בבדיקה. בקש לראות את הדברים האלו לפני שאתה בכלל לוקח לבדיקה. יש שם דברים שעלולים להדליק נורות אדומות ולפסול רכב לפני שאתה מבזבז מאות שקלים על בדיקה.

אגב, בדיקה זה לא טסט. הטסט הרבה פחות מקיף מבדיקה ובטסט בודקים דברים שלא נבדקים בבדיקה (כמו ברקסים למשל).

בבדיקה אתה אמור לקבל חוות דעת כללית על מצב הרכב ולדעת האם לא עבר תאונות רציניות ואין איזשהו נזק רציני לאחד המכלולים העיקריים ברכב.

מה שכן, קח בחשבון שברכבים בתקציב שלך ובגילאים הרלוונטיים שאתה מוצא, אתה לא תראה בדיקה נקייה לגמרי וכנראה שתראה גם הרבה מאוד כסת"חים.

איזה כסת"חים אני יכול לראות?

ואיזה דברים אמורים להדליק לי נורה אדומה?

פורסם

וממה השריטות האלו יכולות להיות? נראה מוזר פשוט שיש שריטות איפה שהדלת של הנהג, הריי זה לא שהכניסו לשם משהו וזה נשרט.

image.thumb.png.3cd19a7b00d35b13aca5c80a15f2e22f.png

פורסם

בתור בעלים של מאזדה 3 ספיריט 2008,

אני יכול רק להמליץ על הדגם הזה,

אבל יש לציין שהרכב הזה מעט גבוה ולא מצטיין ביציבות על הכביש (וזהו אחד החסרונות הבודדים שבו לדעתי).

זאת בניגוד להונדות למשל

ולסיוויק שהוזכרה פה אשר נוסעת לא פחות טוב וגם יושבת טוב יותר על הכביש.

לגבי השריטות בתמונה האחרונה,

כמובן שבלתי אפשרי לדעת בוודאות רק מלהביט בתמונה,

אבל הייתי משער שזה או משחק של ילד,

או של מכות מחגורת הבטיחות

או שבעל הרכב הוא פשוט אב בית בבית ספר שמחובר אליו אותו 'צרור' מפתחות אדיר שפגש את הדופן בכל פעם שנכנס לרכב 😉.

אם לא תשאל לא תדע.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם
לפני 50 דקות, shilo_v כתב:

בתור בעלים של מאזדה 3 ספיריט 2008,

אני יכול רק להמליץ על הדגם הזה,

אבל יש לציין שהרכב הזה מעט גבוה ולא מצטיין ביציבות על הכביש (וזהו אחד החסרונות הבודדים שבו לדעתי).

זאת בניגוד להונדות למשל

ולסיוויק שהוזכרה פה אשר נוסעת לא פחות טוב וגם יושבת טוב יותר על הכביש.

לגבי השריטות בתמונה האחרונה,

כמובן שבלתי אפשרי לדעת בוודאות רק מלהביט בתמונה,

אבל הייתי משער שזה או משחק של ילד,

או של מכות מחגורת הבטיחות

או שבעל הרכב הוא פשוט אב בית בבית ספר שמחובר אליו אותו 'צרור' מפתחות אדיר שפגש את הדופן בכל פעם שנכנס לרכב 😉.

אם לא תשאל לא תדע.

מה דעתך על מאזדה 6 2011 מנוע 2500? ראיתי שהמחירים שלהם מאד קרובים לספיריט

פורסם

אני ממש לא מומחה כמו שרבים כאן באתר אז אני יכול להעיד מהניסיון האישי שלי.

למען האמת לפני שקניתי את הספיריט,

האופציות מבחינתי היו ספיריט, מאזדה 6 או הונדה סיוויק/אקורד (הייתה לי אקורד שהושבתה לפני הספיריט וגם הוא רכב מדהים בפני עצמו), 

ה-6 יותר מפנקת מהספיריט אין ספק, יותר גדולה במידות (לחיוב או לשלילה) וגם יציבה יותר מהספיריט ואכן מחירים די דומים בשנתונים האלו.

כשהתייעצתי עם בעלי מאזדה 6 שאני מכיר, בסה"כ מאוד אהבו והמליצו על הרכב. 

כל זאת בהנחה שצריכת הדלק לא מאוד מטרידה אותך,

הדגמים האלה למעט הסיוויק, לא ממש חסכוניות בלשון המעטה.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם
לפני 12 שעות, vladclar כתב:

ובתכלס אי אפשר לבדוק את זה בעבר הביטוחי ובספר טיפולים?

פורסם

אפשר, אם המידע זמין (במקרה של היסטוריית הטיפולים).

אגב, חשוד בעיניי שמישהו קונה רכב ואחרי חודש וחצי מוכר, למרות שעכשיו זו תקופת קורונה ושום דבר לא צפוי.

פורסם
לפני 3 שעות, dorsht כתב:

אפשר, אם המידע זמין (במקרה של היסטוריית הטיפולים).

אגב, חשוד בעיניי שמישהו קונה רכב ואחרי חודש וחצי מוכר, למרות שעכשיו זו תקופת קורונה ושום דבר לא צפוי.

בסוף גיליתי שיש לי חבר טוב שמוכר מיצובישי לאנסר 1600 89ק"מ שנת 2012 יד01 בלי תאונות ומאד שמורה ומלוקקת.

יש חוות דעת על הרכב הזה? עולה 25-27אלף

• תוכן חדש...