Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 31.1.2021 בשעה 11:00, akivas כתב:

מאז הקורונה יש קפיצה בביקוש לרכבים יד שניה על חשבון רכבים חדשים.

ספר את זה לרוכשי למעלה מ 50,000 מכוניות חדשות שעלו על הכביש בינואר, שיא של כל הזמנים

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני סימנתי לי כמה מודעות של רכבים שאני מעוניין בהם שעפו על עצמם במחיר 

ורואה איך לאט הם יורדים מהעץ\מחירון שהם טיפסו עליו. 
התקנתי גם תוסף שימושי לכרום לאתר יד 2 בשם handz שמראה את היסטוריית המחירים של המודעות.

רכבים נוכחיים :Geely 350 Pro   , Tesla Model 3 SR

רכבי עבר:Alfa romeo Guilia 1.3 TI 1970,Lancia Beta 1.6 1982

Lancia Beta coupe 2.0 1984,Lancia Thema Turbo 2.0 16v 1994

Citroen Xsara picaso 2.0 2009,Fiat Punto 1.4 auto 2009

פורסם
לא מתחבר לתא נוסעים של מאזדה , בכלל לא מבין מה עפים על התא נוסעים שלהם , משעמם כמו כל שאר היפניות.
ללא קשר לעיצוב פנים כל המאזדה מבחינת טכנולוגיית מנוע\גיר קצת מאחור , ללא מנועי טורבו , גיר 6 הילוכים , וצריכת דלק לא משהו בכלל.
האיכות החומרים ותחושה היא ברמה הגבוה ביותר, וגבוהה יותר מכל המתחרות שלה, תכנס שוב ותראה בעצמך. לגבי מנוע וגיר, אתה צודק. אבל אני חושב שגיר רובוטי זה מעצבן. ויש השהיה בתחילת נסיעה שאני לא אוהב, ופה אין.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם
לפני 30 דקות, guy.a כתב:

האיכות החומרים ותחושה היא ברמה הגבוה ביותר, וגבוהה יותר מכל המתחרות שלה, תכנס שוב ותראה בעצמך. לגבי מנוע וגיר, אתה צודק. אבל אני חושב שגיר רובוטי זה מעצבן. ויש השהיה בתחילת נסיעה שאני לא אוהב, ופה אין.

נכנסתי , וזה לא מה שהרגשתי.

לגבי הגיר , אני מדבר לאוו דדווקא על גיר רובוטי אלא גם על גירים עם 8 הילוכים.

רכבים נוכחיים :Geely 350 Pro   , Tesla Model 3 SR

רכבי עבר:Alfa romeo Guilia 1.3 TI 1970,Lancia Beta 1.6 1982

Lancia Beta coupe 2.0 1984,Lancia Thema Turbo 2.0 16v 1994

Citroen Xsara picaso 2.0 2009,Fiat Punto 1.4 auto 2009

פורסם

נכון, גיר 8 הילוכים עדיף. כל אוטו מורכב מפשרות. לדעתי מאזדה, מרגישה מעולה. אבל היא צפופה מאחור ודוושת הבלם מעצבנת. חוץ מזה היא טובה מאוד.

• תוכן חדש...